Привърженици на ДПС нападнали ГЕРБери в Туховища

Инцидентът станал след местните избори в селото
15 окт 2012 20:30,
122
Привърженици на ДПС нападнали ГЕРБери в Туховища
Инцидентът станал след изборния ден. Снимка: архив Булфото

Трима привърженици на ДПС в сатовчанското село Туховища са нападнали в изборната нощ семейство, гласувало за спечелилия кметските избори Венцислав Шишманов от ГЕРБ.

Вчера в страната се проведоха частични местни избори.  Една от пострадалите при нападението -  Валя Цингарева, е съобщила за случая  в щаба на ГЕРБ.

Инцидентът е станал малко след полунощ. Валя Цингарева се прибирала от площада, където празнували победата на Шишманов, заедно със съпруга си и двете си деца – едното десети клас,  другото четвърти. С тях вървял и техен съсед.

„Тръгнахме си, а пътят ни минава покрай кафенето на лидера на ДПС в селото. Трима младежи – Ариф Арифов и братята Юсеин и Исмаил Муса, излязоха отвътре и започнаха да ни псуват, да крещят обидни думи“, обяснява пострадалата.

По нейни думи те се опитали да избегнат сблъсъка, но момчетата ги настигнали. Според разказа на жената едното от момчетата я изритало, а другите сипели обиди.

Полицията се намесила навреме и спряла агресивните младежи. Цингарева разказа, че след инцидента по-малкото й дете било много стресирано и не е спало цяла нощ.

Семейството е подало жалба в полицейското управление, а органите на реда се предприели нужните действия срещу хулиганите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
16
 
33
 
! Отговори
Продажници преди 11 години
Е това е комуниста, той е безродник. Поддържа ДПС, а ДПС поддържа имамите в Пазарджик.Така, че комуниста не е само безродник, но и безверник и против християнството.Въобще комуниста е възможно най-долното същество.Ей, нещастни комунистически пачаври дето списвате тука -- колко от вас са кръстени като деца изчадия!
57
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
po- dobre turci, otkolkto g e r b ..... i d q n k o v .....
56
17
 
10
 
! Отговори
мечо пух преди 11 години
Е, най- накрая да се намерят смели мъже по нашата територия.
55
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лелееее до къде паднаха герберите . От махленска патаклама национален пиар да си правят.
54
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На местна почва властта е още по сладка и там загубата е трудна за преглъщане.Кой им е казал на членовете на ДПС-то, че вечно ще са на масата несменяеми? Това да не ви е едно време? Всички партии да свикват.
53
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
56,57,58,явно НЕ ЗНАЕТЕ какво е комунист защото по онова време сте били в нечии топки.Та да ви кажа.Комунистите едно време се държаха точно както днес се държи Боко Банкянски.Нагли и арогантни до безумие.Те колеха и бесеха.Техните роднини бяха богопомазани а останалите бяха роби.Който не беше с тях беше третиран като ВРАГ на НАРОДА!ЕТО ТОВА Е КОМУНИСТ в действие.
52
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
60Тъпако,знаеш ли че фашизма е ЗАБРАНЕН!За такива като теб Белене е малко!
51
21
 
14
 
! Отговори
БРАВО преди 11 години
"Привърженици на ДПС нападнали ГЕРБери ....."Така постъпват ДОСТОЙНИТЕ българи.И не се заблуждавайте.Това че са от ДПС не ги прави по-малко българи.БРАВО
50
2
 
4
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
Мисля, че е нещо като скунск --миризлив и вони ужасно
49
3
 
6
 
! Отговори
Комуниста човек ли е преди 11 години
Моля, кажете ми комуниста човек ли е или някакво странно особено противно животно.
48
0
 
7
 
! Отговори
коко преди 11 години
*** и държавата
47
5
 
5
 
! Отговори
Изродите преди 11 години
са напъплили -- боже радвам се тези нещастници като ги видя как са побесняли.Комунисти, мърсите с присъствието страната ни нещастна, миризлива ***.Ще се освободим от вас един път за винаги -- скоро
46
2
 
9
 
! Отговори
дгнм преди 11 години
тези неграмотни диваци от ДПС просто нямат работа в България щом се мислят за анадолски *** да напуснат пределите на държавата.
45
3
 
8
 
! Отговори
революция преди 11 години
Почва се народното недоволство бавно набира скорост .
44
2
 
8
 
! Отговори
Райхсоберщурмфюрер преди 11 години
лагерница, лагерерувам , ЛАГЕР, пръдня, газове, ГАЗ, фотоапарат, видео, КАМЕРА, уйски, концентрат, КОНЦЕНТРАЦИОНЕН, съседа, комшу, ТУРЦИ.
43
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!
42
15
 
26
 
! Отговори
р преди 11 години
Пребий гербер спаси дете.
41
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има патриоти в тази държава бой, бой и пак бой за всеки гейберазин то да не е да ядеш филия с мас.
40
15
 
25
 
! Отговори
kapo преди 11 години
Всеки, който гласува за ГЕРБ, трябва да бъде бит, бит до посиняване...
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човек и да не напише какъв е етноса му, като ме четеш коментара разбираш.Все си мислех, че най-обърканите хора са македонците, но сега мисля, че са помаците. Тях какво ли не ги лъжат. Че били турци, кумани и какво ли не. Светът не се е променил от 100, 200 или 300 години. Всеки иска да вземе нещо от съседа си. Бил съм в седните страни - националисти са. А ние нямаме съпротивителни сили. Ще затрием това, ЗА КОЕТО СА ИЗМРЕЛИ ТОЛКОВА ХОРА.