Около 60 бона са задигнати от офис на "Алианц"

Няма данни нападателите да са избягали с мотор
Обновена: 23 окт 2012 12:23 | 23 окт 2012 10:27,
130

Снимка: БТА

Около 60 000 лв. са откраднати от офиса на „Алианц“ на бул. „Дондуков“ в София, който беше ограбен тази сутрин, съобщи шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, цитиран от „Фокус“.

По информация на МВР около 8.45 двама мъже, облечени като мотористи, са нахлули в офиса, заплашили са касиерките и са задигнали неустановена сума пари от касата. По прогнозни данни тя е около 60 хил. лева.

Шефът на СДВР не потвърди информацията, че двамата грабители са избягали с мотор. По неговите думи те са се оттеглили пеша.

Още по темата
„Към момента няма данни за превозно средство, с което да са избягали“, заяви Валери Йорданов. Единият от нападателите е бил въоръжен с пистолет.

При инцидента няма пострадали. Полицаите в момента извършват оглед на местопроизшествието.

Издирват се свидетели, търсят се камери, които да са записали дръзкия обир.

През месец април тази година двама мъже с мотор и черни каски обраха клон на ОББ в Студентски град.
Обирджиите бяха въоръжени с автомати и успяха да отмъкнат 200 хил. лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: Алианцобир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя Хампарцумян сутринта го гледах по Нова.Много е мазен тоя арменец ей!Хитрец страшен е!
60
5
 
1
 
! Отговори
dedi преди 11 години
***, червен крадец, сега съм си екстра-шофьор на камион
59
2
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 11 години
Кой е тоя дето дава банки бе пич?Нещо си объркал рейса.Банка се прави,ако искаш да взимаш власт!Не се раздават банки току така!Да не са домати това!
58
1
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
И Костов е виновен !Царя не е виновен, щото той вкара моя господ в политиката.
57
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако дадеш на един човек оръжие, той може да ограби банка. Ако му дадеш банка той може да ограби света
56
2
 
19
 
! Отговори
Бат Бойко преди 11 години
Станишев е виновен!Ако не беше оставил толкова малко милиарди за резерв,сега нямаше хората да са гладни и да рискуват да обират банки!
55
2
 
15
 
! Отговори
e преди 11 години
Няма такова нещо , това е спекулация , това правителство се пребори с престъпността още в първата година на мандата си.
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама те и банките са си виновни.От скрънзотия да плащат по-малко назначават дедигардове за без пари и после се чудят защо.Я назначи некой ат 2 метра висок и здрав като бик да видим ще посмее ли някой така смело да обере банка.
53
5
 
7
 
! Отговори
Иглика преди 11 години
Абе какво толкова злорадствате, я си представете, че в момента сте били в този офис на банка да вършите някаква работа (уреждане изтегляне на заем, или в по-добрия случай теглене от собствена депозитна сметка) и в този момент нахлуят разбойниците. Охраната и без това е от стари пенсионери на (без)пределна възраст и едва ли биха реагирали с оръжие, но все пак е възможно да се случи нещо и обирджиите да започнат да стрелят по клиентите и персонала. Така че мислете, преди да викате браво
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мимоходом чух една реплика по телевизията,която ме впечатли"Какво престъпление е да ограбиш банка,сравнено с това да направиш банка"Идва времето,когато все по-често случващото се ще бъде именувано с истинските му имена.Законът оправдава големите измамници.Но къде е моралът,къде са човешките закони.Трябва ли да се венцехвалят истинските престъпления,наричайки техните извършители добри бизнесмени ,добри банкери и пр.Когато лъжата си слага маската на истината,всичко се сгромолясва.
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Споко, застраховани са. Не ги жалете тия
50
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е то,като назначават някъкви връзкари на измислени места,като Общинска полиция например.Вървят и спират хора да им губят времето,като им записват данните от личната карта за да отчитат дейност.Или глобяват някоя баба на пазара,че продава пресен магданоз защото и е ''мнооооого''голяма пенсията,а до нея *** вика цигари,цигари....Тъпотия страшна е това,ама нали трябва да се оправдаят едни пари..Отделно фирма за охрана на банка получава месечно 2 000лева за охранител на банка,а му плаща 350
49
0
 
8
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
в др сайт пише 23 000 абе 23 или 60 бона се доволно :)
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма как да рева за това,че некви свили 200 хилки от 23-тата по големина в света фирма.Притежаваща доста повече от един трилион лева.... тва е планина от банкноти с размерите на небостъргач.Може би небостъргач и хълм взети заедно направени от стотачки..Не,че им викам "браво" на тия с мотора ама кво да ви кажа... едва ли тия от алианц ще им останат гладни децата :))
47
2
 
10
 
! Отговори
Мото Педи преди 11 години
Влизат двама племове с тъмни стъкла и мотоекипи и касиерката ги пита: "Какво желаете"? А охраната, с кислородна маска диша бавно и спокойно, за да не получи инфаркт. Цецо Цветанов ще обвини комунистите..
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време беше тези рекети събирани с бухалки едно време да започнат да се връщат на хората.Ха сега да видим като се завъртя колелото и народа огладня,как ще си опазят застрахователите парите дето с бой и заплахи натрупаха през 90-те!Дойде и техния ред!
45
0
 
6
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Верно ли?В коя банка има такъв *** да ида да му съшляпам шамарите?Не го е срам омочкото!
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В банките слагат за охрана сърдити старчета и ако случайно ти звънне телефона и ти вдигат скандал !А пък ако и вдигнеш на позвъняването...... става мазало...
43
0
 
3
 
! Отговори
ДА ДЕ! преди 11 години
И да бъдат заловени ,....КАКВО?-------------Бг-Съдът винаги,е на тяхна страна !
42
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже, боже до къде деградирахме да викаме браво на обири. Нали се сещате,че бедни не правят такива обири. Пари при пари отиват. *** народ, скапана държава.