Полицията задържа пласьор на дрога

Органите на реда са хванали мъжа в момента на продажба
6 окт 2012 15:38, Петя Славова
55
Полицията задържа пласьор на дрога
Снимка: Булфото

Полицията в Монтана задържа пласьор на дрога в момента на продажбата й. У 27-годишния Захари Б. от областния град са намерени 10 дози марихуана, обяви на извънредна пресконференция днес комисар Валери Димитров.

При опит да избяга от полицията Захари Б. блъснал с автомобила си криминалиста Борис Я., който му подал команда да излезе от колата с вдигнати ръце. Пострадалият полицай е с лека телесна повреда, пише БТА.

Наркодилърът продължил да форсира двигателя на колата и блъснал служителя на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана Ивайло М. (49 г.), който минавал по тротоар в близост до инспекцията. Пострадалият е настанен в болница със счупени таз и коляно. Ударени са и два автомобила, паркирани близо до мястото на инцидента.

В дома на Захари Б. са намерени три шишета със семена от канабис, електронна везна и зелена тревна маса - канабис. Той е задържан за 72 часа с прокурорско разпореждане. Поискана е постоянна мярка за задържане, обявиха от окръжната прокуратура.

Захари Б. е бил следен от полицията от два месеца. Той продавал марихуана в района на училища в Монтана. Задържаният е криминално проявен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
GRE6KA - ZA 42 BESHE преди 11 години
ZA 42 BESHE
37
0
 
2
 
! Отговори
ZA KOMENTAR 24 преди 11 години
do tezi, koito slojiha minusite na tozi komentar - KON DA VI FANE I DOBRE DA MU STANE!
36
0
 
5
 
! Отговори
АМАН преди 11 години
Дано му Спукат КАСКАТА от Бой на това ***... МРъсно долно Безграбначно, на ученици продавало *нцето.... мамицата им долна и на Боклучетата... нямам думи да опиша отвращението си...
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да разбера, защо конституцията не толерира Марихуаната, при положение, че във почти целия свят,(говорим за белия свят, не третия), тя е декриминализирана(тоест ако те хванат на публично място, глобичка, докато на частна собственост или у вас си, никой нищо не може да ти каже), Има и такива в които е легална... ДАЖЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ, застрахователни, НЕ зачитат марихуаната дори като ЛЕК НАРКОТИК, само драгите, къде държат още на това нещо за да прават оборот кат фащат шанаджиите..***
34
1
 
10
 
! Отговори
смешник преди 11 години
АБЕ *** СМОТАНИ ПРАВОИМАЩИ .... 2 МЕСЕЦА ЛИ ГО СЛЕДИХТЕ ЗА 10 ДОЗИ МАРИХУАНА БЕ *** КРЕТЕНСКИ. А ЗАПЛАТИТЕ НА ТИЯ ГЛАВОЦИ ДЕТО СА ГО СЛЕДИЛИ КОЙ ГИ ПЛАЩА А ?????
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАХАРИ БАХАРОВ? Айде удариха Иво Андонов, ся няма 3ти сезон на подприкритие :D :D :D
32
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дефиниция за наркотик според СЗО: 1. Да е токсичен; 2. Да води до пристрастяване; 3. Да води до фатален край!Конопа е билка, която не е токсична и няма смъртоносна доза или доказан смъртен случай в света. В европа забраниха билките!?! От 20 000 години човечеството ползва коноп за хартия, въжета, платове и ЛЕЧЕНИЕ!!! Извлек от марихуана лекува всички видове рак, спин и др. тежки болести.Всеки наш орган има THC рецептор, а THC има само в конопа! THC възстановява структурата на ДНК!А фармацията?
31
3
 
9
 
! Отговори
NwA преди 11 години
С 10 пакетчета марихуана този направо е един от малкото които внасят големите количества наркотици в милата България...Не хванаха големите риби а ловят мидите!Хвърлят пепел в очите!
30
1
 
7
 
! Отговори
5e5r6 преди 11 години
Местят Алексей да се лекува в Банкя!
29
3
 
8
 
! Отговори
bullet преди 11 години
POREDNATA SPEC AKCIA NA MVR, HVANALI SA GO S CELI 10 DOZI TREVA,XAXAXA 4AK STAVAT SME6NI
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a sega da vidim ot BERBATOV I OT ZAHARI KOI 6TE OSADAT i pri dvata slu4ai e imalo gonka sas koli
27
0
 
7
 
! Отговори
ТЪПО,УПОРИТО БЪЛГАРЧ преди 11 години
До хахА БЕ ТИ ДА НЕ СИ НЕНОРМАЛЕН, КАК ИСКАШ ДА ТИКНЕ ЛИДЕРА СИ В ПАНДИЗА ?!?! НАЛИ АКО ПОЧНЕ С ИТИНСКИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕ С НЕГО!ЦЯЛАТА ТАЗИ ПУШИЛКА Е ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО ОТ БЕРБАТОВЧЕТАТА И ТИХОМЪЛКОМ ДА ГО ОТЪРВАТ!НАПРИМЕР ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ "ЧЕСТНИТЕ"БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ ДА ПРОВЕРЯТ КЪДЕ Е МАЙКАТА КОЯТО УЖ СИ БЕШЕ УБИЛА ДЕТЕТО ПО ВРЕМЕТО НА *** КОСТОВ И ТАКСИДЖИИТЕ ВДИГНАХА БУНТ???ЗАЩО Я НЯМА В НИТО ЕДИН ЗАТВОР?ЗАЩО НЕ Е В БЪЛГАРИЯ?КАЖЕТЕ"РАЗСЛЕДВАЩИ"ЖУРНАЛИСТИТОВА Е БГ "ПРАВОСЪДИЕ"
26
2
 
4
 
! Отговори
loca преди 11 години
До Анонимен qj mi huq be drizloooooooooo
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не вземат да декриминализират и продажбата на наркотици в училищата?И за една продадена доза в училище присъдата трябва да е поне 20г. другото са писания на *** и опит да се омаловажи че е задържан дилър на наркотици продаващ на оградата на гимназия
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ffТЪПАК
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До locaТЪПАК
22
4
 
13
 
! Отговори
Гошето преди 11 години
Десет дози марихуана - има няма най много 9-19 цигари,около 5-грама,събираща се в кибритена кутийка ! Цена ,около 30лв. най,най-много ! И за 30лв ореваха цяла България ?! Ми направо немам думи !
21
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
почти във всички бели държави в европа леките наркотици са декриминализирани.докога ние ще живеем в средновековието?
20
6
 
20
 
! Отговори
Пк преди 11 години
Марихуаната не е наркотик,глупави продажни журналисти !!
19
3
 
16
 
! Отговори
c преди 11 години
"10 ДОЗИ марихуана" хахахахаха!!! Ей, "журналисти", намерете си друга работа! Доза марихуана...