Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил

Проверяват дали семейството е имало задължения към банки
Обновена: 21 яну 2013 17:48 | 21 яну 2013 17:39,
239
Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Снимка: БТА

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 

Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Георги и Николина Снимка: Facebook

Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.

Още по темата

Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
интересно преди 11 години
И в софийския подобен случай бащата е работил в авиобаза - Доброславци(преди време), и в пловдивския случай - също в авиобаза. И в двата случая никой от съседите нищо не е чул, а в пловдивския случай казаха, че е стреляно без заглушител.
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Размерът на самия генератор зависи от това, за какво се използва. Има такива колкото кибритена кутийка (използвани за влияние върху конкретен човек), има и такива колкото цяла стая това е ясно. Някои изглеждат като оръжия, сглобяват се като оръжие и действат с натискане на спусъка. Други са зависими от мощни компютърни програми и квантови компютри. Такива има най-вече в САЩ и Австралия. Има и такива, които са под формата на куфарчета или лап-топи и това е и най-често срещания вид у нас.
158
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Промяната е една и съща и по нея могат да се различават дори и видовете използвани средства. Използват се постоянно, но на по-слаб режим, защото не трябва да има внезапно подлудяване, а именно функциониране на принципа вибрация-натрупване-контрол, което е интелигентния начин за използване на дадена окултна технология. Чрез постоянство, докато не се натрупат пластове и пластове от bullshit, които в даден момент изцяло да прекъснат самостоятелния мисловен поток и контрол.
157
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Генератори в България има много и във всички големи градове в България са разположени поне по 4 в град (най-често са 5; 4 + 1 в центъра, където винаги има най-много хора), за да обхванат цялата територия създавайки нещо като купол. Преди обикалях из страната и се опитвах да локализирам тези генератори. Хората, които живеят там започват да се променят видимо, това също може да бъде наблюдавано. Промяна има дори и по чертите на лицата им. Това може да бъде описано и да бъде обект на изследване.
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези станции са нещо различно от психотронните генератори, които са статични машини поставени в градовете, които да поддържат нивото на тъпота на населението. Това е най-ясно осезаемо когато човек отиде в София. Усещаш как една честотна пелена пада върху възприятията ти. Респективно усещаш как това изчезва, когато се разкараш по най-бързи начин от града.
155
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България има статични станции, които работят на по-високи обороти и с по-амбициозни цели от просто да държиш дадено село зомбирано. За една от тях вече разказах по-горе без да споменавам местоположение, друго такова място допреди години беше военното поделение в село Синдел, варненско. Not anymore for some reason... Всичко оттам бе преместено, а работата преустановена.
154
0
 
1
 
! Отговори
Гирбирастник преди 11 години
Важно е да караме на ламби и кокошките да са щастливи.
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам, че ще трябва да ви го кажа... (всъщност изобщо не съжалявам), но повечето екстрасенси в България са създадени изкуствено, за да се разбере дали може да се постигне това, което е нужно. Върху ДНК може да се пише, така както се пише на лист хартия. Могат да се задават различни способности, кога да се развият, по какъв начин и при какви обстоятелства. Всичко това е предпрограмируемо!
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ега ни искат за експерименти на запад, за да не хабят техния материал, те си ги облъчват и манипулират порядъчно и колкото е нужно за целта, но най-голямата гавра става в нашия район Македония, бивша Сърбия и т.н. защото ние не сме послушни като семе (макар в известен смисъл това изобщо да не е така).
151
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вторият драстичен масов подобен удар на политическо ниво бяха изборите, на които се кандидатира Симеон. Тогава бе нужно да се подведе народа и да се избере царя. Той отвори много по-широко врата на България за западни мераци и изследвания. До този момент ние получавахме всичко от Русия и съответно участвахме в някои от техните експерименти (при това не толкова често, защото те си имат достатъчно човешки материал, не сме им притрябвали ние). Сега е различно.
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тези ненормалници. Като иска да мре да се гърми него си, а не да отнема правото на живот на тези около него. Да започват да строят лудници вместо магистрали, че от тях има по голяма нужда.
149
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Емоцията бавно се надигаше, което отваряше хората към агресия и към самата постановка, която предстоеше да се разгърне. Имаше облъчване с носещи вълни информация, които създаваха програми в съзнанията на хората, които бяха задействани от ключовата фраза-спусък, която всеки помни и до днес. Говоря за прословутото кой не скача е червен, което бе подадено като команда от същата група, която генерира събитието около себе си априори. Останалото е история, огън и счупени глави.
148
0
 
1
 
! Отговори
djo преди 11 години
b.b do tova ni dokaraha bravo
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И когато говорим за активиране на тълпа какво да кажем пък за най-съдбоносното психотронно събитие на 20 век за България? 1997 г. щурмът на парламента. Събитие, което започна от група хора, на които бе платено за целта, които генерираха дадена предпрограмирана идея и които събраха около себе си целия народ. Тайминга бе подходящ, психотронния екип намиращ се в хотел Радисън срещу парламента бе готов и трансмисиите започнаха.
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е форма на ритуална магия, но с технология. Принципът е същият, защото както съм казвал и преди, технологията може единствено да копира функциите на самото съзнание, тя не може да бъде сама по себе си! Ако имате устройство, което може да излъчи честота съвпадаща с честотата на мозъчната активност на въпросното живо същество, вие можете да извършвате дистанционен mind control, без този човек да бъде mind control subject в миналото.
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Психотрониката прави това, което радиониката прави, само че с мозъчните вълни на хората. Психотронното оръжие може излъчи към мозъка ви мисъл, която да е на честотата на собствената ви мозъчна активност. Вие възприемате мисълта като своя, но не е. Това се прави ежедневено от 30 г. насам, чрез телевизията, радиото, компютрите, оптичните кабели, мобилния ви телефон, микровълновата ви печка и т.н. Случва се навсякъде.
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво и хвала на спициалист-конспираторите : ще използват по невероятни причини психотронно оръжие само върху един обект.И с какво е бил важен тоя човек че така са му въздействали ?
143
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 11 години
АМА ВЕРНО СИ НЕПРОСАЕТЕН 180, МАКАР ,ЧЕ СЕГА СМЕНИ МАЛКО ТОНА. ТОВА С ВАМПИРИТЕ И ЧИПОВЕТЕ ГО ОСТАВИ, И НЕ Е НУЖНО НИЩО ДА ПОЗНАВАШ! ПРОСТО ГЛЕДАЙ !
142
0
 
1
 
! Отговори
до 187 преди 11 години
Е,има много болни хора на тоя свят.Че някакъв си е мислел,че е куче... Ако отидеш в една лудница ще видиш доста хора дето се мислят за какво ли не.На някои извънземните им говорят.Други си мислят,че са влезли в контакт с галактическият разум.Миналата година един непознат и очевидно луд човек много сериозни ни предупреди всички в пицарията,че на 1 януари ще пускат колайдера и ще пръснат планетата Земя на парчета.нн Не е като да няма луди.
141
0
 
1
 
! Отговори
do 185 преди 11 години
А ти прочети малко по биология и най-вече за нервната система при хората.Кое как какво прави.Не е точно както да ти го разкрие някакъв любител на евтините сензации.Да позная ли какво е този път?Оръжие за контрол на съзнанието разработвано от военните или правителството за да превърне нещастните хора в кръвожадни зомбита.. Пич,коолко филми със зомбите има ако знаеш..От 60-те до днес..А да,другото е че в мозъка му е имплантиран чип от извънземните.Истината е доста по-банална.