Убиецът на майката и детето в Джебел взел от дома им 250 лв.

18-годишният Мерт има 5 висящи присъди за кражби и една в сила
65
Убиецът на майката и детето в Джебел взел от дома им 250 лв.
Снимка: архив, Impact Press Group

Два мобилни телефона и 250 лева взел от дома на жертвите си в Джебел 18-годишния Мерт Ш., който посече жестоко 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря.

Рано е да се говори за наказание, но вероятно, когато се стигне до присъда, лично аз ще поискам доживотен затвор, каза пред журналисти окръжният прокурор Светлозар Лазаров.

Досъдебното производство е за убийство на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

По думите му убийството е било извършено на 20 срещу 21 април. Майката и детето са били умъртвени с брадва, иззета в хода на следствените действия от дома на 18-годишния Мерт.

Разпитани са били 11 души, а по случая са назначени множество експертизи, чиито резултати трябва да бъдат готови до месец, предаде БТА.

Още по темата
Окръжният прокурор е поискал след изтичане на 72-часовата мярка за неотклонение, Мерт да остане задържан.

Той е криминално проявен. Има 5 висящи присъди и 1 влязла в сила - за кражби от магазини и частни домове, уточняват от полицията.

Окръжният прокурор съобщи, че извършеният следствен експеримент, откритата брадва в жилището и окървавените дрехи на 18-годишния задържан, както и направените самопризнания пред съдия, са основанията той да бъде привлечен като обвиняем.

Директорът на ОДМВР - Кърджали комисар Петко Деведжиев заяви, че е ужасен от престъплението, което задържаният е извършил с изключителна жестокост и без да се разкайва за стореното.

По думите му криминалистите са работили изключително натоварено и интензивно за установяване на извършителя. Убийството беше разкрито часове след откриването на телата на майката и дъщерята на 26 април в апартамент в Джебел, в който те живеели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
средата, драги, се ПРЕДОПРЕДЕЛЯ от произхода на човека ...ако си се родил сред *** - средата ти е такава !не е невъзможно да надраснеш средата си, но е много трудно ...
28
3
 
16
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До СъболезнованияБРАВО ЗА КОМЕНТАРА И СЪВЕТА !!! МНОГО Е ВАЖНО ДА ИЗБЕРЕШ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА ,С КОИТО ЩЕ ОБЩУВАШ ,МАКАР ЧЕ И ТОВА НЕ Е ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НА УЛИЦАТА НЯМА ДА ПОПАДНЕШ НА ПОДОБЕН *** ! ТЕ НЕ КОЛЯТ САМО СВОИТЕ ПОЗНАТИ , КОЛЯТ И НЕПОЗНАТИ !!!! МАМА МУ ДА Е-БА ,АЗ ПЪК СЪМ ДРУГ СОРТ ,КЪМ ДОБРИТЕ ХОРА СЪМ ПО-ДОБЪР ОТ МАЙКА ТЕРЕЗА , НО КЪМ *** СЪМ ПО-ЛОШ ОТ ХИТЛЕР !!! ТАКЪВ ДА МИ ГО ДАДАТ НА МЕНЕ , КЛЕЧКИ ЩЕ ЗАБИВАМ ПОД НОКТИТЕ МУ , НЯМА ДА ГО УБИВАМ ,ЩЕ ГО БИЯ ДО ПРИПАДАНЕ ,И ПАК И ПАК
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До нонаГосподи, възрастни хора, образовайте си децата да не се събират с утайката на нацията.Сделка? Ние ще се образоваме
26
17
 
1
 
! Отговори
Чико сексът преди 10 години
Хм, и какво става сега ? БГ-то е с 2ма души население по-малко. Майка която е ТОЛКОВА ИНТЕЛИГЕНТНА ДА СЕ СЪБИРА С ОСЪДЕН НАРКОМАН. И дете - което същата ЕНТЕЛИГЕНТКА ЩЕ ВЪЗПИТА. Дали не е по-добре така ?
25
1
 
11
 
! Отговори
нона преди 10 години
Върнете смъртното наказание!!!/... и, Господи, млади хора, толкова сте неграмотни, не пишете думи, които не знаете...!/
24
1
 
23
 
! Отговори
Съболезнования преди 10 години
Много лоша новина. Надявам се поне тя да послужи за нещо и разни хора да си изкарат поуката. Защо аз не съм заклан? Защо приятелките ми не са залкани? А - сетих се, защото не се събирам с ***.Какво подяволите МАЙКА е правела с 18 ГОДИШЕН с 6 ПРИСЪДИ?!?!?! Аз за 22 години нямам дори глоба за превишена скорост, мамка му стара.ХОРА БЪДЕТЕ ПО ИЗБИРАТЕЛНИ КЪМ ХОРАТА С КОИТО СЕ СЪБИРАТЕ!!!
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да убиеш майка с дете за 250 лева ...лошото е, че поради младата му възраст едва ли ще му дадат доживота като излезе след 20 години ще е завършен убиец и ще продължи да убива !
22
16
 
4
 
! Отговори
Али Чокадрилов преди 10 години
Лефски щеше да се срамува ако бе жив от каурите дето само против турците говорят.
21
2
 
20
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ЖАЛКО ,ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЖИ ДОЖИВОТНАТА СИ ПРИСЪДА В българия ! НИТО ЕДИН ШАМАР НЯМА ДА МУ УДАРЯТ ,ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМА КАК ДА СЕ РЕСПЕТКИРАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ! ДА ГО ПРАТЯТ ДА ИЗЛЕЖИ ДОЖИВОТНАТА СИ ПРИСЪДА В ТУРЦИЯ , ТАМ ВСЕКИ ДЕН ХЕМ ЩЕ ГО Е-БАТ ,ХЕМ ЩЕ ГО БИЯТ ! ТАКА СЕ СТРЯСКАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ! АЗ НЕ МОГА ДА Я РАЗБЕРА ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ , ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИМАТ ПРАВА В ЗАТВОРА ?! БАХ ТИ *** ДЕМОКРАЦИЯ !
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да се разреши свободната продажба на оръжие и правото на самозащита в частната собственост!
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ква бедност? Това оправдание ли е? Пълнолетният УБИЕЦ е можело да си намери работа. Защо ще ходи да краде с брадва. Да им беше лепнал по един шамар. Отишъл е да убива. Сега някой да го насече и него. В затвора ще.му насекат разни части с удоволствие.
18
2
 
28
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До ХуманистКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ БЕ ЧОВЕЧЕ ?! В българия И АЗ БЯХ БЕДЕН ,ЗАЩО НЕ ТРЪГНАХ ДА КРАДА ,А ЗА УБИЙСТВО ДА НЕ ГОВОРИМ ?! *** СИ Е *** НЕЗАВИСИМО БЕДЕН ИЛИ БОГАТ !
17
20
 
4
 
! Отговори
Али Чокадрилов преди 10 години
Турският етнос трябва да се образова. Задължителен официален майчин в училищата и като фтори официален език турския ,защото много наши не говорят каурски.
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой знае какво ще измислят за да мине тънко?... След 10-15 години може би пак ще е на свобода за да трупа "висящи дела" и да коли!"с изключителна жестокост и без да се разкайва за стореното."Може би това си е класически случай за смъртно наказание. Доброволец за изпълнението на разстрела, напр., все ще се намери, предполагам, но смъртното наказание е отменено.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди години, когато една откачена майка уби детето си, хиляди таксита блокираха София, всички искаха оставка на правителството на СДС, заради това убийство! Днес ейедневно в България убиват деца, т.е. убийството е ежедневие - тъпите избиратели си избраха такива управници, сега цъфтят и връзват !
14
0
 
13
 
! Отговори
dasd преди 10 години
закони закони закони!!!!! 5 x 2 = 10 г затвор за кражбите и нямаше да случи това
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до МЕСТАН и ДОГАНИскрено ме разсмя...това нали не го вярваш наистина
12
0
 
25
 
! Отговори
. преди 10 години
Да се осъдят съдиите , които са оставили *** ненаказан.
11
1
 
10
 
! Отговори
до до МЕСТАН и ДОГАН преди 10 години
ти луд ли си...за чии х*й са им образовани хора...*** се управлява по-добре
10
0
 
18
 
! Отговори
Momo преди 10 години
На френски "мерд" ознчава "л*йно". Е този е с "т", но пак си е такова.И както каза "петров от младост", ами лепнете му още една условна и да си върви момчето. Пари му трябвало, взел си. Точка!