Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера

Мъжът бил висок, с шапка с козирка и облечен в черно
31 яну 2013 21:44, Бойчо Попов
231
Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера
Снимка: БТА

Вероятният стрелец срещу Златомир Иванов-Баретата е бил заснет от охранителна камера на търговски обект, предаде БНТ.

Мъжът, който е запечатан на камерата, е висок между 175 и 182 см, с шапка с малка козирка, облечен в черно яке, черни панталони и черни ръкавици. По част от иззетите вчера доказателства от обгорялото помещение е намерен и биологичен материал. Експертизата ще търси възможност за извличане на ДНК профил.

Стрелецът е избрал безпрепятствен маршрут за оттегляне от местопрестъплението. Няколко седмици стрелецът е подготвял мястото, от където се прицели по подсъдимия Иванов.

Още по темата

На последния етаж в Търговския дом се е настанил в най-студеното помещение и се е крил два дни като клошар. Стаята е била избягвана от другите обитатели, защото покривът е бил протекъл, а прозорецът е счупен. От това място стрелецът се е прицелил в Златко Баретата. След като е изпълнил поръчката, той съвсем спокойно оставя оръжието и напуска помещението, показва възстановка на случилото се.

Преди стрелбата предвидливо снайперистът е напръскал покривната дървена конструкция на помещението със запалителна течност, а след излизането от стаята хвърля в нея пълна с бензин и запушена с парцал бутилка. Така огънят за секунди обхваща всичко.

Според криминалистите стрелецът е допуснал най-малко две грешки - избързал е да стреля, когато мишената влиза в Съдебната палата. Освен това, въпреки пожара не всички следи са унищожени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До нова Трябва да отворят *база данни*- така каза жена ми - хахахахахахахахаххаххххххххххх
154
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За всичко са виновни американците!
153
0
 
13
 
! Отговори
snimka преди 11 години
публикувайте снимката, може някой да го разпознае.
152
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а с черни чорапи ли е бил или като Слави е бил бос.
151
0
 
5
 
! Отговори
До 192 преди 11 години
Ама защо се морите бе, хора цецо ви каза,че е Трактора;ей го и на снимките- самият той си е.Така си е-всеки бълнува този, от когото го е страх.....Сега и Боко ще спре със "Станишев", че тези дни Сретан Йосич излезе от затвора в Сърбия....
150
1
 
19
 
! Отговори
gandi.daow преди 11 години
Само не разбрах как така установиха, че е бил там два дни??
149
6
 
15
 
! Отговори
НЕ СИ ПРАВ преди 11 години
До Анонимен ТОВА НЕ Е ПРОФИЛА НА СТАНИШЕВ , ТОЙ Е ПО НИСЪК. ТОВА Е ПРОСТО ПРОФИЛА НА ЦВРЪЦКО, ТОЙ СЕ Е КРИЕЛ 2 ДНИ НА ТАВАНА В ПРАЗНИЯ АПАРТАМЕНТ,КОЙТО ТОЙ Е ЗАКУПИЛ С ПАРИ ОТ ТЪЩАТА . КАКВА ЮВЕЛИРНА ОПЕРАЦИЯ И КАКВО ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. А НИ ЛЪЖЕХА ЧЕ Е БРЮКСЕЛ. НАЛИ ТАКА ЦВРЪЦКО ПРЕКЪРШИ ГРЪБНАКА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. ЕИ ВЕЛИК ЧОВЕК Е ТОЯ ЦВРЪЦКО , НЕКА СЕГА КУКЛАТА ПЛЕВНЯ ГО НАГРАДИ С ТИКВЕН МЕДАЛ ОТ КРАТУНАТА НА БОКО.
148
1
 
3
 
! Отговори
hhh преди 11 години
Някой да стреля и по Батман!
147
0
 
2
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
kak li ne snaiperistat she zastane to4no tam deto mogat da go zasnemat, *** si glupostta. snaiperist i glupak. nqkoi nevinen e natopen za da o4isti imeto na razsledvaneto
146
0
 
8
 
! Отговори
Еркек пищолджия преди 11 години
Ееееееее то толкова рзследване да падне,за едно лай...,,БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ''.Да бехте опуменали поне ,,БИОЛОГИЧНОТО'' поне големо ли е било.
145
1
 
1
 
! Отговори
186 преди 11 години
Дрънкаш глупости. Нема други инстанции само по филмите, за да хълцат такива като тебе.
144
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
у щатите нема втора,трета и т.н. инстанции.четат ти присъдата и у панделата.БГ е голема демокрация , с много съдилища да може да лапат ! в малаийзия дос'а да го беха изели червеите в китай също , арабите тия не ги бават извобще! тука може и да го оправдаят или да го фане давност! а иначе съдийте се оплакват спрели им бонусите! скапана държава!
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали автомата АК-47М, беше със заглушител, как хората от улицата чуха изтрелите, Боже колко лошокачествени заглушители, докога бе братя българи, ще ни правят на "зелени марули"?
142
0
 
13
 
! Отговори
lola bonny преди 11 години
Мъжът, който е запечатан на камерата, е висок между 175 и 182 см, с шапка с малка козирка, облечен в черно яке, черни панталони и черни ръкавици. С горното описание МВР свежда заподозрените до около 1 млн мъже. Предвид модерните технологии и добрите кадри на системата няма да е трудно да се намери виновникът
141
1
 
26
 
! Отговори
cctv преди 11 години
Мъжът бил мъж и бил облечен.
140
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, тоя профил отговаря на тоя на Станишев!!!
139
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега остава да го заведат на крака тоя стрелец при ЦЦ.ми щом има заснемане да видим какво ще направят разследващите
138
0
 
19
 
! Отговори
Нострадамуса преди 11 години
Дава ми се, дава ми се,..., сега ще ви кажа какво ми говорят звездите:Е, няма да е първият, за когото въпреки камерите полицията ще събере негодни доказателства, които на всичкото отгоре ще се окажат недостатъчни в съда (за всеки случай)...Тъй ми се дава!
137
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ,че разбирам от оръжия ,ама Калашник с оптика за снайперисване е огромна грешка.За 40 метра да се целиш с оптика просто смисъл няма.
136
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как разбраха , че 2 дни е бил горе ?Да не е луд да стои там на гози студ ?Даже да стои от 8 до 10 сутринта е много !!