Обрат! Показания на Багата оневиняват Дъмпела

Самбистът бил наръган от Иво Чобанов-Пилето
20 юни 2012 21:37,
57
Обрат! Показания на Багата оневиняват Дъмпела
Багата днес е дал показания пред следовател. Снимка: Булфото

ММА боецът Благой Иванов е на път да обърне хода на делото. Днес той е дал показания пред дознател, които са на път да оневинят задържания в ареста Даниел Стефанов-Дъмпела, съобщи БНТ.

Магистратите оставиха зад решетките Дъмпела, тъй като голяма част от разпитаните свидетели са заявили, че именно той е наръгал Багата с нож в гърдите.

Още по темата
Според думите на Благой обаче той е бил намушкан от Иво Чобанов, познат в ънърграунд средите с прякора Пилето.

Благой Иванов-Багата бе ранен с нож в края на февруари в столичния клуб "Домби", а няколко месеца живота му бе в опасност.

Спешната, животоспасяваща операция беше извършена от хирурга д-р Стоян Сопотенски. От този момент екипът на централна реанимация се бори за живота на ранения, тъй като ножът беше преминал през белия му дроб и проникнал в лявата камера на сърцето.

След три месеца престой в "Пирогов" Багата бе изписан на 30 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
49
 
! Отговори
искра преди 11 години
Според коментара под снимката го разпитал следовател, според текста на материала - дознател. Следователите не разследват подобен род дела от 6 години, а длъжност дознател няма от 4. Като ще водите криминална хроника има книжки разни, попрочетете това онова преди да пишете глупости.
25
3
 
14
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
"Днес той е дал показания пред дознател..." - нищо не дал, този е взел-дал...
24
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
През ку^а ми е за Багата
23
3
 
28
 
! Отговори
Дани преди 11 години
А възможно ли е Багата да лъже? При условие, че Дъмпела го е наръгал и всички свидетели са видяли това.
22
3
 
18
 
! Отговори
журналя преди 11 години
стига сензации, "мутреско" са го спаили български лекари за съжаление на обстоятелствата но за тях никой нищо добро не казва важна е че "панеленковата" мутрсеина е овивяла и ще свидетелства въпреки че в писмен вид си пише имете с поне три правописни грешки... Да живеят панелките на софия окръг, Вие на кой етаж живеете след заметресрнието...
21
0
 
51
 
! Отговори
Hitler преди 11 години
БЕ не знам до каква степен е стигнало българското здравоопазване ама след наръгването Багата е бил труп, а те са го спасили, т'ва не мога да го повярвам да ви кажа. Здраво момче и кадърни лекари и жажда за живот. Как без присаждане на сърце се е оправил..не не ми го побира ума...
20
15
 
21
 
! Отговори
до 20 и 21 преди 11 години
и в пилешките ми мозъчета за секунди не се и прокрадва идеята, че Багата може да се е объркалили пък да лъже, така ли бе ? за вас клакьорчета е важно полицаите да са виновни, нали ?
19
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"познат в ънърграунд средите с прякора Пилето",уникални журналисти с невероятен английски:)))
18
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да *** тия ***. И вместо паспорти да им се дадат ветиринарни книжки докато се опукат.
17
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уж цялото заведение го били видяли, свидетели глупости.. и сега изведнъж не е той.. е какви изводи да си вадим са тези полицаи и тези, които са разследвали ?
16
10
 
19
 
! Отговори
Батман преди 11 години
Разследвашите ни органи и полицаите барабар с тях за кой ли път станаха за смях...
15
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен пък ми се струва ,че на дъмпела ще му се случи нещо след известно време ... май ще е по-добре да си седи в затвора
14
8
 
52
 
! Отговори
нека преди 11 години
Абе майната им Баги, Джаги, да се избиват бе.
13
7
 
46
 
! Отговори
74067 преди 11 години
Цялата работа мирише на гнило.След 4месеца се оказва , че в ареста е невинен човек, та било той и някакъв Дъмпел.Евала МВР-то , евала Цвъко...Ха да видим това Пиле чий човек е...
12
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе я да *** всичките такива!
11
3
 
39
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Е цялото заведение са видели Дъмпела като извършител, за какъв обрат можем да си говорим?
10
2
 
54
 
! Отговори
прост народ преди 11 години
И кво сега тоя *** Дъмпела за жертва ли ще го обяват!То ''магистратие едвам чакат!Днес например ''Върховния съд'' оневини Мургина, както направи и с поредица ***!
9
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми нали е бил в кома,на лекарства.Кой знае кво му през погледа.напълно възможно е дори да е забравил определени предмети как изглеждат или за какво служат.Нищо чудно,че гледа така.мисля,че цялата тая работа около тези яки момчета дето се млатят здраво заради пари трябва да се спре.То сигурно си е шоу сигурно се въртят и добри пари ама все пак...не е ли малко варварско?
8
3
 
32
 
! Отговори
osata преди 11 години
В този втренчен поглед на приложената снимка има нещо смущаващо. Дали пък наистина е добре с психиката и е в състояние да си спомни случилото се във фаталната за него вечер?
7
21
 
25
 
! Отговори
AZ преди 11 години
Как Иво ще го е наръгал при положение, че той не е бил сред присъстващите на инцидента онази вечер в Домби???Това е скалъпена история, как може всички присъстващи на злополуката приятели на Благой да дават показания, че Дъмпела е виновен и целият персонал на заведението да твърди същото и изведнъж тази глупост...