Баба "изгоря" с над 6 бона в ало измама

Тя била измамена по схемата лечение на близък, пострадал в катастрофа
22 авг 2014 13:20,
18
Баба "изгоря" с над 6 бона в ало измама
Снимка: архив, МВР

74-годишна жена от Бургас "изгоря" с 6 650 лева при телефонна измама, съобщиха от полицията.

Вчера около 10.00 ч. измамената подала сигнал в полицията, че е станала жертва на телефона измама по класическия механизъм „лечение на близък, пострадал в катастрофа.

Жената дала сумата от 6 650 лв. на непознат мъж, дошъл на домашния й адрес.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: телефонна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До Анонимен (16)...ти пречи да мислиш трезво и правилно, а това е идеалната възможност за мошеника да ти измъкне някой лев.Сложно нещо е психиката. :)
11
0
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До Анонимен (16)Дано госпоед ти даде достатъчно дни за да остарееш и да имаш свои деца и внуци, тогава ще разбереш какво съм имал предвид.Иначе относно факта че продължават да се връзват - и това си има обяснение - Въпреки всичката информация и ежедневните новини за измамени по схемата с ранените и/или катастрофирали близки, когато на един възрастен човек му кажеш че детето му е пострадало или е в беда, се включва родителския инстинкт и започва оромното притеснение което...
10
1
 
0
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До Анонимен (13 и 14)За погребението и всичко свързано с него е една малка част, другото го събират за да може да имат какво да оставят на децата си.Просто е, всеки човек иска да остави нещо на децата си и това е нещо съвсем нормално.
9
0
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 9 години
За пореден път питам: ако измамниците са престъпници, то тези които дават рушвет , какви са!? И кога някой от тях ще понесе санкции, че да се откажат и другите от комунистическите си навици,за което 10 е напълно прав.
8
0
 
1
 
! Отговори
Stefko 88 преди 9 години
На това ги е научи комунизма, че за всичко рушвет трябва, остави ,че са одъртяли и изветряли вече. Ама е тъпо някак при толкова случаи да не се осъмниш поне малко. Но така са комунистите , не питат а изпълняват каквото им се каже. И тия гласуват?!? Как може един толкова изветрял бабешкир да си дава реална и обективна преценка за положението в страната , при положение ,че на драго сърце дава 6 бона?
7
0
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
*** народ- бедна държава.
6
1
 
3
 
! Отговори
Soffy преди 9 години
*** народ.... :(
5
3
 
3
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
Всеки един възрастен човек събира пари, за да може да бъде погребан като хората когато му дойде времето, за да не товари с излишни разходи близките си и за да може да има какво да им остави, това го знам от баба ми вечна й памет.Повечето от тия хора особено по селата освен за лекарства и ток за друго не харчат, защото си го произвеждат сами. Така като заделяш всеки месец по 50-100 лева, натрупваш някаква сума като 5-6000 лева за няколко години, докато не звънне бай *** да ти ги вземе.
4
0
 
4
 
! Отговори
Кондю преди 9 години
За всички "рибки" и "рибари" специален поздрав с кючека "Телефони" 1 и 2 и нОо целувки
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти остави измамниците,ами откъде бабетата имат такива суми ,че при това и кеш ??? Пък реват,че са гладни! Да беше ги дала на внуците,ама на акъл :)
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има всякаквималоумници.И да ги предупреждават и да не- файда никаква.Друг е въпросът как пенсионерка със 200 лв пенсия има 10 бона за даване на гласът от слушалката?
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия балъци няма да свършат. Скоро ало-измамниците ще започчнат да се обаждат с думите: "Ало. Това е телефонна измама. Ало. Това е ало-измама. Дайте няколко бона." И въпросните балъци пак ще дават ли дават.И после ще ходят в МВР и ще мрънкат и циврят, че са измамени.Не че се радвам на трагедията на тези хора, ама все пак по-младите им роднини би трябвало да ги предупредят тези пенсионери, че съществуват такива измамници и да не плащат, защото е явно, че на стари години хората не разсъждават.