Отказан заем – причина за кървавата вендета в Бургас

Задържаният за убийството направил пълни самопризнания
Обновена: 23 сеп 2013 14:31 | 23 сеп 2013 14:31,
47
Отказан заем – причина за кървавата вендета в Бургас
Мястото на разстрела е оградено от полицейска лента. Снимка: Булфото

Има задържан за убийтвото на 54-годишната банкерка в Бургас, обяви пред Dnes.bg Милен Димитров, директор на областната структура на МВР.

От полицията засега отказват подробности за мъжа и каква е причината, довела да жестокото убийство, станало сутринта в центъра на морския ни град.

Още по темата

Вестиник "24 часа" твърди, че заподозреният за стрелбата по 54-годишната Павлина Йовчева, шефка на бургаския клон на "Булбанк", е задържан в Сливен и е направил самопризнания.

Изданието цитира свои полицейски източници, според които мъжът се решил на кървавата вендета заради отказан заем. Ставало въпрос за солидна сума.

Арестуваният мъж бил родом от Югозападна България, но от години живеел в Сунгурларе.

В момента мъжът все още се разпитва от разследващите случая.

По-рано днес стана ясно, че Йовчева е убита с един изстрел в областта на сърцето.

Тя бе открита мъртва малко преди 9 часа сутринта пред зеленчуков магазин на улица "Поп Грую" № 23 в центъра на Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много бързо сглобихте версията бе маникюристи.Банкерка която изнудва,рекетира и граби клиентите си за процентче от огромните кредити за милиони които им отпуска според вас какво заслужава освен локум и халва :-) а бе *** ?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продажни нещастници са повечете медии в България!!! Някои независими сайтове вече написаха истината, дори изкараха документи, доказващи, че банкерката е изнудвала бизнесмена!!! От банката са давали кредити за съ-финансиране по проекти при условие, че бенефициентът сключи договор с тяхна строителна фирма - чисто изнудване и злоупотреба със служебно положение!!! Освен това от банката са го тормозили и заплашвали, че ще му закрият бизнеса. ТОВА Е ИСТИНАТА!!! И ТОВА НЕ Е ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ
37
0
 
0
 
! Отговори
не издържам преди 10 години
Повечето от мненията тук са писани от такива като мен които не са наясно в детайли със случилото се.Нормално е при това положение да останем безпристрастни до изясняване на случая.Питам ви само едно- Достатъчен мотив за убийство ли е отказът на кредит...и в кои случаи?
36
7
 
26
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Чета коментари и направо ми се реве... Сериозно ли хората, които са коментирали до момента не виждат, че това най-вече си е убийство?!?! Много критики прочетох относно банките, системата, Бургас и тн. Ами като не можете да ги плащате тези кредити не ги вземайте! Жената си е вършела работата, нито банката е нейна, нито тя е измислила политиката на тази банка. Вие как ще се почувствате ако в изпълнение на служебите си задължения някакъв си изтрещялник реши да ви гръмне?
35
3
 
7
 
! Отговори
Морски преди 10 години
До ДАУН Ти от много бачкане по къра нямаш време май за едно моренце, да видиш колко е обгазено. Може и да ти се пооправят гънките и интелектуалец да станеш.
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В предните статии ги изкараха нещастници и шматки бургазлии, сега какво стана, нещо млъкнаха.
33
6
 
2
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До valya.doncheva.5 е поредната обгазена от Бургас !
32
5
 
23
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Ега ти лумпенските коментари тук...ужас. Застреляли са банков служител, и то понеже банката не разрешила 1.5 млн. лева кредит на някакъв билкар, а вие се кефите... Ми утре като разстрелят някой служител на ВИК или Енерго, пак ли ще ви е радостно? Или според вас който колкото пари поиска от банка, тя е длъжна да му ги даде, без да си ги търси после естествено.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До valya.doncheva.5Прочети коментарите към първата статия по случая...
30
9
 
5
 
! Отговори
Бургазлия преди 10 години
До с.до бургазлияМалоумника очевидно си ти - типичен представител на завистливия и злобен български народ. Къде видя да защитавам банките, ***?
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да е отмъщение,но е малко вероятно това да е мотива,тъй като не решава пролема.
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4oko iskash da kajesh na Komunizma , brat
27
4
 
5
 
! Отговори
Х преди 10 години
ДРУГО ДА БЕШЕ ИСКАЛ МОЖЕ НО ПАРИ НЕ ДАВАТ.
26
9
 
5
 
! Отговори
Снайпер преди 10 години
Не знам причината за изстрела,но такава точност трябваше да я употреби вместо Сретен/ знаете за кого се отнася/!
25
3
 
7
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
Брех,искате да кажете,че има голям наплив от хора които искат да се набълбукат с банките,и на всеки на който му откажат,ходи да се саморазправя с шефовете на банките ?!?!?!?!
24
8
 
26
 
! Отговори
с.до бургазлия преди 10 години
Не,пич!В България наистина живее жалък,но *** народец и ти си типичен пример!Не знам какво са писали за Бургас и наистина е тъпо да се плюе този град защото е хубав,но в случая това няма значение!Малоумие е да се защитават и жалят банките,колекторските фирми и така нататък защото тези *** всекидневно мамят,заблуждават,изнудват,лъжат,тормозят и заплашват хиляди хора!А пък сложените 5 минуса на коментара ми,в който питам защо от 28 в ЕС само тук няма закон за фалита на физическите лица...
23
9
 
15
 
! Отговори
uphero преди 10 години
Браво на човека,и на мен ми взеха 30 лева и ми отказах без да назовават причина - политика на банката,Ибал съм им политиката
22
2
 
4
 
! Отговори
манго преди 10 години
Тоя прекалил със Сунгуларската ракия бате ,значи лош матрял,язък за жената и семейството и,че всички имаме заеми и вземания да хванем пищовите и се изтрепеме взаимно а? ХВАТКАТ Е ДЪРЖАВАТА КО ША ПРАВИ АДЖАБА ПО СЛУЧАЯ???
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ще се окаже, че човекът е невменяем, няма да бъде съден, ще бъде лекуван известно време и ще го пуснат. Случаят е разрешен. А кой наистина стои зад цялата история ... няма да се разбере. Той си е оправил нещата където трябва ...
20
4
 
54
 
! Отговори
Бургазлия преди 10 години
До преди 2 часа, когато нямаше никаква информация за случая се изсипаха един куп обиди по Бургас и бургазлии. Сега, когато е известно, че убиеца е от югозападна Бг, живеещ в Сунгурларе, а жертвата родом от Силистра, работеща в банка изведнъж взеха да се плюят банките и служителите им, а темата със селяните в "отвратителния и обгазен" Бургас вече не е актуална. Колко жалък, завистлив и гнусен народ живее в България.