8 знака, че имате партньор, който иска да израства с вас

Копнее ли половинката ви за споделен растеж?
17 юни 2024 22:00, Теодора Драгоева
18
8 знака, че имате партньор, който иска да израства с вас
Снимка: iStock

Не може да се отрече - това усещане, когато си с някой, който не само те обича, но наистина иска да расте с теб, е нещо уникално. И двамата имате свои собствени мечти, стремежи и странности, но по някакъв начин всички те изглеждат красиви.

Вие сте заедно в добро или лоши и искате да израстнете като личности, но в тандем.

Ето вашето ръководство за идентифициране на тези признаци, че имате партньор, който искрено иска да расте с вас, всички подкрепени от психологията.

Това е за онези от нас, които са се питали „Това ли е истинският?“ и копнеете за отговор, който е нещо повече от интуиция.

1. Вашият партньор инвестира във вашите мечти толкова, колкото и в своите собствени

Растежът е двупосочна улица и нищо не говори толкова много за ангажираността на партньора към вашето споделено пътуване, колкото неговият активен интерес към вашите мечти и стремежи.

Не е просто да ви усмихваме с кимване, когато говорите за целите си. Говорим за партньор, който искрено иска да разбере вашата визия, който задава въпроси, предлага конструктивна обратна връзка и дори от време на време ви предизвиква, като ви подтиква да обмислите и прецизирате целите си.

Но това не спира дотук.

Този човек също е готов да прави жертви и компромиси, за да подкрепи вашите мечти. Той разбират, че за да растете и двамата заедно, понякога ще трябва да се отдръпнат и да ви аплодират отстрани.

Партньорство като това не е просто съвместно съществуване или споделяне на съвместен живот; това е изграждане на живот заедно.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: връзкарастете заедно
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 17 – 23 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Мба преди 3 седмици
Катя е мъж
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Катя, търси някой холандец генно модифициран. Само може да възникне проблем ако го спипаш с любовника му на калъпп. Ако ти правят впечатление такива неща де. Ако сте от новите мултиамор и отворени връзки, всеки ще си расте, както прецени - на корем, странично, на килограми, на коса, на нокти и т н.
10
2
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 седмици
Наистина имам специални изисквания. Жената да ми стои като украшение на ***! Затова е идеално да е 1.50 и 40 кг, а не бидон 90 литра, висок 185 см!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
8
2
 
5
 
! Отговори
До Доцент Викинг преди 3 седмици
А бе г-н доценте, представите на тези момичета за понятието "израстване" може би е точно по тези критерии - някой да финансира престоите им в скъпи козметични и фризьорски салони,да им даде карта с много парички в нея, за да обикалят МОЛ-овете без притеснения и да прекарват по половин ден в най-скъпите заведения. Затова първо питай към какво израстване се стреми мацето,после преценявай. Или ти първо ги "прецнЯШ" в спалнята и чак после питаш как смятат да израстват личностно? ГолЕм гявол си, бе!
7
3
 
5
 
! Отговори
До До Катя преди 3 седмици
Не знам коя е Катя и дали изобщо има такава или някой мъж си прави гаргара с останалите. Но младеж, висок над 1.90 и момиче, което едва ли беше с ръст над 150 см видях само веднъж. Не само, че не изглеждат добре като двойка, но и много неща от креватните гимнастики няма как да им се получат. Но ти може да имаш по-специални изисквания и затова да се налага да търсиш дребнички на ръст.
6
3
 
7
 
! Отговори
До Катя преди 3 седмици
Никой не ти е виновен, че си израснала като дълга плоска скумрия и никой мъж не те иска! Между другото съм висок 193 см., но харесвам миньончета. Такива лелки като теб ги прогонвам незабавно.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо напоследък този тип знаци са все по осем? По-рано изтъкваха други числа.
4
0
 
5
 
! Отговори
Доцент Викинг преди 3 седмици
Аз пък винаги съм имал проблем с жени, които не им се " израства" . Ходят на мол, нокти , прически, дремят на телефона и на втората седмица ги връщам с рекламация в хоремага.
3
4
 
0
 
! Отговори
Катя до 3 преди 3 седмици
Предполагах, че ще се включи поредният нисък комплексар.
2
0
 
5
 
! Отговори
До Катя преди 3 седмици
за да не трябва да се навеждаш ли, Кате? купи стол да стъпи на него момчето, с тапицирана платформа да си опираш коленете, или ползвай някоя от бродираните възглавнички, подарък от ***.
1
9
 
5
 
! Отговори
Катя преди 3 седмици
Той да израсте първо на ръст, че ми е писнало навсякъде около мен само джудженца под 1.95 см.