БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна

Полицията в комична ситуация, вратарят е избягал от катастрофата сутринта
Обновена: 18 май 2012 21:00 | 18 май 2012 20:45,
336
БФС отрече, полицията го разпозна на 80%, Михайлов си призна
Михайлов не се появи днес и на тренировка на стадиона на Левски. Снимка: Булфото

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е бил сред участниците в катастрофата тази сутрин на АМ Тракия на входа на София. При тежкия инцидент, в който се сблъскаха леки коли и бус загина един човек, а петима бяха ранени и приети в болница. Един е с опасност за живота.

Михайлов е бил в джип, но футболистът не е шофирал, а се е возел отзад.

По-рано през деня от БФС обясниха, че колата, която е участвала в катастрофата, може да е на баща му Борислав Михайлов, но той и синът му не са били в нея. Вратарят пък си бил в София и си почивал след края на сезона в Холандия.

Още по-комично бе обяснението на полицията.

Още по темата
Началникът на група "Тежки ПТП" към КАТ кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%, но бе категоричен, че той нито е шофирал, нито е бил пътник при тежката катастрофа.

По-късно и други представители на полицията обясниха, че нямат данни Михайлов да е бил в колата. Спътникът на футболиста също заяви, че е бил сам в джипа.

След катастрофата номерата на возилото били свалени.

Колата се е движела с над 150 км/ч, а Михайлов се прибирал от дискотека в Пловдив, където до 4 сутринта се веселил с песните на Преслава, пише пък Стандартнюз. Неговото гадже Алисия не е била с него, тъй като по същото време е била на участие във Варна.

Стражът на Твенте и националния ни отбор се е отървал без наранявания, съобщи неговият пиар.

Остава загадка защо е напуснал местопроизшествието и през деня от различни места се отричаше неговото присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
1
 
3
 
! Отговори
;) преди 11 години
избягал е защото е бил 10000000 процента пиян, а що не и надрусан вие представяте ли си някои от медиите да отиде и да го снима така.............да не забравяме че на преслава белото и е много мило :))))))
300
0
 
5
 
! Отговори
някой си преди 11 години
а бе някой ден и баща му няма да може да му помогне...много си е повярвал,че е велик...а всъщност още се крие зад "полата" на баща си...голям герой..вече БГ футболистите станаха по претенциозни от манекенките...изнежват се...сигурно от удъра си е счупил маникюра...разплакал се е и си е тръгнал..да не го видят хората....
299
0
 
11
 
! Отговори
Виталий Анонименко преди 11 години
Че е карал Никито... карал е. Че в дискотеката в ПД не е пил сокче е почти 100% сигурно (информация от ПД). Че е син на тате, пак е сигурно. Че е направил беля... повече от сигурно. Като се вземе предвид всичко това, следва изводът. Не е пил нищо повече от вода в дискотеката, карал е ама случайно пресичаща през магистралата старица е отвлякла вниманието на Никито и в старанието си да я спаси е налетял на ято нахални шофьори, които искали да вземат автограф от горепосочения. Извод. Оправдан.
298
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неговият фитнес е на маса-хапва и пръцка.
297
0
 
13
 
! Отговори
toto преди 11 години
Аз ако съм на мястото на Любо Пенев, още на следващата прескоференция ще обявя че няма да разчитам на Ники-то, докато съм тренер. И ще обясня защо. Само по този начин трябва да се действа у нас. И не само в спорта.
296
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** !
295
1
 
3
 
! Отговори
7 преди 11 години
Sled tolkova dobri dumi za maikati i perukata neznam gazetoti kak go poema
294
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
newinen 4owek niama da isbiaga , samo winowen biaga ot mestoprestaplenieto
293
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NA SAPADA XORATA NE ISKAST DA SI IMATA RABOTA S TAKIWI FUTBOLIST TI, NIKOI NE GI ISKA; SASTOTO ; TE DOBRE SNAIT 4E SAMO NEPRIATNOSTI STAWAT. AKO TOWA SE RASBERE NIKOI OT $UZBINA NIAMA POWE4e DA GO POISKA; EDISNTWENO SAMO W BG DA RITA; TUKA TAKIWI NESTA SA GEROSTWO
292
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOIA KAK STE GLEDA NARODA UTRE W O4ITE . TRIABWA I TOI DA SLAGA PERUKA, SA DA NE GO POSNAIAT. A I BASTA MU , TRIABWA DA SMENI PERUKATA. MOKAT I DWAMATA DA SLOZAT RUSA, DALKA KOSA .
291
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
na perukata sina, kaza , 4e odno wreme e bil like, sega we4e ne e, nexodi po diskote i 4alki as si sedna na gaza, i stana maz, futbolist. da te *** w dolnoto piansko like, i like ste si ostahesh sa zial ziwot
290
0
 
23
 
! Отговори
измет преди 12 години
Малка перука,голяма п*тка
289
2
 
5
 
! Отговори
Smart преди 12 години
She chukash preslava a????? Bez da Kazhesh na alisia???? Ami Sega ???hahaha cirk
288
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо аз никъде не прочетох как точно Ники Михайлов си е признал и пред кого?Второ какво значение има бил ли е или не на ПТП то.Трето това за дискотеката и Преслава за скорост от 150 км как точно го разбраха.Особено за скоростта.То можеше да пишат че е бил пиян и е шофирал но решиха да не прекаляват с лъжите.
287
4
 
3
 
! Отговори
Smart преди 12 години
Edna e iZtinata, *** sa lazhlivi i kradlivi logichno e togava Vsichki bulgari da sa ***!!! Prav e bat Boyko , prodai bäte ne za 200 mil darzhavata mongo sa za 5 ja prodai no, red da ima.....
286
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Осъдиха преди време Максим Стависки, а сега Михайлов??? Защо за едни може, за други не???
285
3
 
29
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 12 години
Малката перука е шофирал с превишена скорост, след като през нощта е употребявал алкохол в НЕТРЕЗВО състояние!Нормално е да избяга от закона в случая!
284
1
 
28
 
! Отговори
Цецкко къде си бе .. преди 12 години
Абе какво ще си разправяме за родната полиция, че там са масово със завършен втори клас незнам дали знаят и таблицата за умножение и деление ?!? Отделно пачки от тоя и оня и си затварят очите като стой та гледай. Сега да стане Цецко с малкото мозък и да каже как така участник в катастрофа се е измъкнал без да му вземат показания, имена, лична карта и тн... ? Смешна и корумпирана държава!
283
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избягал е заради Тате,като него бяга от отговорност.Крушата не пада по-дал;ече от дървото.***
282
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ни лъжат това насрано семейство