Ротвайлер нахапа дете в двора на училище

Детето е настанено в болница, няма опасност за живота му
Обновена: 21 май 2013 10:38 | 21 май 2013 10:38, Красимир Ангелов
53
Ротвайлер нахапа дете в двора на училище
Нахапаното дете е без опасност за живота.Снимка: Булфото

Ротвайлер нахапа 9-годишно дете в двора на ОУ "Христо Ботев" в Исперих, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Сигналът за инцидента е получен в Районното полицейско управление около 8.15 часа вчера.

Малолетният ученик е откаран в Исперихската болница за обработване на раната и е оставен под наблюдение в хирургично отделение. За щастие няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: РотвайлеркучеРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
8
 
! Отговори
хзбллх преди 10 години
Дано кучето да е добре.
26
5
 
24
 
! Отговори
варненец преди 10 години
Какви намордници, какви каишки...Стопаните си пускат кучетата в морската градина все едно са си вкъщи. Господа, това не е частна а общинска собственост и всички искаме НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ да се наслаждаваме на отдиха, не вашите кучета да ни лигавят или хапят и децата да си играят спокойни. Проблема е ,че няма кой да глобява - само така ще се оправят нещата, но УВИ - такива неща не се случват в нашата държава!
25
6
 
25
 
! Отговори
Blake преди 10 години
До .За съжаление, 99% от стопаните на кучета живеят в собствен измислен свят, в който кучето им е най-важното нещо... Като такива,размишления от сорта просто не им се удават...
24
4
 
18
 
! Отговори
Manuelle преди 10 години
В много държави, в които се живее МНОГО ПО-ДОБРЕ от у нас, подобни породи са ЗАБРАНЕНИ за отглеждане БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. Ние тука понеже сме големите отворковци и всяко *** дърпа някой ротвайлер или питбул. АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА и това е, ай сиктир.
23
1
 
25
 
! Отговори
. преди 10 години
Стопаните на кучета трябва да се съобразяват с това , че факта че кучето не е агресивно към тях не означава , че не може да прищрака и да нападне друг човек на улицата , в случая ДЕТЕ ! Това е животно , вземайте нужните мерки , връзвайте си песовете ! Ако ви мързи да разхождате кучето на каишка или да го водите на подходящи места , където може да се пусне на свобода да тиа го продайте или подарете , аман вече !
22
0
 
23
 
! Отговори
Отговорност преди 10 години
Ние имаме Хъски и го водим на тренировки - да се научи да ни слуша . Толкова обичат да тичат ,че те повлича както си с него на каишка . А трябва да го научиш да върви или тича успоредно с теб . Когато се разминаваме с човед го подръпвам да стои близо до мен .Отговорност е да имаш куче и да не плашиш хората , независимо каква е пороьата . Не мога да си представя да го пусна да тича само !
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
19. Не го пускай без каишка ?
20
0
 
16
 
! Отговори
Стоянов преди 10 години
До АнонименКакво значение има какво е кучето? Другите хора длъжни ли са да треперят дали случайно това куче е добро или може да им нападне детето? Аз лично не познавам кое куче е агресвино и кое не е. И затова не искам да се доверявам на "добрите" стопани като ми кажат, че не хапе.
19
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с тая пропаганда против Ротвайлерите и не знам си кои още кучета. Аз лично мога да ви кажа, че има много повече случаи с Хъски, от колкото с Ротвайлер ама не се пише толкова често, щото не им изнася на вестникарчетата. Аз съм имал Ротвайлер и в момента пак имам. На 9 години е, обожава децата, никога не е хапал човек и постоянно го пускам без каишка и без повод. Така че тука разбирачите по надоло дето пишат да вземат да си затворят устицата и да се поинтересуват малко предида говорятглупост
18
3
 
14
 
! Отговори
Бела преди 10 години
Абсолютно съм съгласна този собственик трябва да си понесе наказанието, че е допуснал това да се случи!!! Аз също имам куче и както пише в закона винаги го държа на каишка и в паркове и площадки с деца не го пускам никога от каишката!!! А на зак искам само да кажа, че аз има пит бул това куче обожава децата и те него и винаги си играят с нея когато естествено родителите нямат нищо против карам ги винаги да питат. А най-много деца в квартала ни са нахапани от кокери, пекинези и пинчери!
17
2
 
37
 
! Отговори
Sharif Hemat преди 10 години
Куче без намордник 1000 лв глоба ...
16
2
 
36
 
! Отговори
555 преди 10 години
Яки санкции за собствениците.Тези кучета не са за градинките и парковете.
15
6
 
34
 
! Отговори
Astarot преди 10 години
Кучета и деца на едно място нямат работа...
14
1
 
48
 
! Отговори
Suzi преди 10 години
Никой не слага намордник на кучето си в България! Аз имам голдън ретривър - една от най-кротките и обичливи породи, НО когато не е на повод задължително му слагам намордник, предимно за да не яде ***, но и за да не се плашат хората и малките деца, все пак не всеки разбира от кучета и е нормално хора, които имат страх да се стреснат от толкова едро куче. В крайна сметка щом искам кучето ми да потича свободно, съм длъжна да се съобразявам и с другите хора.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДай като дразнят живонтите да бъдат хапани от кучета които нямат място в училищния двор
12
3
 
39
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Сигурно го е извел в училището "до тоалетна".Кучетата и "***" са голям проблем.
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАбе муньос, що чини помияра в училището бе?
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стопаните са виновни, не кучетата.
9
9
 
35
 
! Отговори
зак преди 10 години
Точно тази порода доста често напада малки деца. Трябва спешни мерки да регистриране и отглеждането на бойни кучета. Преди няколко дни карам си колело в парка и един не много добре ориентиран младеж с два питбула на верижка. Такива породи в парка при децата трябва само с наморник да се водят.Трябват спешни мерки да запазим децата си от тези зли породи.
8
63
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не защитавам собственика, но като знам децата как дразнят животните и пищят, нормално е да стане белята....