Мъж загина след катастрофа с мотоциклет

19-годишната му дъщеря е с опасност за живота
2 юли 2014 11:09,
9
Мъж загина след катастрофа с мотоциклет
Снимка: Булфото, ахрив

50-годишен мъж загина, а 19-годишната му дъщеря е с опасност за живота след тежък пътен инцидент с мотоциклет на автомагистрала „Хемус“, съобщиха от полицията.

Катастрофата е станал вчера около 13,57 часа на територията на община Нови пазар.

След полицейски оглед става ясно, че мотоциклет „Ямаха”, с разградска регистрация, управляван от 50-годишен мъж от град Разград, движещ се в посока Шумен е напуснал пътното платно и се ударил в еластична ограда, разделяща платната.

На място е загинал водачът, а 19-годишната му дъщеря е настанена за лечение в МБАЛ-Шумен.

Тя е с множество наранявания и опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: мотоциклеткатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
ДО 1 преди 9 години
ЕЙ СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ И ПИСАЛИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАКЪВ Е БЪЛГАРИН, ТУРЧИН, РУСНАК, ИЛИ ДР ЕТНОСТ ВСИЧКИ СМЕ ХОРА НА ТОЗИ СВЯТ. В СЛУЧАЯ ВСИЧКО МОЖЕ ДА Е СТАНАЛО ОТ ПОВРЕДА В МОТОРА ДО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ.....НЕ ГО ПОЗНАВАМ НО СЪМ ГО ВИЖДАЛ КОЙ Е. ЛЕКА МУ ПРЪСТ
8
1
 
8
 
! Отговори
Разград преди 9 години
Ужас :(((( Мир на праха му и дано се оправи детето!
7
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не мисля,че е редно да говорите или по-скоро пишете .. Незнаете какво се е случило така ,че просто си замълчете ... Лично аз го познавах той беше много добър човек , винаги беше усмихнат на никого лошо не мислеше , но ето изгубихме един от малко свестните хора на този свят .. И не е карал с висока скорост , защото той не се е качил за първи път на мотора си .. Един ОГРОМЕН ПОКЛОН ПРЕД НЕГО. БОГ ДА ГО ПРОСТИ !!:( А ВИЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ - НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ СМЕШНОТО СИ МНЕНИЕ ( С ИЗВИНЕНИЕ
6
2
 
5
 
! Отговори
звезди преди 9 години
Станимир Маринов от МК"Лудогорски братя" и малката му дъщеря Десислава
5
1
 
1
 
! Отговори
Разград преди 9 години
Кои са хората от инцидента???
4
2
 
13
 
! Отговори
звезди преди 9 години
Човека е на мотор от много време и не е карал с 300.Кой би рискувал живота на детето си.Мислите си,че рокерите не са човешки същества.Станало е инцидентно,не е карал с несъобразена скорост.Предполага се,че може да е нещо здравословно.Затова ви казвам,не сте били там,не сте видели,нито сте близки.Поне малко уважение към починал човек,който е невинен.
3
12
 
3
 
! Отговори
Да бе преди 9 години
ДО "звезди"МНОГО ГОЛЯМ МЪЖ Е, ДА НЯМА СПОР!!! Само дето мозъка му е оцветил асвалта и ще остави дъщеря си зеленчук до края на живота си (т.е ако е късметлийка де, първо трябва да прескочи трапа). Научи се колело да караш първо после се мятай на мотора с 300!!!!
2
3
 
11
 
! Отговори
звезди преди 9 години
До АнонименМъж е да,и то голям мъж.Като не знаете за какво става въпрос моля ви не се правете на интересни с умните си коментари.
1
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мъж ли е или турчеещ се ***