Дете е с опасност за живота след катастрофа при Мартен

Втора катастрофа за два дни става на този участък
Обновена: 7 яну 2014 13:49 | 7 яну 2014 09:45,
10
Дете е с опасност за живота след катастрофа при Мартен
Мястото на инцидента. Снимка: архив Булфото

Момиче на 13 години е с опасност за живота след тежка катастрофа край град Мартен, Русенско, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Инцидентът е станал към 7,10 часа тази сутрин. Автомобил "Смарт" с русенска регистрация, шофиран от майката на момичето - 34-годишната Н.Г., пътувал към Русе, когато при гъста мъгла и мокра настилка напуска пътното платно вляво и се блъска странично в дърво.

Веднага на място са пристигнали екипи на полицията и на Спешна помощ. Момичето е откарано с политравма, с контузия на главата и със счупени ребра в русенската болница.

"В тежко общо състояние е и в момента се оперира по спешност", обясниха от лечебното заведение.

Майката е получила контузия на главата и комоцио. Това е втора идентична катастрофа в рамките на два дни в този участък. Вчера сутринта "Фолксваген Венто" се блъсна в дърво, като от удара пострадаха четирима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МартенполицияРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До просто аз За съжаление детето е в будна кома :(
10
1
 
6
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Абе няма значение как е станало, важното е момиченцето да се оправи и майка му също, големи философи са всички но ако го преживеят друго "ще коментират"
9
4
 
4
 
! Отговори
абориген преди 10 години
Около Митничарское село ( гр.Мартен) скоростта е ограничена на 60 километра в час. В този участък пътят е широк, равен, идеален. Нито вчерашната кола, нито днешната е карала с толкова при все, че имаше мъгла. Там се настъпва здраво. Колкото до мантинелите - добре, че е нямало такива, че ако и двете коли бяха останали на пътя, жертвите щяха да са двуцифрено число. Вместо мантинели е добре да има контрол по пътищата, ама КАТ се занимават с бизнес ( регистрации на румънски автомобили.
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Автомобилите Смарт не са ли забранени за движение извън населени места? Трябва да сменят името на марката - Смърт. Ако духне вятър по време на движение, смарта се преобрща. Няма задна чистачка, защото шофьора забърсва стъклото с ръка.
7
4
 
13
 
! Отговори
ккк преди 10 години
бе и 10000 патрулки да сложат... всички намаляте покрай куките и после се правите на големи шофьори и ускорявате...тая женица не я знам как е карала... ама с тва кресло на колела - Смарт в мъгла и хлъзгав път не тръгвам!
6
3
 
3
 
! Отговори
Уилли преди 10 години
Къде е мантинелата???
5
5
 
2
 
! Отговори
той преди 10 години
Руси на пазаря - до търлЪтЪ
4
8
 
8
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
много мъгла у туй руси. по коледа в цяла българия слънце и пролет, само у руси мъгла и студ
3
3
 
18
 
! Отговори
Шофьор преди 10 години
А да се кара малко по-бавно, като е плизгавица и мъгел?
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и при мъгла се обработват настилките срещу замръзване. А не само да се дреме в готовност, да се взимат пари за това и да се отчитат по веригата. КРАДЦИ
1
1
 
27
 
! Отговори
Гошко преди 10 години
Е защо да има органи на КАТ в този опасен участък, след като те могат да се скрият в някой храст с по-добра видимост към паричките?