Убиецът на майката и детето в Джебел взел от дома им 250 лв.

18-годишният Мерт има 5 висящи присъди за кражби и една в сила
65
Убиецът на майката и детето в Джебел взел от дома им 250 лв.
Снимка: архив, Impact Press Group

Два мобилни телефона и 250 лева взел от дома на жертвите си в Джебел 18-годишния Мерт Ш., който посече жестоко 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря.

Рано е да се говори за наказание, но вероятно, когато се стигне до присъда, лично аз ще поискам доживотен затвор, каза пред журналисти окръжният прокурор Светлозар Лазаров.

Досъдебното производство е за убийство на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

По думите му убийството е било извършено на 20 срещу 21 април. Майката и детето са били умъртвени с брадва, иззета в хода на следствените действия от дома на 18-годишния Мерт.

Разпитани са били 11 души, а по случая са назначени множество експертизи, чиито резултати трябва да бъдат готови до месец, предаде БТА.

Още по темата
Окръжният прокурор е поискал след изтичане на 72-часовата мярка за неотклонение, Мерт да остане задържан.

Той е криминално проявен. Има 5 висящи присъди и 1 влязла в сила - за кражби от магазини и частни домове, уточняват от полицията.

Окръжният прокурор съобщи, че извършеният следствен експеримент, откритата брадва в жилището и окървавените дрехи на 18-годишния задържан, както и направените самопризнания пред съдия, са основанията той да бъде привлечен като обвиняем.

Директорът на ОДМВР - Кърджали комисар Петко Деведжиев заяви, че е ужасен от престъплението, което задържаният е извършил с изключителна жестокост и без да се разкайва за стореното.

По думите му криминалистите са работили изключително натоварено и интензивно за установяване на извършителя. Убийството беше разкрито часове след откриването на телата на майката и дъщерята на 26 април в апартамент в Джебел, в който те живеели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
ани преди 9 години
Върти опашка явно е от бранша ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО МИЛОТО ТО НЯМА ВИНА ЧЕ МАЙКА МУ НЯМАЛА АКЪЛ БОГ ДА ГО ПРОСТИ А ЗА ТОЯ *** СМЪРТ
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Той е криминално проявен. Има 5 висящи присъди и 1 влязла в сила"- А КАКВО ПРАВИ НАВЪН?!
47
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
след 5 висящи дела,го чакаха да извърши и убийство за да се събуди ,демократичния български съд,25 години без държавата да взема отношение за социалните проблеми и затова убийствата не спират.
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Върнете смъртната присъда! Аз не искам с моите пари да гледам до живот този *** в затвора!
45
0
 
10
 
! Отговори
di преди 9 години
на тоя *** така ще му стъжнят живота в затвора че по-добре сам да иска доживотна без замяна че да е в изолирана килия сам... И дано се обеси да не цапа земята с гадния си мизерен животец.
44
0
 
6
 
! Отговори
Ужасно преди 9 години
....Жестокостта, агресията е болестно състояние, но не се лекуват с жестокост, иначе проблемът се мултиплицира в обществото. Разбира се че бездушното общество, упадъкът на ценностите и морала носят огромна вина за деградацията на подобни индивиди. Не че някой има право да отнема човешки живот за каквото и да било!Но нека не си затваряме очите за реалните причини - 25 години абдикация на държавата от социалните проблеми
43
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Майката има вина затова, че е правила секс с този нарко-*** и му е давала пари и го е пускала в дома си без да подозира, че това ще е убиеца на нея и детето. БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ! Но от тук нататък на този *** тежко му е горко в панделата с този си женствен вид, *** там ще му разцепят *** и много бой ще има от бащи които са оставили децата си а такива като тоя *** ги убива с особена жестокост !
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че напоследък ме е страх да отгледам детето си в тази държава. Просто не знам от коя страна на шамарите на живота ще е. Може да е положителен или отрицателен герой. И все пак нека изпекат *** на този долен малък УБИЕЦ. Жалко, че няма ел. стол. Кради, но не решавай, кой да живее. ***.
41
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много плачете за невярното Айше, а като си го е слагала с убиеца, тогава какво е било а ?Таткото бачка и се поти в Германия, а Айшето вее шалварите по съседски момченца.Жалко само за убитото детенце.Бог или там техния Аллах да го прости.
40
11
 
5
 
! Отговори
До "до крив мак преди 9 години
Една *** не се нарича. "Семейство"
39
3
 
16
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
До Крив макаронТова, че говориш за убитото семейство като за *** показва, че си същото *** като убиеца - аз лично бих те ликвидирал без да ми мигне окото!!!
38
1
 
21
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Тая наркоманска *** трябва да се ликвидира немедленно, нямам намерение с данъците и осигуровките си да храня подобна *** доживот в затвора. Смърт и референдум за възстановяване на умъртвяването на подобни! Затова трябва да се бори президентчето ни, не за малоумия!!!
37
16
 
3
 
! Отговори
Крив макарон преди 9 години
Един *** убива друг *** и за съжаление невинен очевидец
36
17
 
8
 
! Отговори
Koлев преди 9 години
Турска ****енска история!
35
0
 
12
 
! Отговори
до чичин преди 9 години
Хайде ти да се пробваш да живееш насилен да те видим....Всяко посегателство над човек е недопустимо след като не е по негово желание!
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Четох днес във "Труд" че бил наркозависим,гадже на майката и тя му давала пари!!!!Събирали се в тях,купонясвали и то доста хора!!!
33
15
 
3
 
! Отговори
чичин преди 9 години
не е трябвало да ги трепе.ай да им вземе парите и можеше да ги насили е едно ,но убийството е кофти.
32
15
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До ХАМИ българска РАБОТА ! НАЛИ ЗНАШ ,ЗА ПАРИ СЕ ПРОДАВАТ българите ! МАЙКАТА Е ПЛАТИЛА И Е ОСВОБОДИЛА СИНЧЕТО СИ ! СЕГА ТРЯБВА ДА ДАДАТ И 10 Г. ПРИСЪДИ НА ОНЕЗИ ДЕТО НЕ СА ГО ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА И ДА ИМ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ ЗАЩОТО СА КУПЕНИ С ТАКИВА ЧЕРНИ ПАРИ ДАДЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ !
31
0
 
19
 
! Отговори
ПЕШО преди 9 години
Прав си Х дали са му възможност от крадец да се усъвършенства до убиец.
30
2
 
32
 
! Отговори
Х преди 9 години
Има 6 до съдебни производства а не е в затвора,придобива чувство за безнаказаност.Каде е била съдебната система.Ако бяха си свършили работата щеше да е в затвора и нямаше да убива.До като има престъпници с по няколко висящи дела да са на свобода всичко може да се очаква.