Четирима души изгоряха при тежка катастрофа

Загиналите са мъже на възраст от 28 до 34 години
3 юни 2012 13:13, Елка Василева
452
Четирима души изгоряха при тежка катастрофа
Четирима души изгоряха при катастрофа край Шивачево. Снимка: архив, Impact press Group

Четирима души са загинали вчера при тежка катастрофа на пътя Бургас - София край град Шивачево. По първоначални данни висока скорост и неправилно изпреварване са причините за трагедията.

В 13.50 часа на главен път София - Бургас в близост до пазара на „Караасаноска чешма”, южно от град Шивачево, община Твърдица, лек автомобил „Мерцедес” G-500 със софийска регистрация, пътуващ от Бургас за София, изпреварва неизвестен автомобил от дясната страна, по банкета.

От високата скорост водачът губи контрол над автомобила, пресича насрещната пътна лента и се удря в крайпътно дърво, вляво по посока на движението.

След силния удар автомобилът се запалва и в него изгарят четиримата пътници.

Трима са установени по документите намерени в тях, а четвъртият е с неустановена самоличност.

Автомобилът е шофиран от мъж на 32 години, негови спътници са били мъже на 28 и 34 години, всички от София. По случая е назначена съдебномедицинска експертиза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
352
11
 
5
 
! Отговори
Почивайте в мир! преди 11 години
Не мога да повярвам как може да има такива хора като вас.Какво като джипа е бил G500? трябва ли веднага да са гадни мутри, които си го просят? но нали са хора? нали всички сме хора..всички правим грешки. Как може да има коментари от сорта на "4 *** по-малко" ? Нима сте ги познавали ? как преценихте, че са ***? Каквито и да са, те не заслужаваха това, което им се случи !И тези хора имат семейства, близки и приятели, и те са като всички нас. Никой не заслужава тази съдба,независимо какъв е.
351
4
 
14
 
! Отговори
с. преди 11 години
Намерили са каквото са търсили!Добре,че не са завлекли някого със себе си в отвъдното тия кухи ***!
350
8
 
2
 
! Отговори
Анче преди 11 години
абе по-лошо от системно употребявани мъже няма.всеки ден ви клатят като за последно и вие пак продължавате да си цитирате правилника.абе *** ли сте,че не разбрахте - в тая държава правилници няма,а това да имаш морал е нещо съвсем друго!явно е тая компания на какви стимуланти е била,завръщайки се от сл.бряг,както също е вярно,че пак всички са седяли отстрани и са гледали сеира.типично по български!другото типично е на изказващите се тук мъжки употребянки,намерили отдушник във форума!
349
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре бе, не мислите ли, че може да са им отказали спирачките примерно, и за да не влезнат в колата пред тях да са минали в банкета?
348
0
 
14
 
! Отговори
Ето как -2 преди 11 години
"Този джип наистина е направил опит за изпреварване отдясно на колата пред него. Тя е била малка", каза Николай Колев, началник на КАТ Сливен. Според него обаче в същия момент тойотата е била изпреварвана от друг автомобил, но отляво.Какво повече да говорим...
347
0
 
13
 
! Отговори
Ето как преди 11 години
Те се прибирали към столицата след откриването на летния сезон в дискотека "Какао" в Слънчев бряг.По това време на крайпътното пазарче имало търговци и клиенти. Тежката катастрофа станала заради висока скорост и неправилно изпреварване, сочат първите данни на КАТ Сливен. Момчетата пътували в джип "Мерцедес" G-500, който изгорял пред очите на десетина души продавачи и клиенти на крайпътно пазарче. Никой не се притекъл на помощ.
346
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakv e toia neizvesten automobil be? da ne bi kolata da e bila karana ot izvesten izvarsitel???nai smesno e 4e zapisite na US poslannika uli4avasti Borisov v transportirane na heroin sa po-malovajni ot zapisat na Cecovite SeReSetaza towa govorime.kak taka neizvesten automobil- pak nenakav Boevski e barzal da zakara heroina na Boko do saraite na Cvetelina
345
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от статията разбрах, че G 9,8 е победило G 500 :) а от коментарите разбрах, че има тук 1-2 смешни люде, които някъде вътрешно в себе си знаят, че умрелите им познати са "съгрешили" / за пореден път/, ама тоя път са си хванали наказанието - точно и премерено! Всичко си има цена, а на малоумието цената е най-висока...добре че не им я е платил друг цената....някой обикновен човечец, който спазва правилата и вози семейството си!!! а това за предимството на по-мощната кола...нямам коментар!!!
344
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** Николай Михайлов и баща му са срам и позор. Значи ако се джаснем с този страхливец той ще викне някой да го замести и ще твърди че не е бил в колата. Червей гнусен нещастен. За лъжесвидетелство трябва да тикнат този пъзльо за година в затвора, нали уж сме държава в ЕС.
343
0
 
24
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Относно пътниците в колата. В голяма степен мога да оправдая малкия. За останалите: сигурен съм, че това не е първото нарушение на правилника, трябвало е да реагират. Миналата година 4 пияни момчета (двамата - синове на мои колежки) тръгнаха за морето. Единият като видял как карат се уплашил и след 20 км слязал от колата. На този страхливец му обяснили, че никога повече няма да са в една компания. Така и стана - той е в компанията на живите, другите - в компанията на умрелите.
342
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКИТО МИХАЙЛОВ който избяга от птп при което загина човек , защо не се пише за него !!!! Журналистите подвиха опашка като бито куче , не смеят нищо да напишат !!
341
1
 
13
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Ана"както вече писах - логично е да се дава предимство на по-мощна кола"Логиката е малко разтегливо понятие. Има правилник! Според него, се изпреварва отляво на разрешено място, ако пътните условия позволяват.А в огледалото за обратно виждане се вижда марката на автомобила, не и мощността.И още нещо - когато ме изпреварват, се прибирам в дясно. Как ще реагирам, ако изведнъж видя кола в дясно от мен, не знам. Не се е случвало и дано не се случи. Сигурен съм, че и ти не знаеш, как ще реагираш
340
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изпреварването е на всяка цена-да си пръв, да те видят, да блеснеш, другите да ти дишат праха. Така ставаш забележим. Много пъти питам пред кабинета на лекаря чакащите - кой е последен и всички мълчат. Реших да променя тактиката и питам кой е следващият на ред. Следва скандал. На банкомат, може да чакат двама души, но идва трети и диша във врата на теглещия. Ей за тази култура говорим. Жалко за всеки изгубен живот. Може би е техен избор, но нека да оставят другите да имат свой.
339
12
 
3
 
! Отговори
Az преди 11 години
Kak ne vi e sram tolko zloba!!!! zaginali sa mladi xora kakvi mutri , tolkova zloba
338
1
 
31
 
! Отговори
до Цвети преди 11 години
И какво е правило прекрасното дете в мутренския джип с шофьор-безрасъдник? И ако бяха нацелили не дървото а някое вехто пежо със семейство вътре какво щеше да стане? Жалко за младежа, но явно е попаднал в неподходяща компания, в неподнодящия момент и в още по-неподходящ автомобил. Факт.
337
17
 
6
 
! Отговори
цвети преди 11 години
какво знаеш за това прекрасно дете та коментираш кои от нас има застраховка срещу удар в дарво Ники беше уникално дете порасна пред очите ми заедно с моите деца така че моля ако няма какво да пишеш по добре не се напаваи
336
0
 
38
 
! Отговори
Цветко преди 11 години
Трябва да си голям ***, за да изпреварваш отдясно. Но не ме изненадва. То в такива коли такива се возят. Като цяло хора с комплекси. Добре, че са уцеллили дървото, а не някоя друга кола. Няма безсмъртни на пътя! Не е лошо да го запомнят тези, дето се залепват зад колите на пътя и пяна на устата им излиза от присвяткане с фаровете. Господ забавя но не забравя! Все пак на никого не пожелавам тази съдба...
335
3
 
3
 
! Отговори
DJINGIBI преди 11 години
Jalko za momchetata ,ama shto sa dali na tozi kaval da kara kato go znayat che e gola voda.
334
2
 
14
 
! Отговори
Човека Шефиор преди 11 години
Май са се запалили щот са пушили. Хора не пушете в стари мерцедеси че се запалват и горят.
333
1
 
34
 
! Отговори
V8 преди 11 години
Крайпътните дървета убиват само при самозащита. Жалко за кубчето, G500 е хубава машина, само че много често е управлявана от ***.