Застреляха жена в центъра на Бургас

Районът на инцидента е отцепен, полицията извършва оглед
Обновена: 23 сеп 2013 13:59 | 23 сеп 2013 10:32, Красимир Ангелов
50
Застреляха жена в центъра на Бургас
Мястото на трагедията. Снимка: Impact Press Group

Жена на възраст около 60 години е застреляна пред зеленчуков магазин в центъра на Бургас, разположен на ул. "Поп Грую" № 23, съобщават от Областната дирекция на полицията в морския град.

Сигналът в полицията е подаден около 8.15 часа тази сутрин. Пристигналият на място полицейски екип е констатирал смъртта на жената.

Районът около инцидентът е отцепен. Започнал е първоначален оглед с участието на служители от сектор "Криминална полиция".

Тялото на жената е изпратено за аутопсия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
5
 
! Отговори
реалист преди 10 години
До 43! Никога не съм влизал в "кредитна институция!А това , че *** , като теб дерат нещастните "кредитополучатели" с помощта на държавата е престъпление!Мамка ти крадлива , герберска!***!
36
1
 
1
 
! Отговори
cat преди 10 години
До АнонименНомер 39, много 'Боен клуб' си гледал.
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
40Цървул,кредитните институции не са те канили да вземаш кредит с бъклица!Кой си ти да държиш сметка в частна компания какви заплати вземат хората.Като не искаш кредит НЕ ВЗЕМАЙ!!!!!!Така по-добре ли си?*** добре НЕМА!
34
4
 
13
 
! Отговори
поля преди 10 години
Хора разстрелват хора, а вие се карате кой е по-голям селянин. Е, няма селяни тук, животни сте
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
33Е къв го крещиш в София бе ***?Стой си на село у Бургас и чакай да станеш от МНОГО *** малко по-малко ***.***,в Бургас ще станете цивилизовани когато петел снесе яйце.Отивай в кокошарника да чакаш.
32
6
 
8
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Само за сведение:Управителя на Уникредит Булбанк , Левон Хампарцумян получава 40 000 евро , месечна заплата!Познайте за чия сметка!И така е във всички банки.А за хилядите кредитни къщи и небанкови институции да не говорим.Всичките тези милиарди са от нашия джоб.И този грабеж става с активното съдействие на държавата.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя, той и паритеKупуваме си неща, от които не се нуждаем, с пари, които не притежаваме, за да се перчим пред хора, които не харесваме. Окаяни мозъци,окаяни съдби!
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Банкерите какво си мислят, че са недосегаеми ли? То не са лихви, предоговаряне, запори... Да нямя само длъжниците да се самоубиват
29
0
 
11
 
! Отговори
Peter преди 10 години
Регионалният директор на "Булбанк" в Бупгас Павлинка Йовчева е застреляна с един куршум право в сърцето. Убиецът е използвал пистолет със заглушител. Павлинка Йовчева е издъхнала на място.На 14 юни 2013г, УниКредит Булбанк представи обновения си филиал в град Бургас, съобщава "Флагман.бг".Павлинка Йовчева е родом от Силистра, съпругът й Йовчо Йовчев е от Айтос, където е живеело семейството. Те се преместват в Бургас, когато Павлинка Йовчева оглавява банковия клон.
28
4
 
6
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До ВъйАбе що така всеки един слабо развит,смята че може да дава акъл на ляво и надясно!?!?
27
3
 
8
 
! Отговори
Въй преди 10 години
ДАУН, не те знам от къде си, но стандарта ти рязко трябва да нарастне.Много, и много рязко.
26
4
 
8
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
Ами простено ти е ,та ти си от хронично обгазените! :)
25
12
 
20
 
! Отговори
Въй преди 10 години
Като бургазлия живущ в София, смея да заявя, че в София простотията е много по-голяма, просто има и повече култура и средна класа/богати хора.Бургас тепърва му предстои да израства и да се развива, за разлика от софийското равно поле, което неуминуемо ще затъва в батака.А хората от много прости за да станат по-малко прости и дори културни, е необходим само стандарт на живота, който ще се осигури лека-полека.Ако разбира се, управлението на този кмет задържи темповете.
24
3
 
5
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
За кво да го правя като коментарите ти са ми пред очите. Нещо за мнението не го разбрах , щото в конкретният контекст това изказване няма никакъв смисъл , ама както и да е. Желая ти лек ден. Само по трасето на съобщенията ти умират хиляди мозъчни клетки.
23
5
 
8
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До ТракийскиВсеки има право на мнение(дори и едноклетъчните) :-) !Та ако искаш да видиш ***,погледни в най близкото огледало до теб :)) !
22
3
 
7
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
До ДАУНГосподи ! Ти си рядко срещан *** .
21
10
 
4
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До ТракийскиНещо май,гузен не гонен бяга !!!А :)
20
3
 
14
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
До ДАУННе аз съм този дето се чуди как да изкара жителите на цял един град родил едни от последните велики български поети , писатели, артисти и музиканти безмозъчни ***. Провери значението на думата ограничен в тълковният речник. В България има прекрасни градове с прекрасни жители и няма нито един, за който мога да кажа приказките, които приказвате за Бургас. Замисли се малко какъв е проблема в теб, че се опитваш да си внушиш, че има мясток къде хората са толкова зле.
19
9
 
8
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До ТракийскиОт ограничени хора акъл не ща :)
18
9
 
12
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
До ДАУНПърво ще те посъветвам, теб и Хачо Тарикатян, да оставите бургазлии и да се замислите на вас като малки какво ви се е случило, че сте израстнали такива комплексари. И второ - замисли се добре в твоят град с какво ви обгазяват. Щото Нефтохима е като поп звездата на замърсяването в България, нямаш си дори и идея какво дишаш и пиеш в твоят град. Само че за да се замислиш за това трябва малко акъл,нали се сещаш. Може пък да са те водили да са те водили в Бургас като малък и да си се нагълтал