Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 149да, съгласен съм, че убиеца не трябва да го правят на герой. И до българи да живееше, пак щеше да направи същото. Беше ужасен човек. Не знам как жена му изтърпя този тормоз толкова години.В къщата е имало две деца на по 8 и 9 години, но е свършил патроните и са останали живи. Пред очите им е разстрелян баща им. Само не смейте да коментирате, че и те са ***!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не закачайте децата!
118
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам, че ще се наложи да ви противореча, но стрелецът си е бил най-обикновена ***, а "геройството" му най-вероятно е било полято със сериозно количество евтин алкохол. Регистриран 39 пъти за различни престъпления. Оръжието му е било незаконно. В къщата по случайност е нямало и малки деца. Да вземем да го предложим за "Стара планина", какво ще кажете?
117
0
 
11
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До намръщенциганите са страхливи и подли и не се смесват с тълпата по политически сбирки. Знаят, че като нищо ще го отнесат, особено че не си плащат ток и данъци. Те в рейса ни билети не дупчат, контрольора първи слиза като ги види.
116
0
 
16
 
! Отговори
миленков преди 11 години
тъка в ромска къща видях пружина от старите кревати, закрепена за таван на стаята и свързана с жици към електрическата мрежа. Пружината беше червена от топлина. А ние плащаме стриктно тока, липси и щети по доставка и ни го спират веднага ако малко се забавим. Всичките майки са самотни, децата са без бащи и взимат помощи. Мъжете *** се сменяват един след друг в затворите, вечно някой от тях е там. Като че ли си пазят местата в килиите.
115
4
 
4
 
! Отговори
рваносметка преди 11 години
Равносметката до тук е двама гласоподаватели по-малко за ГЕРБ!
114
5
 
14
 
! Отговори
човек преди 11 години
Починал е човек,който трябва да бъде обявен за национален герой,а снимката да бъде сложена на най-видно място във всички държавни институции и училища.Бог да го прости този български герой.
113
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
г-н Калмуков - ГЕРОИ!
112
0
 
9
 
! Отговори
ШАПКА НА ТОЯГА преди 11 години
Нас ни облъчват!Първо се опитаха през електрическата мрежа,но трансформатора в Бургас гръмна!И до сега крият причината!След това смениха електромерите с цифрови!На много хора,когато погледнат електромера и показанията му,им става лошо!Даже хора когато минат покрай ел.табло и си помислят за следващата сметка получават главоболие!На *** им няма нищо,защото техните електромери са на високо,пък и в главите нямат нищо,което да ги боли!Пазете се от сигнал с дяволска честота 666 !!!
111
3
 
5
 
! Отговори
миленков преди 11 години
тука ромите казваха, че им плащат около изборите. Особено БСП-то най-много го "хвалят"
110
0
 
15
 
! Отговори
миленков преди 11 години
този ром с черните очила, който говори пред камерите сутринта, всъщност се прави на сляп и взима помощи от инвалидност. Повярвайте ми - лъже!!!!!Всичките *** са бременни с 3 или 4-то дете, а нямат 20 години. Ей, ги сега навън дечурлигата, търчат голи, със сополи до зъбите и хвърлят опаковките от кроасаните пи улицата. Преброих ги - цели 7 парчета, най-голямото е около 5-6 годинки. Някой носят дрешките на моя син. До довечера ще са самички по улицата.
109
1
 
3
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Най долната човешка подлост е да се радва на чуждуто нещастие....................Но сигурно се радваш, когато убитият е дас, а г-н ром?:)))
108
0
 
13
 
! Отговори
Левски преди 11 години
Предложих ви нещо реaлно и рaзумно кaто кaузa.Дa зaбрaним чрез протести нa ромите и всички без средно обрaтовaние прaво дa глaсувaт.Дa не ми определят те бъдещето !!!
107
0
 
16
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Случи се това, което се очакваше да се случи. Държавата вече 23г. е абдикирала, българите нямат подкрепа от никъде. Просто на някои хора, чашата преля. И това е само началото. Стотици хиляди са жертва на *** престъпления, колко бащи, деца и майки бяха затрити. Помните ли онези ***, дето убиха една жена за две обици и 10лв. в едно врачанско село?Много, ама много хора им имат зъб...Но големия виновник са политиците, те не само че бездействат, но и стимулират зайцеподобната *** ражда
106
0
 
13
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До Анонимен 127малко сме откъснати от света, квартала няма добри комунални и транспортни връзки. Имаме деца, а понякога те се прибират по тъмно и минават точно покрай тези *** къщи (където пред тях е вечно сборище на ***). Ако няма скоро рейс (ужасен график) трябва да ходиш около 3-4 км през тъмното покрай ***. А кучетата им са на глутници и се спускат по хората. Конете им търчат като луди без надзор из целия квартал, имало е наранени от тях.
105
0
 
19
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До Анонимен 126взимаме мерки, ама нещо ни надделяват. Като хванеш един *** за гушата, изведнъж се появяват още 100 зад него. А зад нас българите никой няма, всеки се крие от страх, дори комшиите се правят, че нищо не виждат, за да не влязат довечера у дома им и най-малкото да ги ограбят.Нали ви казваме, че се опитвахме по-цивилизовано и законно да оправяме конфликтите, но не ни зачитат от 8 РПУ и общината. Квартала се напълни с роми след като ги изгониха от провинцията.
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 116Ами съберете се и си решете сами проблема. От какво ви е страх? Ако *** се организират, ще се организират и футболните агитки и тогава жална им майка ***. Но все отнякъде трябва да се започне. Не може вечно да се чака, някой друг да решава твоите проблеми. Те затова са твои, за да си ги решиш сам. Всичко, което е даром не се цени. Действайте.
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до МиленковВие в квартала никакви мерки ли не вземате? Как 15 къщи ще подчинят цял квартал? Явно много ви е страх, а това дава сили на ***.
102
0
 
4
 
! Отговори
Уплашен преди 11 години
Паленето на гума стана смъртоносно!Верно,че е гаден пушекът!Мислех,че смъртоносен е само пушекът на бургаското летище!
101
6
 
0
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Най долната човешка подлост е да се радва на чуждуто нещастие.
100
0
 
11
 
! Отговори
миленков преди 11 години
До Българиннаистина трябва да се иска сметка от всички отговарящи за този квартал. Много жалби се подават постоянно, оплаквания, но са без абсолютно никакви последствия. Не гледат на нас сериозно, не ги интересуваме като граждани, сами си се оправяме (в случая много крайно, с убийство, но явно належащо). Откъде се взе този *** новия кмет??? Чудеше се как е попаднал в квартала ни сутринта. от 8 РПУ отдавна ни подминават.НА *** ТРЯБВА ДА МУ ВЗЕМЕШ СТРАХА, ЗА ДА ТЕ СЛУША! Иначе, ужас...