Намериха тяло на 20-годишен под виадукт

Основната версия на криминалистите е самоубийство
24 авг 2012 19:47,
42
Намериха тяло на 20-годишен под виадукт
Снимка: архив, Булфото

Тялото на 20-годишен мъж е открито тази сутрин под виадукта „Рибни вир” на автомагистрала „Хемус”, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Основната версия, по която работят криминалистите, е самоубийство. Сигналът е подаден в районното управление в Ботевград тази сутрин около 8.00 часа.

Преминаващ по магистралата е забелязал труп на млад мъж под виадукта „Рибни вир”, след което позвънил на телефон 112.

При огледа в джобовете на 20-годишния Д.И. от Перущица е открита снимка на момиче, лична карта и запалка. В близост до инцидента не е установено моторно превозно средство.

По първоначална информация младият мъж е пътувал вчера с автобус към Пловдив, където работи, но така и не се е явил на работа.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момчето беше мой ученик,много зрял и интелигентен, за да стигне до тази постъпка трябва да е бил много отчаян и сам,защото човек се самоубива заради момент на силна депресия.Тогава разумът е изключен,тласка те импулс,който не можеш да контролираш.Затова фанатично морализаторствуващите тук трябва да разберат,че това е болестно състояние, а не богохулство.Състоянието не е било хванато навреме и овладяно,защото едва ли е споделял.Това пък за гей аферата просто няма да го коментирам.Мир на праха му
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по интересното е " тази сутрин .... на автомагистрала Хемус .....Преминаващ по магистралата е забелязал труп на млад мъж под виадукта Рибни вир, след което позвънил на телефон 112. " Интересно този преминаващ какво е правил там и как точно го е видял и то точно часове след смърта на младежа при положение че яшно е движел пеша за да го види....
15
3
 
3
 
! Отговори
гей афера преди 11 години
Според мен е гей афера
14
1
 
7
 
! Отговори
Фелдшера преди 11 години
До Анонимен Не знам кой ти е човъркал в главата, но коментарът ти "Аз грешници не съжалявам!" е крайно неуместен, ако изразяваш позицията си като вярващ. Ти самият не си ли грешник, спасен по благодат. Засрами се! Да, самоубийството и убийството са грях, но как не си разбрал, че Бог мрази греха като акт, но обича грешниците. С глупостта си само създаваш нелепа и грозна представа за вярващите и тълкуваш извратено Книгата, а това отблъсква всеки с липсата ти и на грам интелект.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на душата му!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvato i da e pri4inata,stava vapros za 4ove6ki jivot
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bog da prosti mom4eto-vsi4ki drugi komentari sa izli6ni
10
7
 
9
 
! Отговори
do12 преди 11 години
Verno li nema mutri veche be balak???????
9
1
 
17
 
! Отговори
Цвети преди 11 години
Искам много внимателно тези, които хранят МВР-то относно случката, нека прочетат изречението внимателно: "ОСНОВНАТА ВЕРСИЯ, по която работят криминалистите, е самоубийсто." Никой не потвърждава твърдо, че става дума за самоубийство. Когато на пръв поглед няма следи от насилие, винаги се работи по версията за самоубийство. Когато тази версия се изключи поради разни причини (следи от насилие открити при последващ оглед, показания на роднини и свидетели), тогава започва да се търси убиец.
8
3
 
2
 
! Отговори
Кардам преди 11 години
МеВеРе констатира изключително жестоко самоубийство. Малки са им заплатите.
7
0
 
14
 
! Отговори
до Анонимен преди 11 години
*** смешен - страхливци били самоубийците - глупав религиозен фундаменталист. И на най-смелия човек може да се случи така, че да не иска да живее. Не знаеш какво може да ти се случи и да ти поднесе живота, ама какво съм тръгнал да обяснявам на религиозни слабоумници. На всеки живота си е негов и като не му се живее - няма да живее, нито някакъв бог нето дявол може да казва на хората какво да правят.
6
0
 
25
 
! Отговори
Кристиян преди 11 години
Момчето е от моя клас бог да го прости сега разбрах новината :(((
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Запалка-фасове дори кутия, празна прди скока,няма ли е странно.
4
1
 
11
 
! Отговори
petkov преди 11 години
Ако наистина е самоубийство заради момичето на снимката[ако има наистина снимка] си е голяма простотия.
3
6
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Май ти си простия или за твое съжаление човек без въображение.Като нищо мутрата може да го е блъснал на магистралата и там да е изхвърлил тялото.Другото което е полицаите как така решават кое е самоубийство и кое не е преди да са провели разследване.Но в БГ то е така изглежда, "хоп намираш тяло и веднага решаваш, ааа самоубийство, няма какво да се занимаваме повече, поредния труп в моргата" .
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Перущица пътува за Пловдив по магистрала Хемус? Когато информацията ви е половинчата първо я проверете!
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствено е грях да се самоубиеш заради някаква си ***!