Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера

Мъжът бил висок, с шапка с козирка и облечен в черно
31 яну 2013 21:44, Бойчо Попов
231
Стрелецът срещу Баретата бил заснет с камера
Снимка: БТА

Вероятният стрелец срещу Златомир Иванов-Баретата е бил заснет от охранителна камера на търговски обект, предаде БНТ.

Мъжът, който е запечатан на камерата, е висок между 175 и 182 см, с шапка с малка козирка, облечен в черно яке, черни панталони и черни ръкавици. По част от иззетите вчера доказателства от обгорялото помещение е намерен и биологичен материал. Експертизата ще търси възможност за извличане на ДНК профил.

Стрелецът е избрал безпрепятствен маршрут за оттегляне от местопрестъплението. Няколко седмици стрелецът е подготвял мястото, от където се прицели по подсъдимия Иванов.

Още по темата

На последния етаж в Търговския дом се е настанил в най-студеното помещение и се е крил два дни като клошар. Стаята е била избягвана от другите обитатели, защото покривът е бил протекъл, а прозорецът е счупен. От това място стрелецът се е прицелил в Златко Баретата. След като е изпълнил поръчката, той съвсем спокойно оставя оръжието и напуска помещението, показва възстановка на случилото се.

Преди стрелбата предвидливо снайперистът е напръскал покривната дървена конструкция на помещението със запалителна течност, а след излизането от стаята хвърля в нея пълна с бензин и запушена с парцал бутилка. Така огънят за секунди обхваща всичко.

Според криминалистите стрелецът е допуснал най-малко две грешки - избързал е да стреля, когато мишената влиза в Съдебната палата. Освен това, въпреки пожара не всички следи са унищожени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
2
 
! Отговори
Славейко преди 11 години
Пеей миии славейче.....Баретата е казал.Стига-Баста,писна ми да ме правите на ***..Утре в съдъ,като отворя една оста за тоя и за оня и ще видите КЪДЕ РАСТЕ НАЕЛОНА !!! Иии ето ги последиците ;(((
174
0
 
1
 
! Отговори
Стрелец преди 11 години
Стрелецът е имал карака и ръце, глава и шапка...
173
0
 
6
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
А представяте ли си да прескочи трапа и да пропее? Трактори, фактори всичките да ги изпеее, ще стане чудно.
172
1
 
5
 
! Отговори
зико преди 11 години
Помашкия трактор, от кой вход влиза в Съдебната Палата . . . . .
171
0
 
8
 
! Отговори
Екстрасенс преди 11 години
Тия дни новините много скучни . . . . нема екшън . . .а трябва . . .
170
0
 
7
 
! Отговори
Дофтор преди 11 години
Да, правилно, да оживее и да го гледаме в инвалидна количка.Шалко , че стрелецът не го е уцелил в гръбначния стълб . . . .да го "парЛАзира" едно хубаво
169
0
 
2
 
! Отговори
lyjA преди 11 години
Te taka kazvaha I che sa otkrili parite ot inkasovata kola I vsichko se potuli tolkova propadnala dyrjava sme
168
1
 
1
 
! Отговори
експерт преди 11 години
За бизнесмени,като този само куршум е лекарството друго няма.Дано да оживе и да тегли дълго време.ИРА ряпа да яде наще са още по нагли.
167
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da se vavede smatno nakazanie i niama da vi streliat po sadebnata palata.darjavna sigyrnost v deistvie.kogo shte arestyvat ta te sa edni i sashjti ,agenti bivshi ot darjavna sigyrnost partiini sekretari bivshi komsomolski sekretari bivshi direktori na predpriatia bivshi razbixa darjavata zagrabixa predpriatia razdadoxa pari promiana niama kotrolirat vsichko
166
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На последния етаж в Търговския дом се е настанил в най-студеното помещение и се е крил два дни като клошар. Стаята е била избягвана от другите обитатели, защото покривът е бил протекъл, а прозорецът е счупен. От това място стрелецът се е прицелил в Златко Баретата. След като е изпълнил поръчката, той съвсем спокойно оставя оръжието и напуска помещението, показва възстановка на случилото се.......и ХОРЕЙШИО може да им завиди на тоя сценари на ЦвЦв
165
0
 
18
 
! Отговори
XXL преди 11 години
А,бе кво стана с тоя "***" гЛавния герой??... Още ли диша свинята *** ?? Няма ли радостни новини вече ???
164
0
 
2
 
! Отговори
hohoboho преди 11 години
До 204Имаш ли представа какво би си се случило ако в една от тези страни за които говориш, застрелят някой пред съдебна палата. И в коя от тези държави имат почти нулева разкриваемост на поръчковите убийства
163
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ау,204,мн.страхотно откритие за САЩ и др. западни страни!колко хорица сме тук (и какви) и колко там!?нелепо е да не можеш ,или смехотворно да обясняваш непрекъснато,какви работи знаеш,правиш,аха да ги хванеш и-и-и хоп нещо става-намесва се тройната коалиция,баба Яга,змея и др.врагове на ГЕРБ-срамота
162
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 11 години
важното е , че журналистите удрязаха мъдото на човека , но докторите пак го зашиха
161
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да кажем,че повярваме на изнесеното до момента...макар,че аз не вярвам...отговорете ми на въпроса ''Защо намерихте оръжието чак на следващия ден,какво гледахте при първоначалния оглед през първия ден "
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
porednoto dokazatelstvo koi si varshi rabotata v balgaria nai dobre tva e AK-47 reshava vsichki sadebni i izvansadebni vaprosi ostanaloto e dara bara dran dran.
159
2
 
6
 
! Отговори
do 185 преди 11 години
Боже, спряхте да ходите войници и пишете глупости. Даже нямаш и представа какво е АК47М. Ама иначе си умен и ербап.
158
3
 
11
 
! Отговори
do 186 преди 11 години
Хайде стига сте ги величали САЩ. Там престъпността е в ПЪТИ по-висока от тук, така че спрете с меко казано лековерните си коментари. Сега ще слагате минуси, но истината е такава. Дори в западна Европа в големите градове е в пъти по-опасно отколкото в София.
157
0
 
3
 
! Отговори
KupoB преди 11 години
глупости по бг измишлотини
156
1
 
8
 
! Отговори
Dublin преди 11 години
Само не разбрах как така установиха, че е бил там два дни??...ami sigurno mnoO sr_ne po kiosetata:))...No moze i predvidlivo da si e donesul ..., subirano po ugli i kioseta-za da pooburka spatiite na razsledvastite.Ako e imal malko mozuk da vzeme pod vnimanie celnia opit na onezi sus zlatoto.Tam ciala brusnarnica cetina biaha si donesli horata...:))P.S.-niakoi znae li kakvo stana s otkradnatoto zlato?? ili ne smeem i da pitame??/poslednia vupros e kum nasite DZurnALIZceta??