Състоянието на Златко Баретата е стабилно

Животът му обаче остава в опасност
Обновена: 5 фев 2013 17:20 | 5 фев 2013 17:20,
35
Състоянието на Златко Баретата е стабилно
Златко Баретата след стрелбата Снимка: БТА

Състоянието на Златомир Иванов-Баретата, който беше  прострелян на 29 януари  на входа на Съдебната палата в София, е стабилно. Това съобщиха от болница "Пирогов", където го лекуват. 

Иванов е бил опериран вчера, като му е направена метална стабилизация на бедрената кост.  Предстои извършването на още операции. 

Опасността за живота на Баретата не е отминала, уточниха от болницата. Той все още се намира в централната реанимация на лечебното заведение. 

Още по темата
Припомняме, че Златомир Иванов беше прострелян четири пъти на влизане в Съдебната палата. Той има увреждане на крайниците, както и на тънкото черво, дебелото черво и пикочния мехур.

При нападението срещу Иванов пострада и гардът му, той беше прострелян в единия крак, но без опасност за живота.

Неизвестният засега стрелец се прицели в Баретата от последния етаж на Търговския дом, който се намира точно срещу Съдебната палата. След стрелбата той е оставил оръжието си и е запалил помещението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
19
 
! Отговори
Другар преди 11 години
Другари, ужас,тоя ще оживее!!!!!!!!!
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами как е стабилно и опасноста не е премикала. Даже не беше изпаднал в безсъзнание на снимките , Плаща добре и на болницата и на съда .
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутра. Какво само с такива ортрепки ни занимават. И без това мутра ни управлява.
5
0
 
36
 
! Отговори
ined преди 11 години
Благодаря много на днес.бг че ни осведомяват през няколко часа какво е състоянието на Баретата, ама защо нищо не казват братоците Галеви как са?
4
1
 
29
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
А, бе то беше ясно още от 1-вите снимки, че ще оцелее... Щом се подпираше на лакът в съдебната палата и беше в съзнание и адекватен... Даже мисля, че напълно целенасочено казват, че състоянието му е по-лошо отколкото е...
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно ми е този Златомир дали се осигурява? Щото тез парички дето ги пръскат да му кърпят *** са си жива загуба. Единствените пари които заслужава да му се отпуснат е за въже и чувал. До към 5 лв.
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дреме ми на зад..а по-добре щеше да е ако го бяхме забравили какво толкова един *** по-малко!!!
1
23
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
*** треперят, Баретата жив, Янето рови яко и вади документи а те горките пробваха един Буда и то оттече веднага като всичките им ялови кьорфишеци