Състоянието на Златко Баретата е стабилно

Животът му обаче остава в опасност
Обновена: 5 фев 2013 17:20 | 5 фев 2013 17:20,
35
Състоянието на Златко Баретата е стабилно
Златко Баретата след стрелбата Снимка: БТА

Състоянието на Златомир Иванов-Баретата, който беше  прострелян на 29 януари  на входа на Съдебната палата в София, е стабилно. Това съобщиха от болница "Пирогов", където го лекуват. 

Иванов е бил опериран вчера, като му е направена метална стабилизация на бедрената кост.  Предстои извършването на още операции. 

Опасността за живота на Баретата не е отминала, уточниха от болницата. Той все още се намира в централната реанимация на лечебното заведение. 

Още по темата
Припомняме, че Златомир Иванов беше прострелян четири пъти на влизане в Съдебната палата. Той има увреждане на крайниците, както и на тънкото черво, дебелото черво и пикочния мехур.

При нападението срещу Иванов пострада и гардът му, той беше прострелян в единия крак, но без опасност за живота.

Неизвестният засега стрелец се прицели в Баретата от последния етаж на Търговския дом, който се намира точно срещу Съдебната палата. След стрелбата той е оставил оръжието си и е запалил помещението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
DO 31, преди 11 години
Verno e tova koeto kazvash, no tova IZCHADIE e razplakal mnogo maiki, kato e prevarnal detzata im v narkomani i e pochernil jivota na mnogo hora. TOCHNO DNES SE NAVARSHVA 1 GODINA OT KAKTO MOETO DETE ZAGUBI BASHTA SI, NO TOI POCHINA OT INFARKT, BLAGODARENIE NA TAKIVA KATO ZLATKO, KOITO NEZNAEHA KADE DA SPRAT.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие сте болни,както казвате че е мутра и е безкрайно лош според вас и още куп подобни неща,замисляте ли се какви неща изговаряте вие.Кое мислите,че ви прави добри?Това да пожелавате на човек който има три деца и жена да умре в мъки и още хиляди подобни неща.Деца които всеки ден с нетърпение очакват техният баща да се прибере за да могат да го гушнат и да му кажат "тате"... вие ако не сте *** не знам кой е....
26
1
 
7
 
! Отговори
Възмездие преди 11 години
Дано стабилизира, че да отвърне подобаващо на марионетката и ПОРЪЧИТЕЛЯ.
25
4
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
А бе оживял ама без х.*** - ще стане от Златко Баретата, Златко Евнуха.
24
0
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Джаро и Иво Андонов им разказаха играта на разни барети, такета и други видове шапки.
23
1
 
0
 
! Отговори
681 преди 11 години
ZNachi pozorno sa go nasrali i napikali..losho serdarov,losho..Ojivyal e - dali shte progovori??)) New line cinema trystar pichtur predstavya....studio X
22
2
 
20
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Ама моля ви се,не искам да става като с Багата,всеки ден да ни информирате какво е ял и какво е ср*л.Имайте малко милост към читателите си.
21
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще ни занимават месеци наред със състоянието на тоя, както беше при Багата, Йоско и т.н.. Абе я кажете какво ще предприемете да борите мафията, превзела тотално тази държава, за да не стрелят като талибани по улиците на София!!!
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
------"състоянието на Златко Баретата е стабилно"кое финансовото ли ?
19
9
 
15
 
! Отговори
ааааааааааааа преди 11 години
Дано оживее че да им го върне тъпкано
18
7
 
13
 
! Отговори
ИВАН ДРАГОМИРОВ преди 11 години
До Гошо4 ГОДИНИ ВСЕ СА ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ!!!! ЗАЩО КАТО ГОВОРИШ ЗА ТЯХ,НЕ КАЖЕШ ЗАЩО Б.Б. ТОЛКОВА ЛЪЖИ-ЗА МАГИСТРАЛИТЕ / ПОСТРОИЛИ СА САМО 82 КИЛОМЕТРА, А ТРОЙНАТА КООЛИЦИЯ 122 КИЛОМЕТРА,ЗАЩО НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПИНСИИТЕ - А ПО ВРЕМА НА ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО -79 % ,ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА СЛОЖИЛИ САМИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ, ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА УМРЕЛИ-ОТ ГЛАД, ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА ПОЛИЦЕЙЩИНА,ЗАЩО ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПРОСТИТУТКИТЕ /ОТ ГЛАД/,ЗАЩО Ц.Ц. ИМА ТОЛКОВА АПАРТАМЕНТИ И ГАРАЖИ,ЗАЩО Б.Б. Е МИЛИАРДЕР И ДР. ??
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я да питам тоя гнусяга платил ли си здравните осигуровки,или го лекуват с осигуровките ни със заплатите ни от 310.Долна работа-с носилката в затвора.
16
2
 
7
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Абсолютно съгласен с Чуканов, ...незнаеш колко си прав човече?! За огромно мое съжаление (и не само),нещата стоят точно по този начин!
15
3
 
51
 
! Отговори
Чуканов преди 11 години
Абе *** журналистика в *** държава! Тази *** вместо *** и да си отдъхнат хиляди потърпевши, седнали в Пирогов да правят невъзможни неща, за да спасят змийския му жалък живот.Колко ли стотици хиляди ще лапнат корумпираните докторчета за услугите! Ако се отнасяше за някой обикновен човечец от народа, дори нямаше да го оперират мискините!У нас само за престъпниците и *** се грижат както трябва. Българите ги ядат уличните кучета.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде да мре тоя ***!Толкова хора е избил.................
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Състоянието на Златко Баретата е стабилно**Как са топките от 2 да не ги направиха 4 ?
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този снайперист специалист го е целил по инези работи , даже не в гърдите ??Щото с 4 куршума в гърдите , нямаше да коментират всеки ден , колко му е опасно състоянието .Това ли е важно да знаем за тази мутра ?
11
2
 
18
 
! Отговори
deja vu преди 11 години
преди няколко месеца един друг *** го оплакваха всеки ден, за наше всеобщо съжаление оня оцеля, и с този така ще стане, няма справедливост. Този поне май има шанс да е доста увреден. Това би било страхотно от страна на съдбата, да го остави да се мъчи, благодарим!
10
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей 1 седмица не съм спал от притеснение дали ще го бъде този добър човек!!! Дано Господ му даде това което заслужава в троен размер!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ето това е много важна новина,за някой си бандит разплакал стотици майки!прав е Буда ,на всички *** досиета.срам сте на професията си *** и ***,да сте под контрол и да си траете за важните теми!