Около 60 бона са задигнати от офис на "Алианц"

Няма данни нападателите да са избягали с мотор
Обновена: 23 окт 2012 12:23 | 23 окт 2012 10:27,
130

Снимка: БТА

Около 60 000 лв. са откраднати от офиса на „Алианц“ на бул. „Дондуков“ в София, който беше ограбен тази сутрин, съобщи шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов, цитиран от „Фокус“.

По информация на МВР около 8.45 двама мъже, облечени като мотористи, са нахлули в офиса, заплашили са касиерките и са задигнали неустановена сума пари от касата. По прогнозни данни тя е около 60 хил. лева.

Шефът на СДВР не потвърди информацията, че двамата грабители са избягали с мотор. По неговите думи те са се оттеглили пеша.

Още по темата
„Към момента няма данни за превозно средство, с което да са избягали“, заяви Валери Йорданов. Единият от нападателите е бил въоръжен с пистолет.

При инцидента няма пострадали. Полицаите в момента извършват оглед на местопроизшествието.

Издирват се свидетели, търсят се камери, които да са записали дръзкия обир.

През месец април тази година двама мъже с мотор и черни каски обраха клон на ОББ в Студентски град.
Обирджиите бяха въоръжени с автомати и успяха да отмъкнат 200 хил. лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: Алианцобир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
17
 
! Отговори
бивш член на БКП преди 11 години
Това е в резултат на глупоста на червените" капиталисти", които смятаха, че като създадат мутрите ще отклонят вниманието от себе си. Е къде е техния създател др. Луканов и компания. Следващите са комунистите-социалисти, които си мислят, че тях ще ги подмине.Да ама не.Вие създадохте тези мутри и вие ще страдате.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега...драги ми Смехурковци, не съм чул в световната история банка да затвори врати поради обир. Правете си сметката с тия "браво".
19
0
 
16
 
! Отговори
дУ 23 преди 11 години
ВИНАТА Е НА ВСИЧКИ ,...от 1989г., до днес !Най-големите крадци са по върховете !
18
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
аре бе нали нашата полиция ни пази(гази)
17
1
 
11
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ами то...освен в банките,другаде пари...няма.Даже и държавните Вазовски заводи,дето уж...работят,не плащат ни осигуровки,ни заплати,а трябва да са за...пример;какво остава за частните...фирмички.На къде отива тази икономическа ситуация в...държавата.Не подкрепям крадците,но защо ми се струва,че е много е възможен...анархистичен сценарий,при който ще бъдат разграбени магазини,банки и имения на богаташи,защото наистина вече милиони граждани на България,са без...алтернатива.
16
2
 
7
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Чакайте малко бе, няма ли този офис камери та се търсят такива, няма ли този офис охрана, няма ли този офис "паник бутон" при касиерката, въобще как този офис е защитил парите на хората които са си поверили парите им????? Пак мирише на вътрешен човек, някой като Гошко милионера , ама за 60000 не си струва да лежи човек и два месеца, щото след това живота му отива в канала!
15
2
 
19
 
! Отговори
aze преди 11 години
Какви ти "камери",....следователите /Златки и Калинки/ след като им покажеш записите на КАМЕРИТЕ ,започват:Ама не им се виждат лицатаааа,трябва и от ляво да се заснемеее,а после от дяснооо,...обаче след това не важи като доказателство в съдаааа,....САМО в Бг!По времето на бай Тошо ,всичко СЕ РАЗКРИВАШЕ ЗА -----САМО 24 часа !ЧЕСТИТА ВИ ---ДЕМОКРАЦИЯ !
14
2
 
0
 
! Отговори
До IND преди 11 години
Той един 15 пъти написа BRAVO и това е най-великото постижение на интелекта му.
13
7
 
6
 
! Отговори
ЦвЦв преди 11 години
Станишев е виновен !! Той ме саботира !!!
12
5
 
3
 
! Отговори
иво преди 11 години
прекалено дръзки и мерзки
11
8
 
14
 
! Отговори
ауууу преди 11 години
започнаха ,,мазането,, имало мотори,нямало мотори,ама евала на ,,мотористите,да си ги харчат с Кеф,идват празници,па по-често такива новини,за по-Големи суми!!!!!Фалит за банките-грабителки!!!!!
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я вижте кой изкарвал пари в днешните трудни времена! Застрахователи, събрали парички срещу обещания, че ще платят, ако някога стане нещо, *** едва ли!От този бизнес по-добър е само гробарският!
9
11
 
23
 
! Отговори
политолог преди 11 години
Б.Борисов спря кражбите от държавата е приятелите на Р.Петков и БСП-ДПС-ДС почнаха да крадат от банките. След втория мандат на ГЕРБ ще крадат от Позитано 20.
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля крадците да наминати през парламента
7
1
 
26
 
! Отговори
читател преди 11 години
Спокойно, парите са застрховани в "Алианц"....
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ся викате "браво" и някак си като знам, че не са банки, а лихварни дружества долу-горе съм склонен да се присъединя... Обаче има едно "но". Те ще си ги избият тия пари. Пак от нас. Така, че са обрали нас излиза.
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е кражба да се открадне от крадците.
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако имаха работа с поне 2000лв заплата (1000евро за ЕС е нищо) никога нямаше да посегнат
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА НЕ Е ВЯРНО! УПРАВЛЯВА НИ ГЕРБ И ПРИ НЕГО НЯМА КРАЖБИ НА ПАРИ, БАНКОМАТИ И ПЕНСИИ, НЯМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, НЯМА БЕЗЧИНСТВАЩИ ПЪЛЧИЩА ОТ ***, НЯМА БИТИ ПОЛИЦАИ И ГОРСКИ СТРАЖАРИ, НЯМА КОРУПЦИЯ! ВСИЧКО ТОВА СА ИНСИНУАЦИИ НА МЕДИИТЕ, ЗАЩОТО БАТЕ ВИ БОКО И БАТЕ ВИ ЦЕЦО БДЯТ НАД ВАС! БДЯТ ЗА ДА НЕ СЕ СЪБУДИТЕ! АЙДЕ ЛЕКА НОЩ! ДОГОДИНА ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖИТЕ СЪНЯ - ХАПЧЕНЦА ГЕРБ, В СВРЪХДОЗА, И МОЖЕ И ДА РИТНЕТЕ КАМБАНАТА!
2
3
 
35
 
! Отговори
нечовек преди 11 години
Уважаеми крадци,моля следващия път да праснете и Хампарцумян,че ми съдира кожата с лихви и измислени клаузи от договора