Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
7
 
32
 
! Отговори
Д А Н О ! А М И Н ! преди 11 години
Още един път да изгорят!!!! От дрисливи нахални *** маймуни никой няма нужда!!!!!! И червеите няма да ги изядат, червеите също имат достойнство!!!
311
24
 
5
 
! Отговори
Аната преди 11 години
мне нямам нищо общо с никаква чалга.мразя я.не подкрепям никого,ноооо адски често ми се случва точно това - разни мазни селски чичковци,които нарочно ти намалят и ти се изнасят в ляво,само и само да ти пречат да ги изпревариш . . . !? кому е нужно това - игра на нерви няколко километра и после този отзад не издържа и настъпва газта.
310
1
 
19
 
! Отговори
Дорче, преди 11 години
Съболезнования за Никчо, но какви са били тия "батковци" с него и какво е търсил той с тях ? Ако знаеш сподели да осмирим неверниците.
309
1
 
14
 
! Отговори
Гончев преди 11 години
П.С. Сигурен съм че от тези ,които скърбите 99% нямате книжки или не карате кола ,в която да возите някой ,за когото ви пука!!!!
308
12
 
4
 
! Отговори
Дора преди 11 години
сълзите ми не спират да текат, защооо Никчоо ;((((((((((((((
307
1
 
15
 
! Отговори
Кондьо преди 11 години
Ана ти си мойто момиче , обичаш чалга нали, и Компира и Тиквата и Гочоолу и...
306
1
 
20
 
! Отговори
Гончев преди 11 години
Нека всички, които подкрепят тези *** дойдат в Стара Загора.Ще тръгнем за морето и ще изпреварваме по банкета.Ще карам аз ,ако може елате с някаква ,,класа'".Вземете си памперси , РАЗБИРАЧИ !Чакам ОФЕРТИ !!!!!!
305
26
 
3
 
! Отговори
Ана преди 11 години
аре бе няма ли информация за НЕИЗВЕСТНАТА кола,да не се окаже накрая че са били засечени.нищо чудно тоя да ги е подстрекал и да е предизвикал удара,защо ще бяга иначе,ако просто си е карал кротко??на пътя е пълно с такива дето все искат да ти направят мръсно,без значение с каква кола и дори ти пречат да ги изпревариш нормално!да не се окаже че нарочно ги е предизвикал да натиснат газта?Нещо не ми се връзва да не са намерили колата,която е била изпреварено тооолкова неправилно!
304
3
 
18
 
! Отговори
G 500 преди 11 години
ГОРЯТ КАТО БАЙРЯМСКИ СВЕЩИ ,АШКОЛСУМ
303
1
 
34
 
! Отговори
123 преди 11 години
Това с изпреварването отдясно е редовна простотия по пътя за морето. Всеки път има ли колона се намира по някой *** дето все много бърза. Добре че не са убили някой невинен дето си кара нормално.
302
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и защо да не е - свободно постранство,както казвате в което човек се изразява!нали не е книга за похвали и оплаквания,а социална мрежа..айде малко уважение,оставете децата да публикуват каквото сметнат за добре.въпросът е що за болен мозък може да се изгаври или май не си спомняме с какъв акъл сме били на по 17!децата са искрени за разлика от вас с предрасъдъците!
301
15
 
6
 
! Отговори
Audi а3 преди 11 години
Катастрофи в масовия случай правят не г-класите и въобще малко от малко по скъпите коли, ами разни селски бекове с калибри, голф 3ки, стари бмв-та е 36 и всякакви стари раздрънкани возила.От голф 4(с уговорки то и той евтин вече) се оправя значително положението Мн малко са случаите с размазани с класи а8ци и т.н , т.е , луксозни коли. Лека им пръст на момчетата. на тия , дето злобеят само защото е станало с г клас, им пожелавам същото
300
0
 
7
 
! Отговори
8 жертви преди 11 години
Осем души загинаха при катастрофи за два дни. През изминалото денонощие загинаха шестима. Четирима мъже от София на 34, 32, 28 и на 17 години, изгоряха в автомобил на пътя София Бургас. Инцидентът стана в събота в близост до град Шивачево. 20-годишна жена загина при катастрофа във велинградското село Драгиново. При друг инцидент на пътя между пловдивските села Горни Домлян и Куртово почина 64-годишен неправоспособен моторист. 29-годишен пловдивчанин и възрастен мъж от Смолян загинаха тази сутрин при тежък инцидент на пътя Пловдив Поповица. В тежко състояние и опасност за живота след катастрофата е 59-годишна жена. Пострадалата е в Спешния център на Университетската болница Свети Георги и е с много тежки контузии по цялото тяло.Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията. В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на Караасаноска чешма, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил Мерцедес G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва, неизвестен автомобил, от дясната страна, по банкета. От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението. След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници. Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртия е с неустановена самоличност. Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътница са бели мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза. Води се разследване за причините, довели до катастрофата. Полицията установи самоличността на четвъртата жертва в тежката катастрофа край Шивачево. Загиналият е момче на 17 години от София.
299
2
 
18
 
! Отговори
до 345 преди 11 години
Тук не е място за възпоменания, а новинарски форум, в който всеки може да коментира, както и да оценява коментарите така, както на него му харесва. Много са ми интересни такива - сложат си черен фон като профилна снимка във Фейсбук, сложат някой сълзлив статус и какво?!?! Що за глупост, когато човек скърби за близък човек, не виси във Фейсбук или по форумите!!!
298
13
 
7
 
! Отговори
недоумявам преди 11 години
абе какви са тия минуси за загинало 17-годишно момче, вие сте болни мозъци!Кой ги цъка тия простотии??????
297
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"лек автомобил Мерцедес G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета."Простотията и чувството за безнаказаност в България са безгранични!!!
296
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 339Ako джипът със 150 км час беше връхлетял върху кола с деца и семейство вътре?Колко щяха да са сега жертвите?Докога ще има търпимост към подобни само(убийци) на пътя?Докога?
295
0
 
13
 
! Отговори
Варненка преди 11 години
Какъв ужасен начин да умреш!!!
294
1
 
34
 
! Отговори
Б.Г. преди 11 години
Боже, благодаря ти, че си опазил невинните водачи и пътниците им от тези, които не са и помислили за тях, когато са карали бясно като равни с Теб, но Ти явно си се погрижил добре за всичко!
293
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е Ники? Бог да прости загиналите, защо трябва да се споменава само едно име?!?!