Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време

Очаква се да бъде изписан от болница до седмица
Обновена: 19 май 2012 13:17 | 19 май 2012 13:17, Елка Василева
152
Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време
Благой Иванов-Багата 85 дни, след като беше намушкан с нож. Снимка: Булфото

Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време. Това каза Благой Иванов-Багата, който застана за пръв път пред журналисти, откакто преди 85 дни беше намушкан с нож в сърцето при инцидент в столично заведение

Иванов отказа всякакъв коментар за това какво точно се е случило в фаталната за него нощ.

Състезателят по свободни боеве благодари на приятелите си, които са неотлъчно до него, благодари и на реанимацията в “Пирогов” и на феновете си, като даде заявка, че ще се върне на ринга и ще побеждава.

Според лекуващите лекари Иванов ще бъде изписан до една седмица. Медиците описаха колко тежко е било състоянието на спортиста, тъй като ножът е преминал през белия му дроб, проникнал е и в лявата камера на сърцето. В дните, в които Иванов се е борел за живота си, е загубил една трета от теглото си. Лекарите бяха категорични, че възстановяването от подобна травма е много трудно и обикновено трае от шест месеца до една година.

Спортистът е бил с постоянна опасност за живота до преди седмица, заяви д-р Стоян Миланов – шеф на шоковата зала в „Пирогов”. На няколко пъти лекарите буквално са го връщали от смъртта, тъй като всичките му органи са отказвали. Сега пред Багата предстои дълъг възстановителен период между шест месеца и година.

Разследването все още изяснява дали Благой Иванов е провокирал конфликта или е бил ранен безпричинно. В ареста в момента е Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен в опит за убийство. Преди дни съдът потвърди постоянния му арест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
NAINA преди 11 години
KAZAH - 6TE JIVEEQI PAK 6TE E 6AMPION!!!
116
1
 
2
 
! Отговори
BABA VUNA преди 11 години
AZ PUK ISKAM DOKTORIATA S VSI4KITE SI PACIENTI DA SA TAKIVA DOBRI , VNIMATELNI I VSEOTDAINI, A NE SAMO S TAZI 4ERNA , GROZNA MUTRA. I BABA IMA NUJDA OT POMO6T, AMI TAKA DE.........
115
0
 
20
 
! Отговори
Liybo преди 11 години
Не разбирам защо плюете момчето ??? И какво ви е виновен той за вашето състояние като цяло ? Аз не го познавам ама силата му за живот е много голяма и браво . Нови титли се съмнявам да има понеже травмата е много сериозна и ще е нужно поне 3 години да се вдигне на пълно. Какво ви е виновен той че вие не се развивате и не използвате шанса да напуснете държавата при положение че сте учили Нали сте кадърни на вън ще ви оценят.Но не забравяйте 1 АКО СТЕ КАДЪРНИ УСПЯВАТЕ АКО ЛИ НЕ НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ДРУГ
114
1
 
8
 
! Отговори
MIMI преди 11 години
BAGA TI MOJE6 I GOSPOD E SAS TEB NEKA RODITELITETI SE GORDEQT 4ETE IMAT JELAQTI KASMET OT SARCE
113
1
 
5
 
! Отговори
MIMI преди 11 години
za6to prosto nemojite da badite hora ane zverove i da podkrepite 4ovek az sa6to blagodarq na gospod 4ego varna sred nas nego poznavam no mnogo pati plakah za nego i moleh gospod damu pomogni dase opravi zatova mu kazvam bravo na nego i negovoto semeistvo koeto e donego
112
2
 
6
 
! Отговори
:( преди 11 години
Дано се оправи момчето! И дано си е взел поука да не се вре с отрепките наедно в тия заведения! И стига толкова спорт! Достатъчно е постигнал там . Нека си намери друго препитание.
111
2
 
6
 
! Отговори
Звездна преди 11 години
*** 136 да иде на "Дневник" да прочете истинската информация и види истинската снимка. Лекарите не дават гаранция за Багата. Той е произнесъл само едно изречение и го отнесли, казвам: отнесли обратно в стаята му. Целият цирк бил за журналистите и лапнишараните като 136.
110
6
 
1
 
! Отговори
Звездна преди 11 години
До 136: Аз съм ясновидка бе, ***! Не си ли чул за Звездна? Ще чуеш, като ти направя магия да те хване запек и дойдеш при мен да я развалям. Телефона ми ще намериш по вестниците.
109
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@v celta: В какво е успял този *** бе? Аман от недоразумения и грешки на природата като теб да кълнат. Дано пък твоите деца да приличат на този "мъж"!ПП Никой от нас не му е желал нещастието - всеки сам избира съдбата си.
108
1
 
3
 
! Отговори
v celta преди 11 години
Zvezdna, pojelavam ti da 4ue6 komentari za sobstvenite si deca..... ot zloba 6te umre6 i bez da te narugat spoko ;)
107
1
 
12
 
! Отговори
v celta преди 11 години
Благой е преди всичко човек, само за тва трябва да му стискалме палци!А вие, ми кво да кажа, нещастни сте и тва ясно личи от постовете ви.Дано станате по-щастливи като видите чуждото нещастие, *** гнусни...
106
1
 
5
 
! Отговори
v celta преди 11 години
a la mierda madrid срам ме е от такива хора като тоя дето е постнал този меко казано олигофренски коментар.... Кои сте вие да съдите бе мухльовци, неуспели в живота! Ясно ми е какво ще кажете, той Багата си го е търсил и се прави на голям по заведенията. И така да е, кво? Успял ли е, успял е, добър спортист ли е, хубав мъж ли е- ДА! Значи има право да има самочувствие, това, че по заведенията е пълно с комплексари,които си мислят,че са непобедими, това ли са децата, на които майките е разплакал?
105
14
 
5
 
! Отговори
Звездна преди 11 години
Не се карайте, бе! Тоя *** още не е излезал от болницата и вече голем го вади. Не видити ли, че едвам се крепи на кривите си крака? Лекарите са го изправили, закрепили прав за снимка и се поотдръпнали от него, докато фотото щракне. Стопени мускули не се възстановяват, а и сърцето му е готово за инфаркт, защото ще отхвърли белега от порязването. Докторите не са го още предупредили за това. Ще тренира, ама само на сън! Има да рови по контейнерите...
104
12
 
7
 
! Отговори
a la mierda madrid преди 11 години
jalko 4e ostana jiv,kolko lli maiki e razplakal
103
2
 
2
 
! Отговори
бай ганя преди 11 години
ама той прави крос преди работа!
102
0
 
2
 
! Отговори
от 128 преди 11 години
Грешка - на светлинни години си след тях
101
4
 
11
 
! Отговори
до 123 преди 11 години
Прав си, ама не съвсем. Спомни си как започва "История славянобългарска". Може да си най-успелият в чужбина, ама имаш само една родина. Предпочитам да тъна в мизерия в България, ама няма да се откажа от нея. Заради такива "успели българи" като теб са писали и Алеко Константинов и Добри Войников. Може да знаеш езици и да имаш образование, ама не си чел или разбрал българските класици. За това за мен не си нищо повече от тези, които плюеш!
100
3
 
7
 
! Отговори
бай ганя преди 11 години
123, не разбирам какъв ти е проблема?! Като си някакъв смотльо върви в статиите за изкуство и опера, чий го дириш тука?! Биел се човека - такъв му е спорта, това играе, ако имаше и 1% от неговата дисциплина нямаше тука да пишеш книги, откровенно ти казвам не съм ти чел поредния роман. Яд те е че човека се оправя ли какво не мога да разбера в сащ съдели някой, че се бутнал в дискотеката, децата учели за доктор и инженер..ми браво, ама това не е заглавието на статията.
99
2
 
6
 
! Отговори
Питър преди 11 години
Абе, 123, кой знае какъв си гладник и ти и правилно ти казаха хората не пиши книги, нито си интересен, нито имаш какво да кажеш явно. "нанасял болка" ами първо това е боен спорт, като не ти харесва гледай балет, никой не те кара да идваш тука и да пишеш романи. Представям си ако те нападнат някъде: "не ми нанасяйте болка, за сетен път се уверявам че съм *** ***", айде скрий се вече под полата на мама.
98
4
 
4
 
! Отговори
преди 11 години
Ще се върне, ама в шестък!!!От този вече НОРМАЛЕН човек не става!!!