Три пъти за три часа викат млада двойка в полицията в Шумен

Двамата били без документи, уринирали, а накрая се и сбили
Обновена: 21 юни 2012 15:19 | 21 юни 2012 12:33,
65
Три пъти за три часа викат млада двойка в полицията в Шумен
Снимка: архив, Булфото

Млад мъж и приятелката му само за три часа бяха викани три пъти в Районното управление на полицията в Шумен.

Около 22.30 ч. снощи при обход полицейски служители забелязали момче и момиче, които били седнали в островчето под часовника на кръговото движение на пл. "България". Момчето пиело бира и полицаите им поискали документи за самоличност.

Двамата казали, че не ги носят, заради което били отведени в полицията да установяване на самоличността им.

30-годишният М.Н. и 21-годишната му приятелката И.Р. си тръгнали с по един акт по Закона за българските лични документи, а момчето и с акт по Наредба 1 на общината заради това, че консумира алкохол на обществено място.

Минути след като си тръгнали е получен сигнал, че момче уринира пред входа на общината. Малко преди пл. "Кристал" момчето е открито по даденото описание.

Оказало се, че това е М.Н., който малко преди това е освободен от полицейското управление. В крайна сметка станало ясно, че не той, а момичето уринирало пред общината и извършвало непристойни действия, заради което и двамата са върнати отново в районното управление. 

Момичето се сдобило с още един акт, след което и двамата са освободени.

След по-малко от час е получен сигнал, че край Руски паметник мъж нанася удари на млада жена.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че това са познайниците им М.Н. и И.Р. Двамата отново са отведени в полицията и след като са предупредени да спазват обществения ред, са освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АКЦИЗ ЗА БИРАТА ЩОМ Е АЛКОХОЛ!!!!
39
1
 
40
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Тревица плюс бира.... И ни гледай сеира... Мома пикай на тротоар... Щот няма чурка с писоар...
38
19
 
21
 
! Отговори
Разбирачев преди 11 години
Не е така!До 16 години са младежи.От 16 до 20 години са млади чичковциОт 20 до 24 години са чичковци на средна възрастОт 24 до 28 години са чичковци в напреднала възрастА след 28 години са си старчоци отвсякъде
37
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Калоян Младенов:Ти да не си от тъпия випуск 2012?Вместо да си губиш времето по улиците,научи българския правопис!В три написани реда,имаш 16 правописни грешки.
36
3
 
21
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Дедо на гъби ли си , че си влезнАл в тоа трип ? Внимавай само като литнеш да не получиш инфаркт . :D Шериатска Европа , младежи на 36 , голем филм .
35
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Шумен може да спи вече спокойно!
34
1
 
23
 
! Отговори
do 32 преди 11 години
Реката смехурко се нарича от синя зона , до забрана на пушене по улиците и неправилно пресичане!Специяно в Шумен е уникална простотия и лобизъм!Не знам колко е законово да се пишат такива решения ,но с смях се хилих как ББ отмени синя зона във Варна!Айде наистина сте мишоци ,а полицията точно на такива се прави на велика!
33
3
 
22
 
! Отговори
за 33 преди 11 години
Слушай сега дедо си, щом до 18 са деца значи до 36 са младежи, до 54 са на средна възраст, а след това за пенсия. Това е за категоризацията, горе долу. Ако си достатъчно млад ще се запознаеш и с шериатска Европа, дано тогава си спомниш за правилата
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БреййййБойко да награди веднага цецо и съвесните полицаи, съоветно с бизонски, свински и пилешки пържоли,в зависимост от ранга и заслугите, че земаха и разбиха престъпността в шумен на пух и прах...цццццц....
31
9
 
19
 
! Отговори
kaloqn mladenov преди 11 години
Снощи бях на руски я и видях всичко.Куките минаха 2-пъти и се направиха ча невиждът.един от мойте прияте отиде до патрулката и го направи на вапрос.Час по-късно патрулката ги върна на руския.Сигорно да продалжат това което правеха?
30
11
 
22
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
Аре са само възрастните хора имат право да посещават парка и никой не мое да пие бира в летните жеги , верваш ли си ? Ако искаш да дишаш чист въздух без пиещи бира хора да ти пречат - оди в гората там въздух колкото искаш , алкохол нема ,тамън ше си далече от селото ,че очевидно толкова развита цивилизационно структура не ти понася и трябва да се върнеш в пещерата хаххаха.
29
4
 
24
 
! Отговори
за 31 преди 11 години
Кви младежи е дедоо , тоя е бил на 30 , егати младежа нали . И пак не е ясно поркането кво ви бърка , ся за другите тъпотии много ясно че ше им пишат акт , ама само по себе си пиенето на никой не вреди одвен на пиещия ,че да се забранява от общината. Още чакам текста на наредбата , няма да го намериш щото такъв няма , забраната са си я измислили ушевите , или журналята пак са разбрали-недоразбрали. Мое да им пишат акт за нарушаване на обществения ред и неприлично поведение , за пиене на бира не
28
6
 
41
 
! Отговори
До: 19 преди 11 години
Личи си, че не си излизал по-далеч ос собственото си село. Точно това означава. На никой не му е приятно докато се разхожда из парка или и центъра на града да прескача пияндурници по земята, да гледа полуголи младежи с бира в ръка ръсещи псувни покрай възрастните хора, които са излезли в парка на чист въздух. Затова в почти всички цивилизовани държави е забранено да се употребява алкохол на обществено място и се преследва много строго от закона!
27
1
 
20
 
! Отговори
за 25 преди 11 години
Колко е ненормално всяка община да си определя реда е повод на друг спор, но последващите действия на младежите показват, че е трябвало да я има. Демонстрирането на каквото и да е "нетрадиционно" поведение трябва да е регламентирано.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква точно кука е Общинска полиция и изобщо ти респект към една институция в тая простотия ли се опитваш да ми втълпиш да имам ???Съда ли полицията ли общините ???Кметчето му дали на джоб да се пие само в заведенията и готово!Абе какво говоря само с огън тая държава ще се оправи!
25
9
 
27
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
100% Ушев отново симулира дейност. Бива ли такова нещо, 1 млд. бюджет им дадоха на тия лентяи, а Ушев продължава с евтините театрални постановки. Кой знае сигурно са хванали Асан и Айшето от маалата да им пишат актове, ей така просто за да могат да се върнат по-бързо към яденето на понички и кисненето в еврофутбола в работно време. Ех, Ушев, Ушев...
24
4
 
26
 
! Отговори
koko преди 11 години
Шуменските полицаи пак са се чудили какво да правят цяла нощ..
23
2
 
19
 
! Отговори
do 19 преди 11 години
Zabranata ne e maloumna izob6to. Celta e da se konsumira alkohol samo i samo W zawedeniqta. Prostotiqta po ulicite ne trqbwa da se prenasq, ami da si ostane na zatworeno. Ina4e wseki hodi s biri i twyrd alkohol po ulicite PIQN i to. Pyrwo 4e e grozno, wtoro 4e moje i do boj da se stigne. Koeto mnogo 4esto stawa. Az ne iskam we4e kato se pribiram ot restorant ili nqkakwo miropriqtie da mi se walqn piqnduri w krakata. Nikoj ne go iska. Prilaga se oswen towa w po4ti wsqka ciwilizowana strana.
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Burni no6ti, kakwo da prawi6 :D :D :D. Stranata ni pone ne se oplakwa ot lipsa na *** i typanari.
21
3
 
28
 
! Отговори
за 24 преди 11 години
Ушев , не се засягай толкова де , сега приеми че първо тая забрана е *** и второ в Шуменската наредба я НЯМА ,тъй че или дай текста да го видим , или трябва да приемем ,че колегите ти са си измислили тая забрана е така за кеф. ;)