24 часа арест за жрици, неморално трупали пари

Изловени са около паметника на "Скобелева майка" в Пловдив
23 май 2012 15:11,
51
24 часа арест за жрици, неморално трупали пари
Снимка: Архив Булфото

Три проститутки са арестувани на ул. "Ягодовско шосе" в Пловдив и са уличени в получаването на нетрудови доходи по неморален начин, съобщиха от МВР.

Акцията на полицията около паметника на "Скобелева майка" е организирана снощи, тъй като мястото е известно със струпването на платени жрици на любовта от години, но напоследък полицията ги беше разгонила.

От няколко седмици обаче десетки момичета отново предлагат платена любов край паметника.

Свидетели на любовните сцени стават обитатели на жилищните блокове, тъй като проститутките водят клиентите си в храстите и градинките около тях.

"Мястото тук се е превърнало на истински бардак, постоянно ги гоним, но те пак идват", разказа пред Dnes.bg пловдивчанката Десислава Костадинова, която живее в един от блоковете на района.

Трите жрици с белезници са на възраст между 28 и 33 години. Те са разпитани в Пето РПУ, след което са задържани в ареста за 24.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
ESKOBAR преди 11 години
Trabva da ima zakon za prostituciqta da plashtat danaci i Balgariq shte pecheli , a do takiva kato tebe MAMAHTOC gi slagam na lyubovniq si muskul
43
2
 
6
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
В затвора мръсните *** *** и сводниците им!
42
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не посягайте *** човещинката.Тези куки, които уж гонят палавниците, май бая се обладжват. Демагогия и лицемерие.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Решението е да се легализират публичните домове - хем ще са под контрол, хем ще плащат данъци, хем няма да плащат, за да ги оставят да работят, хем няма да правят свирките из храстите, пред погледите на децата от квартала.И още една полза - ще залинее битовата и канцеларската проституция, което си е добър ефект отвсякъде.
40
1
 
16
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Че то голяма част от политиците също трупат неморално пари!?Тях що не ги закопчаят?
39
4
 
9
 
! Отговори
bai shile преди 11 години
Kakvo vi prechat jenite kato nqma rabota kakvo da pravqt koi e vinoven che nqma rabota te li ?? Pravitelstvoto e vinovno za tova a ne tezi jeni .Drugoto e che ne karat nikoi nasila da doide pri tqh meraklii e imalo i she ima vinagi .I posledno kade da si slojat kasov aparat v gashite li ?
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И откога парламента е преместен там?
37
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-скоро са получава ли доходите си по орален начин... Ако трябва да се загледаме за неморалния начин, то целия парламент, старата власт след 1989 г.
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ami koga 6te se pro4isti i CENTRALNA GARA ILI TE SI PLASHTAT NA POLICAITE 4E E SRAMOTA 4E TE POSHRESTAT *** I MIRISA NA KENEF
35
2
 
17
 
! Отговори
коко преди 11 години
Уважаеми управници,мисля ,че определението "Нетрудови доходи" в случая е погрешно.Който от вас не вярва,да се смени с някоя от тези труженички и да провери.Това,че професиите са сходни не означава,че са еднакво лесни за упражняване.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някоя по-хубава жрица така...
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за новина е това? Те са там от години, явно вече не плащат достатъчно на който трябва! Цвъцкооо, голяма работа си!
32
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Три *** са арестувани на ул. "Ягодовско шосе" в Пловдив и са уличени в получаването на нетрудови доходи по неморален начин, съобщиха от МВР.От коя партия са? О, помислих са депутати. Грешка. Да ги прегледат лекари, да им се скарат и в къщи!
31
3
 
10
 
! Отговори
Nox преди 11 години
Бало си е майката Скобелева! :-D
30
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жриците са жени с възможности да станат политици, но са избрали по-честен начин за живот!
29
6
 
46
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Вземете да оправите държаватата, а не да гоните тези момчета, които доставят все пак малко радост в този скапан свят. А тези с джиповете морлно ли са трупали пари?
28
3
 
61
 
! Отговори
влади преди 11 години
нетрудови доходи по неморален начин- много соц ми звучи, а и кво му е нетрудовото? те си скъсват задниците от работа буквално!
27
3
 
72
 
! Отговори
Б преди 11 години
"Мястото тук се е превърнало на истински бардак, постоянно ги гоним, но те пак идват", разказа пред Dnes.bg пловдивчанката Десислава Костадинова, която живее в един от блоковете на района..."Ама то същата ситуация и в парламетнта... :),
26
1
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
елате в плевен,на всяко кръстовище има по няколко такива труженички,а около ж.п.гарата да не говорим.полицията се прави , че не ги забелязва,а дебели ***-сводници ги пазят.
25
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От коментарите до тук лъха нескрита завист?! Работете и вие, ама ви мързи и се стискате за една с.ирка или едно е.ане. Парите са си пари, а оръдията на труда елементарни и миризливи.