Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил

Проверяват дали семейството е имало задължения към банки
Обновена: 21 яну 2013 17:48 | 21 яну 2013 17:39,
239
Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Снимка: БТА

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 

Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Георги и Николина Снимка: Facebook

Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.

Още по темата

Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЛАГОДАРЯ НА ***, ЧЕ ГО ИЗТРИ ТОЗИ НЕПРОСВЕТЕНИЯ ДЕТО ОБИЖДА ! ОЩЕ ВЕДНЬЖ. БЛАГОДАРЯ ВИ!
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
95% от хорото в България изперкаха жалкото е, че е посегнал на децата , а те какво са виновни тези малки дечица, но в тази скапана, скапана, скапана държава няма да е първия и последен случай за жалост.
138
0
 
1
 
! Отговори
до 187 преди 11 години
ТИ ЗАЩО ОБИЖДАШ МОМЧЕТО, НЕПРОСВЕТЕН СИ ЗАТОВА!
137
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 11 години
ДО180 ПОВЯРВАЙ МИ НЯМАШ НИКАКВА " ОСЬЗНАТА ВОЛЯ" , КОГАТО СИ БИЛ МАНИПУЛИРАН, А И ТОЛКОВА ДРОГИ ИМА,КОИТО ТЕ ПРАВЯТ ЛУД! ПОМНИШ ЛИ СЛУЧАЯ В МАЯМИ? ТОЗИ ДЕТО СИ МИСЛИЛ ,ЧЕ Е КУЧЕ? ПОМНИШ ЛИ? ВЗЕЛ ДА ГРИЗЕ ДРУГИЯ, О ,СТРАШНО Е, ИМА ТАКОВА ДЕТО ТИ ДЕЙСТВА ОТ РАЗТОЯНИЕ! ПРОВЕРИ И ЩЕ СЕ УВЕРИШ!
136
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 11 години
Искаш да умреш ??? *** , но защо трябва да убиваш собствените си деца и жена , какво право имаш да решаваш дали те ще живеят или не !?
135
0
 
2
 
! Отговори
до180 преди 11 години
РАЗСМЯ МЕ С ТВОЙТЕ КАСКИ. ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМА ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ,ЗАЩОТО *** ЩЕ МЕ ИЗТРИЕ НО. И АЗ ПОТВЬРЖДАВАМ ГЛЕДАЙ ДЖЕСИ ВЕНТУРА СПЕЦИАЛНО ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ТОВА.
134
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Депресии,стрес ,неграмотност,бездуховност . Симптомите разпространиавашти се в едно болно обштество което беше заразено насила с ХАОСА представиан му като демокрациа.Заразено,за да баде ограбено опозорено и след това безмилосно манипулирано с цел тотален контрол.ТОВА СА ПОСЛЕДСТВИАТА И НЕ ПОСЛЕДНИТЕ.
133
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 11 години
ГЛЕБАЙТЕ ФИЛМИТЕ НА ДЖЕСИ ВЕНТУРА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!
132
1
 
1
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Ако е вярна информацията, с-вото е имало задължения към банки, т.е. са били финансово притиснати. В Испания за подобен случай на самоубийство се вдигнаха всички хора срещу банките. Тук частните съдебни изпънители действат като мутри! Къде сме , обаче ние, останалите? Ей, това са млади хора- 30-33 годишни, българи...докъде ни докараха. Изперкахме! Младите бягат навън, или ако останат тук...убийства, самоубийства. 2 дни слушам за Доган- кой от управляващите ще коментира геноцида над българския нар
131
0
 
2
 
! Отговори
rosen преди 11 години
STOIM I MAL4IM I RONIM SALZI KAK I KOLKO E LO6O..I SI TRAEM, 6TOTO BAB I DIADO SA BOLNI, DECATA NA U4ILI6TE, IMAME ZAEM I T.N. E TOGAVA NIAMA D ASE OPLAKVAME.. MI6KI SME..
130
1
 
1
 
! Отговори
до 169 преди 11 години
Психотронно оръжие? Ха, много филми гледаш.Действително влиянието върху мозъка на отделен индивид е възможно но за това е нужна апаратура приличаща на каска или шлем който по някакъв начин осигурява контакт с определени центрове на нервната система.Всичко е и доста индивидуално и несигурно.Я стане я не.Все пак самият индивид има някаква осъзната воля нали?В повечето случаи е доста по-прозаично.Бързо полудеване,скандали,драми побоища и трошене на неща и после гърмене ако има с кво.Ромска работа.
129
0
 
1
 
! Отговори
rosen преди 11 години
OV4I NAROD I TAP!!!!!!
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми то, много хора имат задължения към банки.
127
0
 
1
 
! Отговори
До 173 преди 11 години
Има резон, и то много. Сега е края на епохата на Кали юга. Най-тъмно е преди зазоряване. Разбирайте най много ексцесии ще стават преди да се появи светлината на духовното просветление.
126
0
 
2
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Жалко!!Поне да не беше посягал на децата!
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Демокрацията ни донесе.....
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може маите да не са имали буквално свършване на света, а излизане на демоните на тоя свят...тези случки не са човешки
123
0
 
1
 
! Отговори
Адрез преди 11 години
Кига е мумента да си купува жилища , тиглети кредити и купувайте. Тува го думахми и преди , ша го думами и занъпред щот сме алчни
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луди хора колкото искаш.Всички познаваме по някой дето за благозвучие го наричаме с "по-буен нрав".Или бързо му "пада пердето" или там както е местният лаф за психически неуравновесен и лестно изпадащ в безотговорност за действията си човек.После му дайте и оръжие.То им дава чувство за сигурност,сила и контрол.А пък ако е и "на градус" тогава нещата почти със сигурност ще завършат трагично.
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, че няма да имаш огнестрелно оръжие не е гаранция, че няма да бъде извършено убийство. Инструмент на убийство може да бъде всичко под ръка в една кухня или работилница. Обаче как на тия оглупени следователи не им идва на ум, че може да става въпрос за психотронно въздействие. Тази тема е може би една от най-секретните в света, но това не я прави невъзможен вариант. Щастливо семейство, без задължение, бащата висока атестация и един слънчев ден го пере шайбата и избива всички. Как става това