Ротвайлер нахапа дете в двора на училище

Детето е настанено в болница, няма опасност за живота му
Обновена: 21 май 2013 10:38 | 21 май 2013 10:38, Красимир Ангелов
53
Ротвайлер нахапа дете в двора на училище
Нахапаното дете е без опасност за живота.Снимка: Булфото

Ротвайлер нахапа 9-годишно дете в двора на ОУ "Христо Ботев" в Исперих, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Сигналът за инцидента е получен в Районното полицейско управление около 8.15 часа вчера.

Малолетният ученик е откаран в Исперихската болница за обработване на раната и е оставен под наблюдение в хирургично отделение. За щастие няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: РотвайлеркучеРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
човек преди 10 години
жалко за детето но виновен е собственика е няма спор а всички дето лаят срещу животни да си гледат работата.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
vsi4ki ku4kari i pomiqri imat li deca i znaqt li kakvo e nahapano dete ot ku4e. nemalko e samo depresiqta, koqto ne se lekuva samo s tabletki. pseta iz ulicite bez stopanin da se obstrelvat na miga. raznasqt bacili, epidemii i bqs.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mnogo mi e got, che ne jiveq v Balgaria!
44
2
 
21
 
! Отговори
Стоянов преди 10 години
До ...Абе ти нормален ли си? Пречат ти децата в градинките, че пищят и си играят ли бе ?Такива на които животните им са по важни от децата и хората имат сериозни психичсеки проблеми.
43
2
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Кучето не е виновно. Виновен е стопанинът му. Първо, че него е възпитал, второ,че го е остави без контрол. Четири години гледах питбул.Въпреки,че го бях възпитал /не дресирал/, сред хора никога не съм го пущал без повод. Много рядко съм му слагал наморник т.к. наморникът го лишава от възможността да се защитава от други кучета, а това се е налагало.
42
0
 
14
 
! Отговори
RED преди 10 години
Нека да се издири собственика на песа, да му се напише името и да се осъди по бързата процедура. Апропо какво стана с Ерол Халим (собств. на автоморга)??? Негов пес беше нахапал зверски дете и старец, а сега май нищо...
41
0
 
14
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
Елементарно е само трябва да се спазват законите и правилата от всички без значение малко или голямо куче има! това се опитвам да обясня! Дръж си кучето на каишка когато преминаваш през място с деца, сложи му намордник когато решиш да го пускап да си играе за да не те изненада! Събери му акото :) регистрирай си го в общината за да се знае кой носи изцяло отговорност за него при евентуален проблем!!! Казвай на децата да питат мама и теб преди да го галят за сигурноста на всички и така....
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Туй намордник няма ли,че то някой ден и собственика ще захапе
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кучето е като детето - както го научиш, така ще е... иска си внимание колкото едно дете, и то е живо същество и то има душа; погледнете в Говорещият с кучета има едни епизоди, в които постоянно с него ходи един питбул, който му помага за усмиряването на други кучета; не слагайте шаблон на кучетата, слагайте шаблон НА НЕКАДЪРНИТЕ СТОПАНИ; а що се отнася до Ротвайлера цъкнете си в Google и вище малко инфо за тази порода преди да говорите, още повече съм сиг че повечето то вас изобщо нямат кучета
38
0
 
7
 
! Отговори
SOSI73 преди 10 години
Като се оправи детето,да отива да го съдят и в затвора.Така ще се научи на евро-ред. хихихихихихихи
37
2
 
3
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До ha haМного си забавен няма що!! Връзвай го брат и нямаш проблеми!!!
36
2
 
1
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До Анонименти самият/самата АНОНИМНИК си диагноза мисля, че и сам се сещаш каква!!! Ако ти е по удобно с главата в пясъка, значи не те притеснява, че дупето ти е на показ на всички!!!
35
13
 
6
 
! Отговори
... преди 10 години
До варненецИ аз не искам децата да пищят,викат,реват и кучето ми спокойно да си играе, но се съобразявам. Разберете, че проблема не в кучето, а в човека...Когато има случаи,в които деца бият,прострелват се, било то с прашки, въздушни пушки и т.н. , защо не говорите за наморници, каишки, поводи, клетки и цяла канонада простотии? Всичко е до възпитание! Чисто и просто, който не се правя глоби и принудителни мерки!
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да имаш ротвайлер,питбул е диагноза
33
8
 
15
 
! Отговори
ран-ът преди 10 години
Аман от кучета и кучкари!
32
0
 
14
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
Без значение каква ПОРОДА ви е кучето!!! в закона пише на каишка ИЛИ намордник. Писна ми от многознайковци които ми обясняват как пекинеза му бил малко куче и може да си ходи ей така, не неможе както казах по долу в коментар най-много нахапани хора има от кокери, пекинези и т.н. В нашия парк има един пекинез който като ни види с моето куче се засилва и скача на вратът му!!! аз в този случй какво трябва да направя??? моето като отвърне??? кой е виновен аз ли защото имам по-голямо куче на каиш ???
31
5
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
аз имам пинчер, миналата година изяде един питбул и от тогава само наморник сртог нашийник и къс повод, иначе не го извеждам.
30
5
 
17
 
! Отговори
Четири лапи преди 10 години
Абе тия деца акъл имат ли? Какво правят в училище?! Нали и без това не учат нищо? Детето само си е виновно. Защо кучето е нахапало точно него? Кучетата усещат хората. Глоба за родителите на детето и преместване в друго училище!
29
0
 
0
 
! Отговори
Om Ram преди 10 години
Отговорност ... липса на отговорност и прехвърляне на вина ... Удобно е да са виновни другите, дали е само български синдром?
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бяха си говорили за това във първия ден на парламента, по-голяма файда щеше да е :)