Отказан заем – причина за кървавата вендета в Бургас

Задържаният за убийството направил пълни самопризнания
Обновена: 23 сеп 2013 14:31 | 23 сеп 2013 14:31,
47
Отказан заем – причина за кървавата вендета в Бургас
Мястото на разстрела е оградено от полицейска лента. Снимка: Булфото

Има задържан за убийтвото на 54-годишната банкерка в Бургас, обяви пред Dnes.bg Милен Димитров, директор на областната структура на МВР.

От полицията засега отказват подробности за мъжа и каква е причината, довела да жестокото убийство, станало сутринта в центъра на морския ни град.

Още по темата

Вестиник "24 часа" твърди, че заподозреният за стрелбата по 54-годишната Павлина Йовчева, шефка на бургаския клон на "Булбанк", е задържан в Сливен и е направил самопризнания.

Изданието цитира свои полицейски източници, според които мъжът се решил на кървавата вендета заради отказан заем. Ставало въпрос за солидна сума.

Арестуваният мъж бил родом от Югозападна България, но от години живеел в Сунгурларе.

В момента мъжът все още се разпитва от разследващите случая.

По-рано днес стана ясно, че Йовчева е убита с един изстрел в областта на сърцето.

Тя бе открита мъртва малко преди 9 часа сутринта пред зеленчуков магазин на улица "Поп Грую" № 23 в центъра на Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
10
 
13
 
! Отговори
с.до Хриси преди 10 години
О,има и още как!Тия *** доста народ са разплакали,а и много хорица с по-лабилна психика сложиха край на живота си заради тормоза на тия нещастници!Мисля,че не е нужно да припомням трагедията с избитото семейство в Пловдив и други подобни!Тия кръвопийци не заслужават никакво съжаление!
18
1
 
20
 
! Отговори
. преди 10 години
Отказан заем едва ли е причината , начина по който е отказан даден заем е по-логична причина.
17
2
 
29
 
! Отговори
Хриси преди 10 години
Според мен няма причина, която да оправдава убийство.
16
16
 
14
 
! Отговори
с. преди 10 години
Точно така трябва да се процедира с тая ***!Кой знае докъде са го докарали човечеца!И я да използвам повода да попитам защо България е единствената страна-членка на ЕС без закон за фалита на физическите лица!?
15
5
 
5
 
! Отговори
аноннимен преди 10 години
По фамилията на един *** , съвпадащо с името на друг, то цяла България са или крадци , или мошеници или ГЕРБЕРИ.Е, май съм прав за ***,които клонира друг.....
14
1
 
5
 
! Отговори
Пази Боже преди 10 години
До БогданЕ това как го измъдри не разбрах? Доста добра реклама правиш на Герб, за останалите гербери не знам (ако има такива все още) ама ти си ***. Жената е убита и не място за политически коментари и обвинения.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е заглавието се казва едно, а малко по долу от днес.бг сами се опровергават. Журналист му кажи..."От полицията засега отказват подробности за мъжа и каква е причината, довела да жестокото убийство, станало сутринта в центъра на морския ни град." ...Поне можеше един '?' в заглавието да сложите...
12
1
 
14
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Съмнява ме, кой убива и си слага главата в кошницата заради отказан заем..., както е написал Лестат по-долу, нещо от сорта е ...това ми прилича на мафия а не на банка. Ти не тва ами и от мобилните оператори ако закъснееш и те се обажда някой *** със селски акцент и ти говори като мутра , ако не платиш и еди кво си ще стане ....един .*** ще стане , за 50 лева, гадни комунистически мутри
11
3
 
9
 
! Отговори
DE преди 10 години
До JB:И какво искаш да кажеш, че това е извинение за престъплението. Няма извинения, особено за предумишлено убийство, 'З'делка или не, не може да даваш извинения за престъпни действия.
10
14
 
9
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
До АнонименАми по фамилията на банкерката излиза че е роднина на вътрешния министър Йовчев от тройноизвратената коалиция в момента и е искала голяма комисионна за да отпусне заема какво ще кажеш а..много ви иска на червените манипулатори да преписвате всичко на ГЕРБ и избирателите им но черна котка път ще ви мине този път..със СДС успяхте,с парламентарния преврат успяхте,но нещата много загрубяха за превратаджиите
9
4
 
25
 
! Отговори
Lestat преди 10 години
По-скоро устна уговорка за разсрочване на заем (банките имат такава практика, след което ти съдират гърба). На един приятел след разговор с управител на клон на банка ХХХ, му беше обещано разсрочване на заема, ако плати до 5 дни крупна сума. След като ги плати му взеха апартамента и му казаха, че не са му обещавали такова нещо.
8
4
 
8
 
! Отговори
Neven преди 10 години
Na kogo mu puka za prichinata. Zhenata q nqma i towa e fakt.
7
14
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Е, това го не разбирам.Как за четири години един *** , направи половин България -***....Прочетете си коментарите. Да убиеш ЧОВЕК за неотпуснат или невърнат заем, трябва наистина Министър Таня Андреева да се заеме сериозно и с психиатрята.
6
5
 
19
 
! Отговори
JB преди 10 години
Що все пак не се изчака информацията на нещо достоверно, вместо да се хвърлят твърдения напосоки. Аз бих допуснал, че заема може да е бил почти обещан, но впоследствие отказан и човека разчитайки на обещанието да е договорирал някаква покупка, а без заема да влезе в приключение за невъзможност да си разплащи нещо. Пак повтарям- това е едно реално предположение, което за пореден път показва, че сключването на зделки и вземането на заем не е толкова просто, както ни го набиват всекидневно рекламно
5
2
 
5
 
! Отговори
Iv.Donchev преди 10 години
Teia gi razkazvaite na niakoi drug...
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-скоро ще е за отпуснат заем
3
45
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Арестуваният мъж бил родом от Югозападна България, но от години живеел в Сунгурларе."Не казвайте откъде е, а за кого е гласувал. Всъщност наистина на всички ни писна да слушаме за простотиите, сътворени от ГЕРБ и човешкия материал на електоралните им единици!!!
2
12
 
28
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
"Отказан заем причина за кървавата вендета в Бургас"- чиста лъжа бате,за замазване на очите,по скоро нещо е свързано със задължения!! !
1
11
 
45
 
! Отговори
Тялото преди 10 години
ДО 1:Подценяваш човешката глупост и злоба.Много хора са си повече животни в градска среда.Евала на полицаите за бързото задържане.