Жена е загинала при катастрофа на пътя София - В. Търново

Движението на товарни автомобили там е спряно
27 дек 2012 18:39, Елка Василева
13
Жена е загинала при катастрофа на пътя София - В. Търново
Снимка: архив, Булфото

Заради катастрофа временно е затворен за движение на товарни автомобили пътят София-Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал на пътя София - Велико Търново, след първия разклон за с. Леденик към 16.30 часа днес, когато лек автомобил"Субару", пътуващ към Велико Търново, блъснал спряла в аварийната лента лека кола "Пежо". Колата се завъртяла в платното за насрещно движение, където била блъсната и от товарен автомобил, движещ се към София.

При катастрофата е загинала жена, пътувала в пежото. Останалите участници в инцидента - двама мъже, две жени и дете -са откарани в болница.

До приключването на огледа на местопроизшествието е преустановено движението на товарните автомобили, леките коли се пренасочват през с. Леденик.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Петър Костов преди 11 години
Въобще няма нищо общо това де то го пише... Аз карах отзад и всичко стана пред очите ми. Имаше спрян лекотоварен автомобил, заел половината лента в дясно. Всичко стана заради него - не беше сложил сигнализация на пътя, както се изисква. А и май хората просто се разхождаха... Без значение, жената шофьор не беше виновна. Жалкото е че на спрелия автомобил, който остана невредим най-много един акт да му напишат...Щото такъв е законът. Детето аз го закарах в болницата да не нравмира от гледката...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така е защото на ограничение 60 там с по малко от 90 км/ч минават само много стари автомобили убийците зад волана са защитени от закона в тези времена
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая вечер към 17,00ч. минах от там и беше голямо задръстване.На тоя завой където е станало произшествието НЯМА авариина лента и нищо чудно че Пежото е било отнесено.
6
0
 
2
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
сутринта посока София един тир дърпаше друг по тъмно/към6 ч/ и се движеха с 20 км.ч и стана голяма колона
5
1
 
3
 
! Отговори
нова преди 11 години
тоя пък какво прави в аварийната лента не ми е ясно....къде ходи там да минава, това само тука може да се случи.... NOENT
4
1
 
9
 
! Отговори
селски карач преди 11 години
Къде освен на магистрала има авариина лента.Или за новинарите може да се спира навсякъде с авариини светлини,да ама не.Идва някои с 200 и те отнася щото няма как да те заобиколи или толкова си може все тая.Това да се нацепиш в спряла кола е показател,че изобщо не мислиш като караш.
3
0
 
14
 
! Отговори
хасан преди 11 години
В субаруто са се движели две жени и едно дете, а в пежото - двама мъже и една жена. НЕВИННАТА жена от пежото е загинала. Това бг шофьорите са уникални ***, и защо господ все убива невинните, а виновните - ги пази :(((
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този със субаруто ще да е дрогиран или пиян!!!!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БГ. щофьор - световен ид*от !!!