Обрат! Показания на Багата оневиняват Дъмпела

Самбистът бил наръган от Иво Чобанов-Пилето
20 юни 2012 21:37,
57
Обрат! Показания на Багата оневиняват Дъмпела
Багата днес е дал показания пред следовател. Снимка: Булфото

ММА боецът Благой Иванов е на път да обърне хода на делото. Днес той е дал показания пред дознател, които са на път да оневинят задържания в ареста Даниел Стефанов-Дъмпела, съобщи БНТ.

Магистратите оставиха зад решетките Дъмпела, тъй като голяма част от разпитаните свидетели са заявили, че именно той е наръгал Багата с нож в гърдите.

Още по темата
Според думите на Благой обаче той е бил намушкан от Иво Чобанов, познат в ънърграунд средите с прякора Пилето.

Благой Иванов-Багата бе ранен с нож в края на февруари в столичния клуб "Домби", а няколко месеца живота му бе в опасност.

Спешната, животоспасяваща операция беше извършена от хирурга д-р Стоян Сопотенски. От този момент екипът на централна реанимация се бори за живота на ранения, тъй като ножът беше преминал през белия му дроб и проникнал в лявата камера на сърцето.

След три месеца престой в "Пирогов" Багата бе изписан на 30 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
LILI IVANOVA преди 11 години
КВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ !!!!ИВАЙЛО ЧОБАНОВ БЕШЕ В КЪЩИ С МЕН ПО ТОВА ВРЕМЕ .. НИЕ ЖИВЯХМЕ ЗАЕДНО ..СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА СЕ СЕТИХА ДА ИЗМЕНЯТ ВЕРСИИ ..НЕ ПОЗНАВАМ БАГАТА НО ТОВА СА ГЛУПОСТИ ..ТИРАЖИРАНИ И Е ЛЪЖА
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква важна новина....сега вече ще спим спокойно....защо всъщност от месеци се надпреварват да ни осведомяват за всяко инцидентно мозъчно импулсче на въпросния "спортист" и другарчетата му с трисрични зарзавато-анималистични имена?
44
0
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 11 години
Какво значи ли? Виж снимката - още гледа с очи от оня свят, но вече знае че сме в краката му. Като почнеш от крадците на мандри, вече цял век разчитаме на бандити.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Багата, Дъмпела, Пилето,ама че смахната работа!Това какво трябва да значи?
42
0
 
11
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Объркан съм.......Дъмпели,Пилета.....кокаин,нож,базука....татко полицай....Т'ва трябва да е в България,така като гледам
41
0
 
5
 
! Отговори
VVVV преди 11 години
ее пилето го бяха позабравили,време е....,да си сменяш показанията сигурно добре са го притиснали
40
6
 
13
 
! Отговори
АК 7.62 преди 11 години
Страхотен поглед,а? Като на луд в тъмно.Бе кво ни занимавате с тия *** бе?до стената и чао!
39
0
 
28
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Абе дали Дъмпела, Пилето, Моркова, Зелето или някой друг зеленчук - все е някой. Я, ги на топло всички - все си има за какво - те си знаят! Ама надали - Върховния съд накрая пак ще ги изкара невинни. Тоя Върховен съд да вземе да обяви за невинни обвиняемите по всички дела и да се саморазпусне! Резултатът ще е същият като да работи - поне ще спести от нашите парички!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И са кво? Пилето май е отлетяло?!
37
0
 
13
 
! Отговори
еее преди 11 години
еее ми то ако своевременно беха казали че пилето е бил в района, всичко отдавна да се беше изяснило...некой го е покрил, с надеждата багата да не проговори май.. ама били пияни и не помнели нищо...абе айде половината дискотека в кауша и готово. там невинни не е имало!
36
4
 
53
 
! Отговори
к к преди 11 години
И багата и пилето и дампела и картофа всички до кофата- ЗА ***
35
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дъмпели, пилета, трактори, кой и да е вътре се има за кво, така, в случая невинен, виновен да лежат всичките вътре и тва е...
34
2
 
61
 
! Отговори
ne e na hubavo преди 11 години
Не ми харесва въобще този вид "спорт или групировка", не знам какво е "ММА боец".Погледът на това момче не ми харесва.Освен това имаше някъде скоро в пресата , че ММА бойци са замесени в нещо незаконно.Не може да се живее ЧРЕЗ БОИЩА, ДИСКОТЕКИ, наръгвания, пиене и пак кютек.Така живеят умствено ограничените (четем за *** такива неща.)Ами утре някой може да му каже "набий или убий едикойси- ще ти платя". Не може БОЯТ да ти бъде средство за препитание.
33
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коката не прощава на никой....
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този как оживя?
31
43
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде сега мухльото който изпрати Дъмпела в ареста да влезе вместо него ВЪТРЕ за 100години.И милиционерите И прокурора И съдията.Да пращаш НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО невинни хора в затвора е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Ами ако Багата беше умрял КОЙ щеше да оправдае НЕВИННИЯТ???Давате ли си сметка в каква ИДИОТСКА държава живеем???Където Цецо и Боко ОБВИНЯВАТ и от там нататък се чака само потвърждение от ПОСЛУШНИТЕ СЪДИИ??????????????Вие акъл имате ли скапани ***???
30
3
 
14
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
От цялата тази работа може би ще излезе един хубав филм :)
29
2
 
3
 
! Отговори
111 преди 11 години
ХАЙДЕ ВЕЧЕ ЧЕ ТУК ВСИЧКИ ЗАМИРИСАХТЕ И ТО МНОГО!!!!
28
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бащата е хитро и коварено същество с полицайска значка, ако вкара в затвора истинският коляч най - много 10 години да лежи и няма да може да си поговори насаме с Даниел Стефанов. Затова сега ще вкарат друг от неговото обкръжение, а на Даниел ще му се иска да не се е раждал.
27
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** пича този е жив мъртвец! В първият момент неможах да го позная, поне са го закрепили да си го гледат роднините. Изглежда като една празна опаковка без душа. Дет се вика да би мирно седяло не би чудо видяло!