Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама

Простреляните остават в критично състояние
Обновена: 19 мар 2013 08:16 | 19 мар 2013 07:40, Елка Василева
244
Почина мъжът, застрелял двама и ранил тежко двама
Снимка: Булфото

Почина и стрелецът, който уби двама души, рани тежко други двама, а накрая посегна и на собствения си живот снощи в столичния квартал „Димитър Миленков”.

Още по темата

67-годишният мъж се простреля и беше откаран в болница в критично състояние.

Преди това той влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години, както и 22-годишен мъж. По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена. В критично състояние остават двамата ранени.

67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления.

През цялата нощ в квартала са патрулирали полицейски екипи, за да бъде запазено спокойствието там.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Димитър Миленков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
5
 
! Отговори
избори013 преди 11 години
идват избори и те решават сидбата на БГ
78
2
 
40
 
! Отговори
скакауец преди 11 години
"Не сейте ветрове за да не жънете бури"БРАВО НА БАЙ ИВАН жалко че се самоубил,трябваше да подкара и съседната къща и тези пред къщата и тези до къщата и не 3 *** трупа, а 30 тогава ще ше да излезе луд ,и след лечение да излезе.Ами хилядите изнасилени и ограбени баби по селата от ***,какво 10-12 затвор по-често и по-малко и айде пак на вън.....СТИГА нека им е за урок,сега да се запитат от къде ще дойде новият БАЙ ИВАН ?АКО ПОЛИЦИЯТА БЕШЕ ПОЛИЦИЯ БАЙ ИВАН НЯМАШЕ ДА ГО ИМА
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 55 Смешнико, а като бяхте 4г. на власт начело с пожарникаря какво направихте,за да се реши *** проблем??? Здраво им цакате и вие на избори. Знам го от ***.
76
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поклон пред този герой. Дано поне намери утеха в това, че отървал света от три мазни паразита!!!
75
4
 
19
 
! Отговори
1 преди 11 години
Всички които са решили да се самоубиват, вместо да се самозапалват да вземат пример от Иван Калмуков!
74
2
 
18
 
! Отговори
..... преди 11 години
Бог да прости човека! Представям си до къде у е дошло за да предприеме такова нещо!
73
3
 
39
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Да се награди посмъртно с орден "Стара Планина"! Идва времето когато подобни саморазправи ще бъдат ежедневие. На хората им писна от *** ***,която безчинства безнаказано. Политици,полиция и най-вече гадните медии,открито толерират мизерните ***! Само със сила и страх от възмездие ще се отървем от тези ***!
72
2
 
7
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
Не знам само не се ли научиха журналистите в България, че ПРЕСТЪПЛЕНИЕ има когато има ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА, а не т. нар. "регистрация в МВР", която могат да ти направят и за псувня на "публично място" (на стадиона на футболен мач например, стига да им се занимава и да им стиска на полицаите да влязат в сектора).
71
3
 
13
 
! Отговори
Daniel Pratt преди 11 години
Догодинa пaк дa пaлят гуми :)
70
1
 
12
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
R.I.P.
69
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо изкараха по медиите *** като потърпевши? Не са ли те животните, които са тровели живота на горкия човек - с безобразно държание, със запалени гуми и олелия по всяко време на денонощието. Проблемът се е насъбрал в душата му и дори и да не е мразел *** ги е намразил като създават само проблеми. А полицията и властите от 23г. не желаят да вземат отношение по този огромен *** проблем и такива саморазправи ще се случват все по-често заради некадърни политици и полиция.
68
1
 
50
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Не оправдавам ничие убийство, по какъвто и да е повод .Но за омразата към *** е виновна политиката на държавата ни от много години с тяхното толериране.*** вече станаха по-охранени и по-добре облечени от много българи поради безкрайните помощи, които им се дават незаслужено.И да, живеят в коптори, но такъв им е манталитета. Всичко отива само и единствено за ядене и пиене. Няма да започнат да работят, защото свикнаха да им се дава наготово.Ясно е - ще станем *** държава.
67
22
 
3
 
! Отговори
българин преди 11 години
До до Българина ***:Ето, ***, дето мърсите името "българин", цитирам:"67-годишният бивш военен Иван Калмуков стрелял срещу съседите си с незаконен "Макаров". Той е имал 39 регистрации в полицията за различни престъпления"Вонящи ***, много сте смели тук, ама на улицата като видите ***, се надрисквати. *** сте като тях, затова се множет *** мръсни. И при Живков и сега "полицията", прокуратурата и съдът ги пазят, защото им плащат. А нещастници като вас се дуят по форумите
66
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 43Предпочитам да ме изхвърлят от ЕС,от колкото *** да ме изхвърлят от собствената ми къща! Писна ми от моите пари да се правят удръжки за социалните им помощи и осигуровки,а за моето дете да няма и стотинка детски!
65
0
 
72
 
! Отговори
Gemi преди 11 години
*** превзеха селата, като крадат стоката и къщите на българите. По този начин ги принуждават да напуснат селата и да им вземат домовете на безценица !Лошото е че зпочнаха да навлизат и в градовете и по този начин само след 20-тина години ще ни асимилират напълно !Виновни за това са политиците, защото не можаха да прокарат закон да не се дават социални помощи от 3-то дете нагоре !Бългрия ще си пати винаги от *** и недорасли политици! Народното събрание трябва да се намали на 100 човека
64
2
 
1
 
! Отговори
CAR KIRO преди 11 години
До гражданка/TUKA SI PRAVA UMNITE I KADARNI *** ,I BULGARI SE IZNESOHA OTDAVNA OT BG ,V STRANATA OSTANAHA LO6IA MATRIAL ,LUZARITE ,STRAHLIVITE I TEZ BEZ IDEI I PERSPEKTIVA ,TAKIVA HORA SA OPASNI I STE DOKARAT GRAJDANSKA VOINA .OTNASIA SE ZA DVETE GRUPI =ES V SLU4AIA STE PODKREPI MALCINSTVATA I STE NAKAJE BG.
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo Ataakaaaaa ve4e toi onq sha gi oprai
62
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкия човечец. Толкова рано си отиде. А можеше да гръмне още толкова много ***. Във всеки организъм има клетки които се жертват в името на организма и дават живота си за да освободят организма от туморните клетки. Затова трябва да има такива достойни Българи които да ни избавят от болестта наречена ***.Ако следващия герой който реши да се жеретва за сънародниците си убие някой министър преди да се самоубие ще започнем да живеем един доста по добър живот.
61
0
 
57
 
! Отговори
selqnin преди 11 години
Докато държавата толерира ***, ще има и саморазправа! Вероятно на стрелаца Иван му е писнало от *** много преди това, а запалената гума и пушека от нея е било капката с която е преляла чашата.
60
0
 
44
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Много скоро ще се организират "Ескадроните на Смъртта" във всеки град и махала, село и паланка и тогава за нула време ще бъде решен проблема, щом държавата не поема своята отговорност.