Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*

Майка му не е пострадала по последна информация
Обновена: 29 апр 2012 11:02 | 29 апр 2012 08:09, Елка Василева
102
Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*
Двегодишно дете почина при падане на дърво край Шумен. Снимка: архив, Булфото

Дете на две години почина след падане на дърво върху пейка в местност край Шумен.

Около 19.00 часа снощи на спешен телефон 112 е получен сигнал, че в местността "Кьошкове", малко след заслона по екопътеката, е паднало дърво.

Цялата тежест на високия около 25 м бук се стоварила върху две пейки, на които са седели майка с двегодишното й детенце и двама мъже.

На място са били изпратени екипи на Спешна помощ, които откарали 21-годишен мъж и детето в шуменската болница. То е починало.

Младият мъж е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, беше съобщено първоначално. След направената му операция обаче състоянието му се подобрява и животът му вече е вън от опасност.

С охлузни рани и освободен за домашно лечение е друг 21-годишен мъж. По последна информация майката на починалото дете не е пострадала.

Информацията е актуална към 10.07 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: шумендървобук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
5
 
! Отговори
k преди 11 години
***, само тук може да изкажеш мнение, само тук може да пишат психопати като теб. И не пиши глупости точно под тази статия. Дървото теб трябвало да удари не детето
30
2
 
6
 
! Отговори
do 34 преди 11 години
не сравнявай Бисер с тази злополука, ходил ли си на планина и имаш ли представа какво става там, ако не се пазиш сам друг не може да те опази, държавата и общините не могат да поемат отговорност за всяка една пътека в тази държава, ще отидеш на планина ще стъпиш на криво и ще търсиш отговорност от горското защо не е асфалтирана пътеката или няма ясно очертана пешеходна зона. Също така дървото може да е изгнило от вътре но от вън нищо да не личи
29
6
 
1
 
! Отговори
Гюнтер преди 11 години
Какво точно ще рече: "Майката на починалото дете не е пострадала"???
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не обръщайте внимание на този откачалник ***. Просто не му гласувайте отрицателно на глупостите, за да му доставяте удоволствие. Човека не е виновен, явно си е с диагноза.
27
6
 
9
 
! Отговори
к преди 11 години
*** 35, спирай дрогата и не пиши глупости тук
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Alov,ti chovek li si?
25
5
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Как е възможно в парк където има пейки за сядане и високи дървета около пейките ,държавата да не контролира състоянието на дърветата ?! Нито е имало буря ,нито е доказано ,че е имало опит да се отрежат дърветата /както е писал един *** с 18/,значи дървото е започнало да гние или има някакъв проблем с поддръжката на дърветата! Това ако се случи в Германия ,ще хвърчат оставки ,ще се обезщетят пострадалите !!!!
24
30
 
6
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Какво сте се закъхарили за някво чуждо хлапе,че умряло? Да си му мислят техните,а и навярно си го е заслужавало.
23
4
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Добре, държавата не е виновна. Спаред теб, кой е виновен ? Кой носи отговорност ? Майката, детето ? За с. Бисер, пак да те питам, кой носи отговорност ?И така проблеми не се решават. Всяка крушка си има опашка.Докато в страната цари безхаберие и се унищожават изградени системи, ще става и по зле. Но тъпоумните кратуни ще го разберат по трудния начин.
22
4
 
6
 
! Отговори
Иван Гаргамела преди 11 години
Мръсни ***...*** родината ни с язовири( в които да се давят малки демократични момиченца) паркове с дървета които убиват дечица....
21
18
 
4
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Алах да дава здраве на араметлята .Рано или късно щеше да умре.Как и маиката не е преминала в отвъдното. Чакаме я и нея.От клона дето го е пребил да направят роднините му *** , та да свирят и да си спомнят за детето
20
3
 
29
 
! Отговори
Внимание! преди 11 години
Под тази статия коментарите са повече от неуместни, да почива в мир ангелчето!
19
2
 
15
 
! Отговори
Еко преди 11 години
Внимателно в горите след снеголома има много дървета пред падане ,има и големи клони които при по силен вятър се стоварват.
18
6
 
9
 
! Отговори
куче медалист преди 11 години
дааааааааааааааа,още общините в държавата си спинкат като къпани и се разсънват по заплатено време само
17
2
 
10
 
! Отговори
М преди 11 години
Ужас! :( Защо "край" Шумен, това направо си е парк в града - в него са Бирената фабрика и зоопарка.
16
3
 
12
 
! Отговори
странно, но факт преди 11 години
Наистина едно дърво дори да се отреже не пада за 1 секунда. Но и в нашия град в центъра,преди години голям клон от дърво уби детенце.
15
11
 
8
 
! Отговори
до 18 простака преди 11 години
Не се мъчи да използваш чуждата трагедия за да плюеш по *** !!! "Да не би *** да били рязали дървото"?! Много пък си отворен /а/ !!! Дано и на теб да ти се случи нещо подобно и хората да използват твоята трагедия за да покажат пред останалите колко са глупави ,също колкото и ти си глупав/а/ !!! Щом аз те прокълнах така сутрин рано рано ,значи нищо хубаво не те чака ,това хубаво да го знаеш !!! Аман от простаци !!!Някой ден ще се сетиш за моят коментар !
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, то е ясно, че не си чак такъв ***.. Един път, два пъти, три пъти.. Ама вече се оливаш.. Не е хубаво, бе, братко, дори и на шега да изричаш подобни щуротии! Вярно е, че разведряваш обстановката, но стига толкова, поспри се! Мир на праха на детенцето.
13
5
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Съболезнования на близките ! Сега наистина държавата трябва да бъде съдена , а не както беше при удавените деца ,които прескочили оградата на язовира,където вината си беше на децата !!!
12
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странно,изведнъж 25 метрово дърво пада?Да не са били некви *** дето са го рязали и опитвали да крадат?Не че нещо ама е много странно как изведнъж некво тъпо дърво -доста здраво и голямо ако се съди по височината рухва за 1 секунда.Тополите не падат така а са доста по слаби дървета.Май май са били "ромалейците" деиствали а после гравитацията е свършила останалото.Жалко за пострадалите освен ако не са били самите ***-тогава новината е добра.И без това са ужасно много.