Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мога да кажа само ,че информацията се разминава дори в нет-а пише ,че имал 39 различни престъпления , а в телевизията казват , че само ония *** имат ...
98
0
 
12
 
! Отговори
Краси преди 11 години
До bolka Ябсолютно прав си!С едно малко уточнение - освен помощи, държавата "вдигна ръце" и ги остави и да крадат на воля и им създаде чувството за безнаказаност! Веднага припомням за цар Киро. Жалко за човека докаран до такова състояние, че да извърши това! Светла му памет!
97
1
 
11
 
! Отговори
до111 преди 11 години
А къде да отиде?!?!!Проблемът е, че *** са при нас! И са нагли, безочливи и извън всякакви закони!
96
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
лека му пръст.не е хубава постъпката му но колко ли му е писнало от ромската мърсотия и шум зада се подложи на това.за сетен път виждаме как хората сме незащетени а големците са загрижени само за това как да крадат.
95
1
 
19
 
! Отговори
бг преди 11 години
Стачкувайте срещу *** и политиците ,те затриват българите.*** източват цялата държава,деца раждат деца,не плащат данъци,осигуровки,а ползват всичко без да плащат.Тотална забрана за раждане на повече от 2 деца.
94
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mi toia kakvo pravi pri ***........pobarkan chovek
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVO STAVA V BANTUSTAN...
92
0
 
27
 
! Отговори
Бенковски преди 11 години
Нашата журналистика продължава да замазва нещата с някаква плиткокоректност:съседи,жена,мъж,хора...Тук разбираме само,че стрелецът е бивш военен и имал някакви регистрации за престъпления.Научаваме му и иметоразбира се,българскокакто и че имал незаконенпищов.Я сега да видим кой разпалва етническа омраза?!Къде е Хелзинкският комитет и др.кривозащитници? Нещо не ми е ясно за какъв расизъм постоянно реват тези еничери;на човека му писнало от *** наглост и му паднало пердето...
91
0
 
15
 
! Отговори
:)) преди 11 години
39 престъпления е имало ЦИГЛАКА дето е бил с кубинска кръв!!!другото са ЛЪЖИ *** лъжи!!!...............................39 са регистрациите..А неразкритите?Този ежедневно е извършвал престъпления..Сигурно са десетки хиляди...Това е истината!!!
90
0
 
12
 
! Отговори
БАИ ВИ ГАНЯ преди 11 години
АМИ ТО ИМА ЕДНА ВРЪТКА ЦИГАНЯТЯА НА ПРЕБРОЯВАНЕТО СЕ ПИСАХА БГ АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ ТЪЙ ЧЕ ДОСТА КУРШУМИ ША ТРЕБВАТ И ПОСЛЕ КВОТО СТАНЕ БЕЗ ТВА ТЕ ТВА НЕ Е ДЪРЖАВА ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ А
89
1
 
15
 
! Отговори
С преди 11 години
Абе ей ! Какво ни занимавате два дена с тези ц***ани, че и за българи ни ги представяте.. На първа страница тук, чак и по новините
88
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да докараме на власт националистите. Гласувайте само за националистически формации, има достатъчно. При масово гласуване на всички българи имащи право на глас а това са около 5 милиона то тогава традиционните партии и ДПС ще са на ръба за влизане в НС и няма да имат думата, даже да се коалират. При условие, че останалите са националистически формации това ще новото възраждане на България. АТАКА, НФСБ, ВМРО, БНРС и др. това е спасението иначе ще е нов бардак със стари ***.
87
1
 
31
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Сега близките на жертвата - Иван Калмуков - трябва да заведат серия от дела срещу община, кмет, полиция и МВР за бездействие с власт, които са допуснали наглите *** да нарушват обществения ред, да пиянстват и надават животински звуци след 22.00, за смрадта и вредните емисии от техния *** и палеж на кабели и гуми! И ако държавата не накаже виносните длъжностни лица, както и оцелелите роми *** пак ще се разбесуват, и тогава ще избухне гражданска война!
86
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
незаконно настанили се съседи - незаконен макаров. като няма желание никой политик да разбута фекалиите, а гласовете са му удобни.
85
0
 
21
 
! Отговори
Angry преди 11 години
Хайде да основем инициативен комитет, който да издигне паметник на Иван Калмуков!
84
0
 
27
 
! Отговори
Чичо Чарли преди 11 години
-Извинете, какво имате против ромите?- ***!
83
0
 
27
 
! Отговори
777 преди 11 години
Да пази господ, да не ти се случва да живееш близо до ***. Това е страшно.
82
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази вечер е ограбев и убит още един българин. За пенсията му от 200 лв.
81
1
 
0
 
! Отговори
джованито преди 11 години
KAЧ ПАРА!!!
80
0
 
3
 
! Отговори
Todor преди 11 години
Ziganiqta nqma krai-pi6ete za ne6tata s istinskite im imena!