Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
14
 
6
 
! Отговори
Габи преди 11 години
защо говорите така, беше много добро момче ;(
331
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип и подобните на тия, за които се споменава в матряла и тия, които ги споменават у коментарите (Габита,Анита и подобни знайни и незнайни употребялки) са за психодиспансера...То даже няма нужда да се разисква нещо. Кристално ясно.
330
20
 
5
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Николай беше много красиво момче, уникален човек и добър приятел! ;(
329
4
 
42
 
! Отговори
Х 5 преди 11 години
Форумната ни офсъ, замени ЗДП и Правилника със своята и на себеподобните си извратена 'етика', според която 'предимството е на черния джиб'.Требело да отбие този отпреде или направо да спре, щото *** зад него били с "по-мощна кола", 'тренирали много' и 'имали мечти'!Е, да, офцо, ама дървото не те е разбрало!
328
0
 
37
 
! Отговори
от Зоопарка преди 11 години
И *** да качите в Мерцедес, и тя няма да направи такова нещо. Крайно време е КАТ да разкара дришляците от пътя и убитите ще намалеят.
327
11
 
2
 
! Отговори
Audi a3 преди 11 години
и се поинтересувах от допълнителни подробности
326
47
 
3
 
! Отговори
Audi a3 преди 11 години
Ана е много права, от всички *** тука сигурно само тя има книжка и кола (или поне кара), чува ги нещата. А вие пишете *** коментари, щото ви се е докарало Г 500, обаче не можете да си купите такава кола и поради това злорадствате, като в същото време пресмятате колко метан ще изгори корсата от София до родното ви село. Аз също нямам пари за г класа засега, дано имам някой ден, ама не пиша *** коментари, принципно дажи и никакви не пиша, тая новина я наерих, защото чух по телевизията
325
28
 
4
 
! Отговори
Дора преди 11 години
УНИКАЛЕН ЧОВЕК И МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ НИКИ ;(( (love)
324
15
 
7
 
! Отговори
ААА преди 11 години
елементарен си Гончев!много ясно че ще отбия вдясно,да не искам да мине през мен,че ще се перча на осовата!такава ни е културата,това са неписаните правила на тая война по-пътищата,но нали всички сте големите шофери...като сте останали тука да живеете,ще си живеете с мутрите.по-важното е хора ли сте или кво?аз се смятам за човек и на такива им отбивам,нито ми се гледат кръв и зрелища,нито искам да ми тежи на съвестта някоя *** грешка!Пожелавам на всички да сме далече от такива събития!
323
2
 
26
 
! Отговори
xa преди 11 години
дано всички такива шофьори да умрат но да не взимат невинни жертви ако искат и по средата да изпреварват, аман от ***, вижте ме карам мерцедес и мога да правя каквото си искам ...лека им пръст на пътниците
322
42
 
2
 
! Отговори
Ана преди 11 години
явно тия дето цъкат минуси са тия дето правят напук по шосетата и се мислят за по-правораздавателен орган и от КАТ - какво ли си викате , те катаджийте и без това са корумпирани ***,дай да им покажем на тея спортисти къде са ограниченията..смеееехе такива се навъдиха напоследък - опасни колкото и тези които карат бясно!
321
0
 
44
 
! Отговори
! преди 11 години
Ако някой е засвяткал зад теб, да прочете правилника. Този, който е отпред е с предимство.
320
0
 
16
 
! Отговори
Гончев преди 11 години
И ти какво правиш, изпреварваш отдясно !!!!!
319
4
 
34
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
Честито, уважаеми сънародници. Пийте по едно за радостната новина.
318
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ся нема да гледат стъклен дом
317
23
 
6
 
! Отговори
Дора преди 11 години
Никчо е прекрасен човек, красиво момче, тренираше и имаше мечти в този живот! Ще ни липсва усмивката му, защо толкова рано ;(((((((((((
316
2
 
21
 
! Отговори
Гончев преди 11 години
Абе , АНАТА къде ти се изнасят мазните ,селски чичковци в ляво , в леглото ли????
315
54
 
2
 
! Отговори
Ана преди 11 години
както вече писах - логично е да се дава предимство на по-мощна кола,а не да си мислиш да раздаваш правосъдие - кой с колко карал.според елементарната шофьорска етика си длъжен да направиш всичко възможно до предотвратиш ситуация - ако някой се е засвяткал зад теб най-добре да се прибереш плътно в дясно!!да ама случаят явно не е такъв и тая НЕИЗВЕСТНА кола ми бърка в очите - гузност?аз нямаше да спя спокойно
314
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тайно се надавах Йоско този път да не е оцелял,но май са други Йосковци,което не е толкова зле.
313
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дорче,с какво са се занимавали наперените батковци на Никчо?Я ни осведоми.