Кметът на Тетевен арестуван от агенти на ДАНС

Заедно с Милен Милев са задържани и заместниците му
Обновена: 17 мар 2014 22:42 | 17 мар 2014 21:04,
39
Кметът на Тетевен арестуван от агенти на ДАНС
Милен Милев. Снимка: Общинска администрация Тетевен

Служители на ДАНС са задържали кмета на община Тетевен Милен Милев и заместниците му.

Арестът им е заради образувано наказателно производство, съобщи БТА като се позовава на съобщение на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Кметът е бил извикан от дома си, задържането е станало пред сградата на общината, а заместниците му - на работните им места.

По непотвърдена информация на БНР арестът им е за злоупотреби по линия на европроекти за храни за бедни.

От прокуратурата отказват да дадат повече подробности за акцията на родното ФБР. Засега задържането им е за 24 часа.

Милен Милев спечели местните избори през 2011 г. за кмет на Тетевен като издигнат от Земеделски народен съюз и подкрепен от ГЕРБ.

На балотажа той надделя над Цецка Димитрова (БСП) с 54% от гласовете. В предишния мандат Милев беше председател на общинския съвет в Тетевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Гацко преди 10 години
Само го вижте на снимката, какъв е див чобанин!
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния Брат Галев
31
0
 
5
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
Ако се започне с кметовете Врачанският затвор ще им е тесен.По малките градчета и села половината се изживяват като селски дерибеи,защото избирателите им са склерозирани и немощни пенсионери и ***.Да проверят тези с повече от два мандата и да видят как се краде и лъже.
30
1
 
1
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Милен Ганев - не е подкрепян нито е издиган от ГЕРБ . Д-р Мадлена Бакърджиева беше кандидат за кмет на Тетевен издигната от ГЕРБ
29
1
 
2
 
! Отговори
Ина преди 10 години
Знаете ли, че това е известният мафиот Милен Ганев, който беше издирван от полицията в продължение на години, но беше изчезнал. После се появи под името Милен Милев и стана кмет (но тетевенци знаят кой е той). Наглостта им няма граници - като на Алексей Петров (и той е от тоя край) - цяла България знае, че е мафиот, но се кандидатира за президент!?! Както се казва "всеки народ си заслужава управниците".
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имало господ на този свят,само да не излезнат след два дни от ареста.За две години и половина едно работно место не е създал,защото все не могат да се разберат с инвеститорите за рушвета.Има над 15 джипа които ги ползва за блъскащи колички в гората,защото е запален оффффроудър,и още няколко доста скъпарски леки автомобила.Тетевен почина,хората са бедни и изнемогват,а в същото време покрай тях профучават бегачки по за 200-300 хиляди лева.
27
1
 
6
 
! Отговори
ttt преди 10 години
Бившия Милен Ганев Калинов от махала Асен.Известен от началото на 90-те с далавери със захар, петрол и др.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обучен, крадлив кадър не се арестува. Вземето го за дясна ръка на сергейчето, ако пък е безнадеждно *** и нищо не става от него,направете го милиционер и на площада да бие майки с деца.
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепен е от ГЕРБ, ама на втори тур, на първи са си имали свой кандидат. По същата логика можем да напишем, че всеки един кмет неизбран на първи тур е подкрепен от 10 различни партии.
24
1
 
12
 
! Отговори
Нов Закон преди 10 години
Нов Закон който да забранява на Кметове да стават Депутати
23
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прилича на типичен ГЕРБаджия
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дъългата скамейка(ръка) на герб
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е учудващо,че е подкрепен от герб,а че тия,дето го познават,са го избрали.
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Магазинер, сега милионер ! Ясно е каква е маята му - комунистическа ! Повечето комунисти отидоха в ГЕРБ, всички милиционери - също !
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милен Ганев, който през 2011 година бе издигнат от партия Земеделски народен съюз и подкрепен на втория тур от ГЕРБ, само за 2 години успя да се сдобие с изключително скъп личен автопарк и да побърка жителите на Тетевен и околните села. Ганев, който населението в града вече нарича шанаджията за изключително кратко време успя да вдигне стандарта си на живот до нива завидни дори и за някой от най-богатите хора в страната. ГЕРБ-овото чедо наскоро се качи в последен модел Мерцедес CLK, като в автопарка му има още джип и ултра скъп Астън Мартин."
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милен Ганев Милев е издигнат от "Земеделски народен съюз" и подкрепен от ГЕРБ. Печели местните избори на втори тур с 54% срещу Цецка Петкова от БСП. 53-годишният Милев посреща прехода като магазинер в "Булгарплод". Влиза в частния бизнес, от тогава до есента на 2007 г. управлява еднолично собствените си фирми, занимаващи се с внос, преработка и търговия на захар.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя кмет е мутра, кредитен милионер, бил е издирван от полицията, сменявал си е името, има Астон Марти, джип и мерцедеса на Слави, последно прави хиляди далавери чрез изсичане на гори в Тетевенският балкан..Избран е като кмет от ЗНС с подкрепата на Герб, правил е милиони далавери...За каквото и да го бутнат в затвора ще е капка в морето..
16
3
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
до АНОНИМЕНТи само пиян ли си ходил в Тетевен,та са ти такива впечатленията.
15
0
 
15
 
! Отговори
Al преди 10 години
Отдавно трябваше!!!
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И този се е олял с власт и пари.Като всеки гербер е станал милионер от *** магазинер в булгарплод.*** са всички от бандата на Боку!!!