Полицай загина при катастрофа във Врачанско

Движението в района на село Краводер е затруднено
Обновена: 28 ное 2013 20:44 | 28 ное 2013 20:21, Веселина Йорданова
20
Полицай загина при катастрофа във Врачанско
Снимка: БулФото-архив

32-годишен служител на ОД на МВР-Враца е загинал при катастрофа, станала около 17.00 ч. между два товарни автомобила, съобщиха от полицията.

Заради инцидента е затруднено движението по главния път Е-79 край врачанското село Краводер.

Загиналият е управлявал единия от камионите "Мерцедес".

На мястото на катастрофата работят екипи на полицията, Гражданска защита и на Центъра за спешна медицинска помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено е мишките да се радват на чуждото нещастие. Иначе те първи се обаждат на полиция да ги спасява. Много пъти съм го виждал. Понеже са комплексирани, когато е безопасно обичат да се правят на хулигани, за да компенсират. Лека му пръст на един българин, работил най-мъжката професия.
13
6
 
3
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
до pols Не мислиш ли,че е по-важно какви мъже сте вие?
12
1
 
6
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
Лека му пръст на човека...Всичко при нас е от неспазване на Законите - мислим се за по-велики и от Бог.Трудно е на всички и като се обърне колата - пътища много.А иначе служителите на МВР нямат право да се занимават с нищо друго извън пряката им работа...
11
0
 
10
 
! Отговори
Колега преди 10 години
Познавах Тихомир! Първо лека му пръст!Беше много добър човек. Бяхме колеги в армията и лошо от него не съм видяла! Нека почива в мир!
10
7
 
12
 
! Отговори
polis преди 10 години
БОГ ДА ГО ПРОСТИ КОЛЕГАТА ,КАТО ТОЛКОВА НИ МРАЗИТЕ КАТО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ ЗАЩО ИДВАТЕ И РЕВЕТЕ ЗА ПОМОЩ НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИТЕ МЪЖЕ ,А ВСЪЩНОСТ СЕ ЗНАЕТЕ КАКВИ СТЕ.
9
3
 
25
 
! Отговори
приятел преди 10 години
Само не разбрах, защо веднага започната теорийте, за бързото каране, за това, че Тихомир е полицай и т.н. Нито сте били там, нито нищо. И сега понеже, той не е между живите и понеже е полицай, нека да го обвиним! Човека има дете на няколко месеца, което никога няма да познава своя баща, има семейство, което съдейки по видяното от мен, е доста зле положението. Замислете се преди да оплюете някого, защото ТОЧНО ТИХОМИР не заслужава такава смърт и най-гадното, е че той Беше много работлив и добър човек! Почивай в Мир, Тихчо!!!
8
3
 
3
 
! Отговори
ГрЗ преди 10 години
Гражданска защита няма от 4 години, драга. Цвъко я ликвидира. Новите не я въстановиха, а остатъците от държавата ни имат нужда от такава. В момента пожарната се опитва да прави нещо по защитата на населението, ама не се получава. Не достига интелект.
7
1
 
8
 
! Отговори
Владо Черноземски преди 10 години
До makedonski studentГо знаеш кой е Владо Черноземски, шумадиец долен мръсен, српско прасе. За сите српски свинje шо пишат овде ке кажам една стара българска прича: "СИТЕ србе на ВРБЕ", я знаеш или не. Питай твойот татко или дедо да ти я кажат и обяснат шо значи. Во наща Българска Македония отдавна веке нема истински македонци. Сите са мръсни српски свинje.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
фотоилюстрациите в този сайт са феноменални. от глупост нищо не се показва никога. само някакви абстрактни изрезки от снимки. по-добре спрете с тая глупост бе.
5
10
 
19
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Добре, че някой невинен не е пострадал!
4
3
 
20
 
! Отговори
Ангел Христев преди 10 години
Обикновено нормалните хора се представят с името си
3
3
 
52
 
! Отговори
Ангел Христев преди 10 години
До македонският студент И в допълнение ако искаш да знаеш на баба ми тоалетната на двора е по-стара от измислената ви държава
2
5
 
51
 
! Отговори
Ангел Христев преди 10 години
До Македонския студент Като си от най-великата държава на света какво търсиш при тия дето не ги искат никъде в Европа?А ако ние сме татари то ти какъв си бе ***?
1
21
 
7
 
! Отговори
До1 преди 10 години
*** !!!!!!