"Руски стандарт" в домашни условия – спирт, есенции...

Контрабандистът скочил на бой на антимафиотите при ареста му
Обновена: 14 май 2012 15:36 | 14 май 2012 15:36,
21
"Руски стандарт" в домашни условия – спирт, есенции...
Снимка: Reuters

Софиянец превърна дома си в цех за марков алкохол, но беше спипан от служителите на ГДБОП преди да пласира стоката.

39-годишният мъж бил задържан заедно с авер след сигнал, че прави организация по осъществяване на поредната контрабанда, на 12-и май.

Спипаните оказали яростна съпротива, което наложило използването на физическа сила и помощни средства от страна на антимафиотите.

При извършените претърсвания на адресите им са намерени и иззети 38 пълни бутилки с фалшив алкохол като водка "Руский Стандарт" и уиски "Джони Уокър".

Предприемчивият майстор на марковите спиртни напитки разполагал с всички необходими суровини в ипровизираната си дестиларна - спирт, есенции, бутилки, 38 дозатора, уплътнители за капачки, 63 стикери с надпис "Финландия", около 500 броя неистински акцизни бандероли.

Материалите по случая са докладвани в Софийска градска прокуратура, работата по документирането му продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
bogini преди 11 години
Do 71820 i az sum pil karlovska anasonliika i sum na tvoito mnenie po hubavo ot doma6noto nqma!
15
1
 
2
 
! Отговори
Чан Чун преди 11 години
Всицко дето ни е китайско е менте...затова цетете ..... да писе маде ин цайна
14
1
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Да ги тепат направо-така по-сигурно ще се отървем от изметта!
13
17
 
1
 
! Отговори
FUCK THE POLICE преди 11 години
Тези са ги убили от бой,вЕрвайте ми от личен опит знам,да умрат *** куки.
12
6
 
21
 
! Отговори
71820 преди 11 години
Глупави коментари...Кой ви излъга,че домашната ракия е бъкана с метилов алкохол? Може би...едри производители от винпромите? Или търговеца в кварталния "супермаркет" /гараж/ ? Ето, сега съм си сипал една карловска анасонлийка /донесе ми я личен приятел/ и е много дъхава,освежаваща и сладко-пивка ! Наздраве ! Не вярвайте на глупости...По добро от домашното няма!!!!!
11
3
 
20
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
13....защото всичко тук е извратено...ако го пипнат после ще съди полицаите, че са му вдигнали на лекето ръка....то по новините ще ги снимат...то само тва се дъвче 1 седмица
10
5
 
20
 
! Отговори
Недоумяващ преди 11 години
А защо не са му счупили врата на този *** след като налита на бой на полицията. Късмет е извадил, че не е бил в САЩ. Аз оттам идвам.
9
6
 
19
 
! Отговори
Chikatilo преди 11 години
11...пак е нещо бе пич...а как ти звучи 38 бутилки с метилов алкохол...кой се натрови кой ослепее ? Пак евала че са хванали лекенцата !
8
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Олееееееееее какъв контрабандист с 38 бутилки лелел леле ,ах абе смешни и мен да ме хванете за такава дреболия и аз ще се съпротивлявам ,като знам ,че хората с тировете минават.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vqrno ima fal6iv akoxol vav bg no vav evropa sa6to e taka .az naprimer sam kupuval vav antverpen butilka jb koeto si be6e 100 procenta mente
6
3
 
26
 
! Отговори
Един млад българин преди 11 години
Заклевам се, че последните пъти като ходя на дискотека и на следващия ден не мога да стана. Може би заради кризата почнаха много металив алкохол да продават. Наистина в момента в повечето дискотеки продават такава отрова, че не ми се мисли какви са последиците за организма. Вече ме е страх да пия някъде. Наистина домашната ракия е пълна с метилов алкохол ама поне няма тези химикали където ги слагат в уискито и ои които може още на следващия ден да се споминеш.
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отдавна марковия алкохол не се различава от ментетата, публична тайна е ,че на морето по всички хотели и заведения се продава наливен алкохол без платен акциз от нашите големи производители, които заради този си комфорт после даряват щедро за предизборни кампании. Когато хванаха Пещера с незнам си колко спирт без платен акциз какво стана ?? 50 % от предприятието мина в ръцете на близки до сегашната власт хора...
4
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу чуждоземските марки да живее домашната шльокавица!
3
5
 
12
 
! Отговори
13706 преди 11 години
tezi mnogo shte gi shiqt v aresta:)
2
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
hahahah balgarina ot domashno go dokara dotuk - ,masovo oglupqvane i parvi po smartnost v es...nazdrave!
1
14
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за предприемача, никога не съм се заблуждавал че неговите "Руский Стандарт" и "Джони Уокър" се различават по нещо от "оригинала" в магазина, хахххахаДобре дошли в света на оригиналните ***, фенове... Само едни брандове останаха, а истината е в домашното отново. Вековете се завъртат.