Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
2
 
! Отговори
varg , мнения , 172 преди 10 години
Вярно усещане , но убийството на деца е най присъщото историческо качество на т.н. десни и капиталистиГуин Дайър Войната Смъртоносната игра на човечеството,,Почти всички човешки общества са практикували детеубийството съвсем до скоро междукултурните изследвания показват, че средно 15% от бебетата (много повече момиченца, отколко момченца) са загинали по този начин в различни общества от примитивните ловци до Англия от XIX век[15].[15] LeBlanc, op. cit, 4549, 113. ↑
155
6
 
1
 
! Отговори
N преди 10 години
Щом са намесени недвижими имоти и лихварство значи *** и *** разчистват сметки,то в последната година само адвокати,прокурори,бизнесмени и брокери на недвижими имоти убиваха почти всеки ден пишеше за убийство или отвличане!
154
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargпонеже съм добър в профилите , нека се пробвам. Ако снимката ти е вярна ...то ти си човек който обича да слуша рок , метал може би. Aко това е твоята снимка думите ми са верни което на своя страна няма начин да не е вярно следното твърдение:Съобразно по - горе казаното човека Vrag със сигурност обича да слуша про-западна музика а говори против САЩ. Aко това е твоята снимка. Tова безспорно доказва , че не само си умствено недоразвит но и адски объркан! Motorhead - love me forever
153
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 10 години
До vargМАЛОУМНО И ГОВОРИ ДОСТАТЪЧНО КАКВА МАНИПУЛАЦИЯ И КАК СЕ СТИМУЛИРАТ ***! МАЙ СЕ БЪРКАШ НЕЩО И НЕ НАМЯСТО РЪСИШ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ
152
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
151
2
 
2
 
! Отговори
кана преди 10 години
До Анонимен"И не си пише Хан а се пише Кан но ти си образован човек от 21 век би трябвало да го знаеш това. Но не те виня в марксистките учебници по история наистина беше Хан!"В царските УЧЕБНИЦИ СЪЩО ПИШЕШЕ ХАН, А НЕ КАН. БОРИС ТРЕТИ МАРКСИСТ ЛИ Е? ИЛИ БОГДАН ФИЛОВ? Тоя КАН го измисли професор Божидар Димитров. И аз като пийна като него малко повечко И НА МЕН МИ СЕ ПРИВИЖДАТ КАНИ. Според Димитров Адам и *** са били българи и цял свят тръгва от нас!!!
150
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargимам само една любима викат и България ...за мен си е майка ... а като човек претърпял определена еволюция както болшинството хора съм се научил да уважавам мъртвите дори били те и деца и когато чета статия на тази тема се стремя да не политиканствам за сметка на теб ...но тъй като сме почнали и тъй като виждам че си бегло образован човешки индивид мога да ти кажа , че твоя род комунистически е светлини години от еволюцията през която сме минали ние-умствената - вие сте едни кроманьонци
149
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убийства, отвличания на деца, побои и кражби. Това е управлението на мафиотското правителство на Орешарски.Оставка!!!
148
2
 
6
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
До ТялотоКато е имала такива тежки пороци тяхната система не трябваше да ни я налагат. А те се хвалеха сами, че живеят при най-добрата, най-правовата, най-образцовата политическа система. Е сега и берем отровните плодове на тяхната "прекрасна" система. Ние сами щяхме да си направим реформи по китайски модел или скандинавски,ако се е налагало. Ама те на цял свят налагат своята система, а у тях самите масови убийства в училищата и по улиците. Те докараха всичко това у нас.
147
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТялотоКато е имала такива тежки пороци тяхната система не трябваше да ни я налагат. А те се хвалеха сами, че живеят при най-добрата, най-правовата, най-образцовата политическа система. Е сега и берем отровните плодове на тяхната "прекрасна" система.
146
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Varg Щуменски м...гал щи се празн...я на мазната коса
145
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargне твърдия нищо ...тогава времената са били съвсем различни от днес ..Както всяко друго нещо така и човек еволюира ...учи се , мисли, вижда, чете, образова се, върви напред в развитието си като природен индивид както всяко друго нещо не планетата земя.И не си пише Хан а се пише Кан но ти си образован човек от 21 век би трябвало да го знаеш това. Но не те виня в марксистките учебници по история наистина беше Хан!Ако човек не иска да върви на пред в развитието си и господ не може помогна!
144
2
 
6
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
До ТялотоДа, обръща се една трагедия на говорилня. Защото когато в средата и края на 80-те години гледахме по телевизията италианския сериал "Октопод" у нас криминогенната обстановка беше спокойна и ги нямаше тези жестоки престъпления. Гледахме ги по телевизията и се чудехме как е възможно това в Италия: убийства,изнасилвания,отвличания,побои. А сетне това дойде и у нас с демокрацията. Ще говорим за политиката защото янките ни натрапиха тая система на бандитизъм и престъпност. Като е имала таки
143
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВикторААА, Ами не съм съгласен.***, бълхите, комунистите, вирусите и някой специфични растения, както риби и птици правят живота невъзможен.
142
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да прости детенцето. Всеки си плаща за грешките. Явно бащата е бил пълен *** и това е наказанието му. Това е най-голямата болка, близки хора да ти отнемат най-скъпото.
141
0
 
14
 
! Отговори
Виктор преди 10 години
Хората сме най-големия бич на планетата.
140
1
 
10
 
! Отговори
Тялото преди 10 години
Единственото по-грозно от това което се е случило са коментарите. Обръща се една трагедия на политическа говорилня.
139
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargсамо психопат може да иска и да мисли за война ...война водят само умствено недоразвитите човешки индивиди , тези който не събират сили да победят единствения си враг , самите себе си ! Само те водят войни ...другото е мижим да те лажим ! Това недоразвито умствено състояние за забелязва в по големи мащаби в една прослойка на обществото наричаща себе си - Комунисти! Поздрави от планета Земя!
138
1
 
23
 
! Отговори
Китов преди 10 години
Болно общество. България умря. Ние сме срам за предците ни.
137
3
 
5
 
! Отговори
1979 година преди 10 години
До Анонимен 149Можеш ли да ми посочиш кои са тези хора в България, изразявали в 1979 г и до идването на Горбачов на власт в 1985 г антисъветски изказвания? Почти всички бъгари се мазнеха тогава "Братушки! Ах братушките! А пък аз ходих в Москва. Посетих мавзолея на Ленин и Червения площад, Ленинград." Кой е бил според теб репресиран тогава щом дори Асен Агов е писал книга "НАТО-империята на злото!" А сега е в ДСБ. Агентите на ДС-е Иво Инджев и Николай Марков са добре дошли в телевизиите сега