Спипаха проститутки по обява във вестниците

Сред задържаните в спецакцията във Варна е и сводничка
5 юни 2012 16:52,
51
Спипаха проститутки по обява във вестниците
Снимка: Булфото

Четирима мъже и още толкова жени бяха задържани при спецакция на полицията във Варна, насочена срещу проституцията и сводничеството, съобщиха от областната дирекция на МВР.

От полицията информират още, че клиентите били набирани чрез обяви в няколко печатни медии. 

Оттам припомнят, през 2011 г. Варненският районен съд осъди 22 жени за получаване на средства по нетрудов и неморален начин. 

Иначе трима от арестуваните са се занимавали с проституция, а четвъртият, който е таксиметров шофьор, е возел момичетата за платена любов. 

От четирите жени пък три са проститутки, а едната е и сводница. В хода на полицейската операция са претърсени четири адреса и една кола. 

Три от жилищата са на територията на морския град, а четвъртото е в Белоградец. Там са намерени и иззети множество телефонни апарати и СИМ-карти, пари и счетоводни отчети за разпределяните суми. 

Парите, които проститутките получавали от клиенти, се делели 50 на 50 със сводниците, като "труженичките" се отчитали на "началниците" си редовно. 

На всички задържани са издадени заповеди за 24-часово полицейско задържане. Докладвано е на прокурор във Варненската районна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен
39
0
 
6
 
! Отговори
до 46 много си тъп/а преди 11 години
Знаеш ли какви различни жени има ?! А секса е хубаво нещо ,а когато ти плащат за секс тогава ти се услажда още повече ,независимо че не го правиш с любимия човек! Една обикновена работничка в някоя фирма получава 20-30 лв. надница като и се скъсва г... от работа ,а една *** днес ако е с двама клиенти ,получава 100 евро само за някакви си 2 часа! От тези 100 евро й остават 50 ,т.е. 100 бг. лева! И използват сводниците като параван,и като ги хванат казват,че насила ги карали,защото се срам
38
0
 
5
 
! Отговори
Rocker преди 11 години
В криза, най печеливши са проституцията и хазарта ! :)
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така се отваря пазарна ниша за други правилни ***...
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кво са спипалитва да не е криеницате са на всеки километър
35
7
 
0
 
! Отговори
gavra74 преди 11 години
Всички *** са такива по принуда - принудени от кризата, недоимъка и т.н. Или познаваш ***, която е станала такава защото и е кеф да се ч...а безразборно и да и вземат половината от заработеното?!
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ami yzakonete gi pone da ima kvo da se i...e zakonno .da e..a i bynacite vi prosti.
33
6
 
9
 
! Отговори
много лошо правите преди 11 години
като задържате проститутките ! Така българските ученички остават без конкуренция и ще си вдигнат цената ! Ако една ученичка започне да иска над 20-30 лв. ,повече няма да идвам всяко лято в България !
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямахте ли по стара снимка.Тази съм я виждал точно преди година хаххахааха.
31
1
 
17
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 11 години
Г-н Антонов,явно че ние в България измисляме отново топлата вода!Кретенско е някой да каже,че ще се отърве от проституцията,тя е съществувала хилядолетия.И ще продължи да съществува до края на човечеството.Значи тя си има своето място и единственото решение е,да се узакони.По-цивилизовани държави от нас са го сторили отдавна и си пълнят хазните,а ние на моралисти се правим,като не се виждаме колко сме жалки...
30
1
 
7
 
! Отговори
б-с преди 11 години
Браво на проститутките който си го слагат за пари
29
1
 
4
 
! Отговори
манаф Мустафа преди 11 години
Ашколсун,Идо сан!Много точно и правилно казано!
28
0
 
10
 
! Отговори
Кокич преди 11 години
я да питат евродепутатката Първанова, като беше медицинска сестра в Английската в Добрич, колко и плащаха на сфирка?
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Спипаха *** по обява във вестниците" - а по платени статии спипват ли ги, като червената кукувичка Мглн Кнв???
26
3
 
31
 
! Отговори
Идо сан преди 11 години
Проблемът не е в това, че някой е проституирал, а друг му е сводничил. Проблемът е в това, че някоито са "работили" солово, без да се отчитат нагоре в установената йерархия. По същата причина ловят и наркоразпространители-солисти. С други думи, властта използва служебното си положение за влияние в престъпността, а не за борба с нея.
25
2
 
6
 
! Отговори
Георги Антонов преди 11 години
Хем ще се налагат солени такси за собствениците на публични домове,хем самите "момичета" ще имат повече сигурност, а и ще ходят на медицински прегледи, което също е приход за държавата.С времето трябва да се променят законите, ако търсим развитие!
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какви са тия 240 ***, които ше ми говорят, че еди си кое е неморално или нетрудово, ако е труд да ходиш да натискаш 3 копчета веднъж седмично, да им пикая на работата, щом така са решили момичетата и не е по принуда, какъв е проблема ?
23
3
 
14
 
! Отговори
Georgi Antonov преди 11 години
АБЕ до кога ще се занимаваме с глупости?Някои хора май имат оферта проституцията да е нелегална, вместо да последваме примера на Белгия,Холандия и редица други ЕВРОПЕЙСКИ държави, къде-къде по-добре развити от нас!
22
1
 
18
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
На Dnes.bg май им е харесала тази *** все нейни снимки слагат ;)
21
3
 
27
 
! Отговори
gomor преди 11 години
До 23Идеята с касовия апарат е добра, но трябва да са три щото ако анализира или свири как ще се плащат данъци. По скоро на макарите на всеки мъж да се постави устроиство което да отчита ерекцията. Тогава бая пара ще събере Дянката щ`ото ще лови и чики...те и тея дето си пердашат законно. Имаше статия, че българите ръмбели средно по 2 пъти в седмица.Е 2 000 000 х 2= 4 000 000 х 5лв. примерно=20 000 000лв. Ще има пари за магистрали не до морето ами до Луната да се направят.