Привърженици на ДПС нападнали ГЕРБери в Туховища

Инцидентът станал след местните избори в селото
15 окт 2012 20:30,
122
Привърженици на ДПС нападнали ГЕРБери в Туховища
Инцидентът станал след изборния ден. Снимка: архив Булфото

Трима привърженици на ДПС в сатовчанското село Туховища са нападнали в изборната нощ семейство, гласувало за спечелилия кметските избори Венцислав Шишманов от ГЕРБ.

Вчера в страната се проведоха частични местни избори.  Една от пострадалите при нападението -  Валя Цингарева, е съобщила за случая  в щаба на ГЕРБ.

Инцидентът е станал малко след полунощ. Валя Цингарева се прибирала от площада, където празнували победата на Шишманов, заедно със съпруга си и двете си деца – едното десети клас,  другото четвърти. С тях вървял и техен съсед.

„Тръгнахме си, а пътят ни минава покрай кафенето на лидера на ДПС в селото. Трима младежи – Ариф Арифов и братята Юсеин и Исмаил Муса, излязоха отвътре и започнаха да ни псуват, да крещят обидни думи“, обяснява пострадалата.

По нейни думи те се опитали да избегнат сблъсъка, но момчетата ги настигнали. Според разказа на жената едното от момчетата я изритало, а другите сипели обиди.

Полицията се намесила навреме и спряла агресивните младежи. Цингарева разказа, че след инцидента по-малкото й дете било много стресирано и не е спало цяла нощ.

Семейството е подало жалба в полицейското управление, а органите на реда се предприели нужните действия срещу хулиганите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
2
 
! Отговори
алоо до гейберите преди 11 години
е така е,ваш тиквич джамии ходи да открива,и то баш в Заарата-град изгорен от потурчения евреин Сюлеман,варди си ги,дава пари за джамии,натиска ревизорите за мюфтийството--нека сега *** да бият гейберите
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде - антиГерберовците да се активират и да почнат пак да пишат (няма значение дали има някаква връзка с Главния Мозък). Важно е да са активни! За какво ви плащаме бе!!!
96
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Боже... Сега верно ще ни убеждават, че да имаш лозе на баир е добре, нищо, че не го береш ти, а само го копаш...Кой ли безхаберник си мисли, че става дума за друго, освен за постепенно установяващ се ислям на Балканите. Метода е избран правилно според ситуацията - в условията на *** "дивокрация" това е неспасяем шут спрямо Българщината!Умни са... Ама щото ние сме много глупави....
95
2
 
2
 
! Отговори
оле оле преди 11 години
бой по продажните предатели на българия,оле оле
94
6
 
2
 
! Отговори
давай преди 11 години
бой и трошене на тикви и кратуни-те от дума не разбират
93
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tova sa palni laji tova ne sa kato horata na SIDEROV
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Започна кампанията за убеждаване на народа, че по телевизия СКАТ не говорят истината... Засега е една измислена статия с тенденциозно заглавие, като от самата статия не става ясно какви са "обидните думи". Затова пък става ясно, че някакви пияни набили новоизбран кмет. Само че да напишеш заглавие с елемент на истина, което не отговаря на случилото се, е хитро - внушава едно, докато говори за съвсем друго.
91
2
 
7
 
! Отговори
Анализ преди 11 години
Валя Цингарева-ромка или продажна помакиня която е само със силните на деня........ Туховища -100% помаци но с различни "фондации" зад тях....
90
1
 
8
 
! Отговори
до 86 преди 11 години
В Туховища населението е 100% помаци,боя не е на верска основа,както на някои "националистични" партии им се иска да е, за да трупат електорат,а изцяло на основата на партийни симпатии-както е казано в статията.
89
3
 
4
 
! Отговори
ДО 102 преди 11 години
Когато дъщеря ти се ожени за такъв българин и ти нямаш нищо против тогава ще говориш кой какъв е .А има и още по-добър тест за такива като теб-нека дъщеря ти се ожени за ***.Така ще помогнеш за интеграцията им
88
1
 
4
 
! Отговори
Фр. Каска преди 11 години
Хитлерюген срещу Комсомолс *** :)
87
3
 
10
 
! Отговори
до 94 преди 11 години
Помаците са българи, изповядващи исляма, стига сте ги отродявали, за кой ли път. Къде по дяволите е държавна сигурност, когато се работи срещу устоите на държавата по такъв очеваден начин?
86
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NAI POSLE MARKUCHE MOSHENIKA SHTE SPI SPOKOINO ,CHE BOIKO NEMA DAGO UVALNI. EI TOVA PLQME UMIRAT ZA VLAST.DO VCHERA KOMUNISTI A SEGA GERBAJII. TESHKOSI AKO IZBERAT OT TEHNIA ROD NQKO ZA KMET V SLASHTEN TESHKO IM NA SLASHTENSI.
85
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
че там живеят само помаци
84
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко са ги били , ритнали били кравата !?!?!? Това ако е бой , тепърва ще видят бой гербаристите като излезе народа по улиците !!!!!!!
83
17
 
13
 
! Отговори
въстаник преди 11 години
Герберска кратуна, само от бой разбира...
82
12
 
30
 
! Отговори
избирател преди 11 години
БСП-ДПС-ДС , виждат своя край и са като змията, като умира най-много хапе. Трябва да свиквате с тези проценти, които са обективни. БСП-9 % , ДПС-4.5 %. Това е истината другото си го знаете какво правите по време на избори.
81
13
 
3
 
! Отговори
aligudri преди 11 години
До бмп 86Така си мислиш преди 3 години в малко градче в провинцията , Българин уби старец (турчин) с мотива ,че пуснал кравите си в двора му? Какво стана знаеш ли? - Нищо !!! Пред полицията най-спокойно се оправда ,че бил го предупредил за това и удържал на думата си . Даже и не го арестуваха за 24 часа , същия този УБИЕЦ сега е на свобода и се разкарва най-спокойно .
80
7
 
8
 
! Отговори
До ринго преди 11 години
Драги ринго,далече си от истината.какво единство между турци и помаци те гони.Аз съм точно от този край и мога да ти кажа ,че има много смесени бракове между българи и помаци.Но между турци и помаци няма нито един.Ти си направи изводите.А към ГЕРБ в тия райони се присламчи утайката и далавераджиите,които догодина като ГЕРБ глътнат вода на изборите ще са първите ,които ще носят Доган на ръце и ще са пак от ДПС.А във въпросното село няма българи-всички са помаци
79
11
 
5
 
! Отговори
ринго преди 11 години
новите радетели на гърбавата партия търсят изгода и затова ядат лабут от пофесчените традиционалисти.Из помаклъка голяма част се прилепиха към ГЕРБ въпреки че много от тях омазаха филията с помоща на турците от ДПС.Вродено им е да се извъртат на помаците но пък това което се случва е полезно за БЪЛГАРИЯ най накрая да се разбие единството турци помаци .