Закопчаха перничаните Меткето и Пикьора заради издирвано BMW

МВР иззе още два луксозни автомобила
Обновена: 12 окт 2012 19:25 | 12 окт 2012 19:25,
13
Закопчаха перничаните Меткето и Пикьора заради издирвано BMW
Снимка: архив, Булфото

Криминалисти иззеха три луксозни автомобила в Перник, съобщиха от МВР.  По колите има незаконни интервенции, а едната – BMW 530, е обявена за издирване в Шенгенската информационна система. 

Луксозното немско возило било без регистрационни табели и е иззето при проверка в имоти, използвани от регистрираните в МВР М.М.-Меткето (34 г.) и М.П.- Пикьора (30 г.), и двамата от Перник. 

Полицейските регистрации на първия са за кражба, унищожаване и повреждане на чуждо имущество и хулиганска проява, на втория – за нанасяне на средна телесна повреда, унищожаване и повреждане на чуждо имущество и измама.

В хода на акцията в пункт за регистриране на моторни превозни средства в кв. ‘’Калкас’’, органите на реда са задържали и джип ‘’Нисан Патрол’’ с интервенции по идентификационния номер на рамата. Опиталият да регистрира джипа И.Б. (42 г.) от Перник има връзка с престъпната дейност на Меткето и Пикьора.

При опит да бъде регистриран в КАТ-Перник криминалистите задържали още един автомобил - ‘’Исузу Тройлер’’с пренабити номера на рамата, собственост на К.В. От Перник. Трите леки автомобила са иззети, образувани са досъдебни производства.

Припомняме, че в гараж, използван от Меткето и Пикьора в началото на юли 2012г. бяха открити 33 двигателя със заличени номера и множество авточасти от марката BMW.

В началото на годината те заедно с още петима перничани бяха задържани с множество авточасти и аксесоари от коли с неустановен произход. Открити бяха и над 100 бойни патрона за пистолет „Макаров’’.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
какъв е този модел на исузу, та не го знам, да не го правят в някои гараж в Перник.
9
6
 
0
 
! Отговори
sellami altmar преди 11 години
ку4ето си лае кервана си варви хахах вие спетее в панелките караите си форд4етата 94 година мутрите какво са виновни 4е ги траете политиците какво са виновни 4е ги избирате нека богатеят децата им да у4ат в западни универисети а васте деца нека си стоят на село и стават следвастите бандити балгарина е свикнал да е потапкан 500 години е бил какво го барка сега пак да баде тапкан от собственият си министар прецедател и обкражениата му срам ме балгарин да се нари4ам това не страна мащеха балгариа
8
1
 
0
 
! Отговори
hasan bei преди 11 години
До БРАВО НА МВР то янма мвр в бг те са *** на мафиата и политиците онес им се подиграват касат им пагоните хварлят им сапките по земята това 4енгета ли са я да излезнат на запад насте бабаити ама знаят кво сте им се слу4и там я7 или х6 не важат идва гвардиата и закоп4ава бес да пита ако искас бади и кмета на лондон се тая но на село за сажаление е друго за това една сепа хора се бопгатеят на гарба на народа стото сте едно стадо до кога сте спите хора до кога и сте гледате безу4астно
7
2
 
6
 
! Отговори
hasan bei преди 11 години
Припомняме, че в гараж, използван от Меткето и Пикьора в началото на юли 2012г. бяха открити 33 двигателя със заличени номера и множество авточасти от марката BMW. а какво правят на ван тея след като ули месец са били хванати кои ги пусна кои кои няма такава даржава еи няма как не ни поробят турци гарци или които и да е ние сме *** цирея на европа много корупциа много безнаказаност *** булгари гнииите правте буркани на село лутеница и цепете дарва се едно живеете в 19 век а онея да живеят
6
1
 
19
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Преди 11 години едни квартални тарикачета ми отмъкнаха мерцедеса сменили му номерата и си го караха в Овча Купел.След няколкот сигнала ги хванаха и ги пуснаха двамата извършители, а колата ми остана като доказателство по делото. След 5тата година от колата не ставаше нищо и я бяха окрали.Двамата, които ми бяха отмъкнали колата ядоха на няколко пъти жесток бой, единя избяга в Испания и гние по затворите, а другия умря от свръх доза.Ако бях още тук щях да ги мачкам веднага щом излезат от болницата
5
3
 
18
 
! Отговори
Робин преди 11 години
Интересно, ако ги гръмнат, няма ли да е по-добре за държавата и хората: за МВР, съдебна система, заплати за тях от данъкоплатеца (мен), нерви и трагедии за хората, намалени разходи за застраховки и т.н. Май положителните страни са повече от негативите.
4
4
 
31
 
! Отговори
гръб преди 11 години
А сега проверете и колите на Районният Съдия, Прокурор и полицейски началници. Щото тия джамбази без гръб не могат толкова време да просъществуват.Я ще намерите двигател с изтрити номера, я цялата кола ще е крадена.
3
2
 
12
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
Plashtat si za tova
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И що са само регистрирани, без да са заведени дознания поне? Или отговора е - щото са с вуйчо владика и царски зетьове!
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не 33, щом не са в затвора през юли 2013 ще намерят в гаража им 333 двигателя