Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов

Партиите трябва да стигнат до единна позиция за датата на изборите
Обновена: 13 юни 2014 20:10 | 13 юни 2014 20:03, Анисия Иванова
124
Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка, архив Булфото

Престъпността, сивата икономика и контрабандата бележат ръст у нас. Това заяви в студиото на „Лице в лице” на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че заради пропуски от българска страна споразумението с Европейската комисия за новия програмен период е отложено отново и 2014 г. и 2015 г. ще са нулеви за страната ни. „Европа няма да даде парите си по начина, по който иска да ги харчи това правителство”, подчерта Цветанов.

"За последната година всичко е под действието на измамата", допълни той.

Още по темата

По думите му няма как това правителство да се крепи на ценности и прозрачност, всичко, което се случва през тази една година е задкулисие.

Той отново даде пример с аферата „Костинброд” и с „владеенето на определени институции и възможността да ги активираш срещу когото решиш”.

Според него, всички атаки срещу партията му са с цел българските граждани да не гласуват, а статуквото „да може да си купи демокрацията”, докато контролните органи са абдикирали от проблема. Бившият вътрешен министър засегна и темата за купения вот, като за представителна извадка използва резултатите от ромските махали: 44% за ДПС, 21% за БСП и 12% за „България без цензура”.

По думите му ГЕРБ са готови на избори по всяко време, но партиите трябва да стигнат до единна позиция за това кои са „най-неподходящите дати за избори”, тъй като политическите сили имат интерес от висока избирателна активност.

Запитан дали иска отново да е министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов отвърна, че първо „трябва да минат моите неприятности със съдебната система”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 88 А ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ ТИ? АМАН ОТ АКТИВИСТИ НА БСП-ТО ХЕМ *АНИ,ХЕМ НАГЛИ
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,начело с ц.ц. и б.б
75
7
 
1
 
! Отговори
социолог преди 9 години
В този сайт пише най-простия и злобен *** на мутреса Моника. Четете 78 , 79 , 80, 81 и други подобни за да разберете защо хората гласуват за ГЕРБ и против БСП-ДС.
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До къде я докарахме,жив доказан престъпник да има претенцци и да дава мнение за прастъпността? Скрий се бе Простако долен! Твоята наглост,край няма,Грозник такъв!
73
1
 
2
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До ЗОРО>>> Полицаите ни трябват , защото ще оголим кръговата отбрана на Парламента......
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boko i Cvyko sa nai-golemite prestypnici v Bylgariq,Napravo e lud toq deto glasuva za prestypnici,i to sydeni daje,
71
6
 
2
 
! Отговори
ЕХОООООО преди 9 години
В БЪЛГАРИЯ ЦВЕТАНОВ ИМ Е НАЙ-КРИВ НА КОМУНИСТИТЕ И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ЗАТОВА ДЕЙСТВАТ АБСОЛЮТНО ПРЕИГРАВАЙКИ ТЕНДЕНЦИОЗНО И ПОРЪЧКОВО НАПАДНАХА КАТО ЛЕШОЯДИ ЦВЕТАНОВ,НО ВСИЧКО ИЗЛИЗА НАЯВЕ!ТРОЛОВЕТЕ ШЪТ!
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баце е обещал на американците ядрени ракетки да бомбиме братята си 25 милиона души в РФ, барабар с рашките! Баце е Буда и е много велик, ама като се размирише далаверата и ще си мечтае за Сретан, щото ние няма да пуцаме, а 2 литра бензинец и Zipo!
69
6
 
2
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 9 години
Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек ,който познава ситуацията в съдебната система.
68
1
 
3
 
! Отговори
ПРАВ Е преди 9 години
До бай СтавриЩО ПО-ДОБРЕ НЕ КОМЕНТИРАШ СТАТИЯТА ВМЕСТО ДА ПИШЕШ БЪЛВОЧИ,КОИТО СА БЕЗМИСЛЕНИ?
67
6
 
3
 
! Отговори
цецо=перко наумов преди 9 години
Колко си жалък цецо сега, колко страхлив си днес пред съда.Как бе,тъпий цецо го реши.То бива бива да лъжеш, ама чак толкова. Вие в герб можете да печелите единствено и само ако здраво лъжете.Щото винаги има наивни тиквочи да се вързват.И какво прави в сащ другата тиква-мутраген боко боко/локо боко-на испански лудият боко/.Какво обещава на американските си господари за сметка на България и българския народ.
66
3
 
6
 
! Отговори
бай Ставри преди 9 години
Хайде Цвъцко, чакам те в централния, лявото крило, килия 5. Аз съм строг, но справедлив.бай
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България престъпността е политическа и ***. Тоя ръб на снимката е осъден престъпник от политиците, ама е по- нагъл и от ***!
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До прокурор-пенсионерПрокурорите да не дават мнения, моля. И вие изпълнявате политически поръчки. И не само политически. И преди да ми отговорите нека спомена, че наблюденията ми са от професионалната ми сфера , а не от вестници и телевизия.
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав си Цветанов прав си... Ше гласуваме за теб... *** комунистическа милиционерска да....... Уважа...
62
5
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
Алооооооооо *** ОНИЯ ЦВИТЛИН ОВЧЕВ каза че престапноста е намаляла с 15 процента а имаме 1 500 полицаи на ГРАНИЦАТА . Е хаиде да ги ПРАТИ всичките и престапноста става 0 нулева А ДОЛНИ *** МАИ ЛОГИКА ИМА В ДУМИТЕ МИ АААААААААА.
61
2
 
5
 
! Отговори
razgrad преди 9 години
Този небешели с ефективна присада?ако нашата съдебна система неможе да реши проблема с тоя темерут даите го на мен аз с удоволствие штему подновя физиономията!
60
2
 
3
 
! Отговори
nekoi преди 9 години
mrusna mutro prestupnosta v BG beleji rust oba4e GERB ne beleji rust v mafiqta ,za tova vi e kofti sonaq dolna mutra koqto dosega trebvashe da gnie a ne da mi se kanditatira za euro depotat mrusni mutri umrete v kofite
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов е прав - престъпността се увеличи. Но за това и той има вина - нали и той е вече осъден престъпник. Поне за това да си трае.
58
3
 
3
 
! Отговори
По полицай преди 9 години
Днес са били арестувани 17 полицаи и колеги на Цв.Цв. били са поканени уж на семинар,и обвинени за престъпления против държавата!