Таки се предаде! Сам отишъл при властите в Абу Даби

Христофорос Аманатидис е обвинен за разпространение на дрога
Обновена: 10 май 2012 17:35 | 10 май 2012 17:17,
87
Таки се предаде! Сам отишъл при властите в Абу Даби
Първата официална снимка на Таки се появи на сайта на Интерпол.

Обвиненият за лидер на организирана престъпна група у нас Христофорос Аманатидис-Таки, който беше обявен за издирване от Интерпол, се е предал, потвърдиха от МВР. 

По неофициална инфомарция Таки сaм отишъл при властите в Абу Даби.

От МВР уточниха, че предстои Върховната касационна прокуратура да изготви молба до Абу Даби за екстрадиция на Аманатидис. Тя може да бъде осъществена на принципа на взаимност, който съществува между България и Абу Даби.

Още през 2008 г. България издаде европейска заповед за арест срещу Таки, а в началото на юни 2009 г. прокуратурата му повдигна задочни обвинения, че заедно с Христо Вартерян-Ицо Исуса е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Още по темата

Според прокуратурата групата разпространявала хероин и кокаин в София.

Занимавала се с грабежи и се специализирала в наказателни акции. Според разследващите хората на Таки рязали уши и чупили ръце и крака на некоректни длъжници и конкуренти. 

Още преди да бъде обявен за издирване чрез Европол, Таки напусна България и оттогава е в неизвестност.

Медиите го "пращаха" в Бразилия, в ЮАР или на различни острови. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
едва ли се е предал, по скоро е бил изпортен от друг *** - Лъчо Белята, дето бил "маризил" Маргините, ей, страшни авери са тия нема що , ама и тоя лъчезар Илиев Димитров - Лъчо Белята голем го извади, се се измъква ,що ли ???!!!!
66
0
 
0
 
! Отговори
хех:) до Никито преди 11 години
а да ти отговоря-за тоя се говори, че на 15 вече бил ужасно добър и много откачен крадец
65
0
 
0
 
! Отговори
хех:) до ИНформбюро преди 11 години
скъсах се да се хиля, пич:)
64
0
 
1
 
! Отговори
Никито преди 11 години
Сега не разбрах нещо...тоз Такито е на 36г.от 7 г.го няма в Бг.Значи е бил на 29г.когато е имал империя за милиони?Охраняван е повече от президента на щатите,имал е протекция на най-високо ниво и десетки хотели по черноморито?Е как става тази рабта от едно изинявам се за израза 20 и няколко годишно ***?
63
0
 
0
 
! Отговори
prosveten,edinot tia преди 11 години
bravo ''kolegi''hvanahte go,slona za ....... rabota,ako tova e hristo to az sam barag obama,na 4oveka iskam da mu pojelaia da bade silen i da izdarji teia sedem osem godini,no pone semeistvito e podsigureno,a na ico si4ko nai hubavo,kasmet ice terikat si beshe i terikat si ostana,
62
0
 
3
 
! Отговори
Цвети от Люлин преди 11 години
От нашият квартал,все" хубави" хора излязоха.Лошото е,че повечето от тях завършват трагично живота си.... Вместо да използват акъла си за да постигнат нещо,те сами се закопават...
61
0
 
5
 
! Отговори
прилика преди 11 години
прилича на Бареков май,а???
60
0
 
2
 
! Отговори
88 преди 11 години
много ми е интересно как така за първи път му е публикувана снимката как така издирваме някой без снимка ми то това е най-лесно да вземат една от близките му за да я сравним да видим това ли е Таки в крайна сметка смешки смо смешки се пишат
59
0
 
1
 
! Отговори
88 преди 11 години
не случайно му викат "малкия"
58
4
 
1
 
! Отговори
88 преди 11 години
само да кажа че нз как според Интерпол бюлетина Таки е обявен с височина от 175см а той е не по висок от 150см. не съм обедена че това е точният човек
57
0
 
3
 
! Отговори
zaebi bate преди 11 години
OT KOLKO VREME VE4E GO NQMA TOQ I DRUGITE TAM DETO SE GI PI6AT.. A NARKOTICI NE SPIRAT DA SE PRODAVAT.. PALNO E .. I SE PRODAVAT POVE4E OT VSQKOGA I SEKI PETI E DILAR. AMA ISTINSKITE 6EFOVE NIKOI NE GI ZAKA4A NITO GI PI6AT PO VESNICITE NITO IM KAZVAT IMENATA.. A SE EDNI I SA6TI PRIBIRAT NAU4ENI. I KATO GO OSADAT KVO? PAK 6E SE PRODAVA. NASQKADE IMA MATERQL xaxaxaxaxxa
56
0
 
4
 
! Отговори
ченгето-маняк преди 11 години
Кой ги внася тия наркотици? Отиваш до Афганистан или Бразилия взимаш стоката минаваш през половиния свят с десетки кг наркотици и никой не разбира. Тука просто държавата е намесена.
55
1
 
25
 
! Отговори
Оперативен служител преди 11 години
Само ще кажа,че задържаните наркотици на митницата в Русе са свързани с Таки,който е поел ангажимент наркотиците да минат безпроблемно страната ни,след като това не стана,разбира се,че ще се предаде,иначе сега ще му светят маслото,той и без това е пътник,но поне сега няма да плаща за охрана,държавата ще го охранява.
54
0
 
3
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
На 100-на километра са. Две отделни емирства в Обединените Арабски Емирства. Абу Даби е столицата на ОАЕ.
53
0
 
14
 
! Отговори
do 67 преди 11 години
Съгласен, този не е глупава мутра,... въобще най-големите ни престъпници, нямат типичния чукундурски вид...
52
0
 
7
 
! Отговори
Ммда преди 11 години
Добре,че журналистите от този и съседните сайтове не са много наясно с всичките емирства в ОАЕ, защото тогава Такито щеше да стрдада от разседморение на личността, и освен в Абу Даби и Дубай, щяха да го хванат на още 5 места!А пък е чудно: Ние като затърсим някой престъпник с години го търсим, а тези го сгащиха 2 дена след като Интерпол го обяви!
51
0
 
3
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
Има сделка!!! А този, ако си беше използвал акъла за нещо друго................. вместо да дирижира бръснотоглавите шебеци и да разиграва полициите по континентите......
50
0
 
0
 
! Отговори
herflik преди 11 години
bili sa hora na fnuka taki i isusa toi gi e darjal po sofia
49
1
 
19
 
! Отговори
Информбюро преди 11 години
Такето е арестуван след сложна операция на нашите славни вътрешни органи предвождани от най-големия полицай в света, и зад него е пълзял с физкултурно изящество следващия по големина световен полицай. А тези от Абу Даби са чоплили семки и са си правили снимки с нашите герой, а спешно е пристигнал и лигльото, който да подсети журналистите да благодарят на най-големия и малко по-големия за перфектната операция.
48
0
 
13
 
! Отговори
А, кога ? ... преди 11 години
А, как ще разберем, че са го екстрадирали ? : - Когато на ВИП-а на Враждебна се появят посрещачи, като адв. Марковски ведно с целия наличен екип на върховния съд.