Роми след побоя в Розино: Стреляше се с калашник

Бизнесменът Георги Рогачев бе пребит с лопати и тухли
Обновена: 15 сеп 2014 20:49 | 15 сеп 2014 20:44,
252
Роми след побоя в Розино: Стреляше се с калашник
Газстанцията, където се е разиграла трагедията. Снимка: Dnes.bg

Георги Рогачев бе пребит от роми с лопати в карловското село Розино.

Историята започва, след като в газстанцията в Розино колата си зареждат Николай Сребрев с прякор Чичото и неговия племеник.

Заради неплатена сметка от газ за 20 лева избухва скандала между тях и собственика на обекта Георги Рогачев. В спора за неплатената сметка се намесва и братът на Рогачев, който удря един от клиентите с юмрук. Самият Рогачев вади пушка и стреля във въздуха.

Още по темата

"В момента, когато чух изстрелите отидох нататък, видях, че Рогачев стреляше срещу нашите хора – срещу циганите”, твърди един от ромите пред Dnes.bg.

"С калашник беше, има ли право да стреля така?", казва друг свидетел на мелето.

Изплашените роми се нахвърлят върху Рогачев с лопати и тухли, за да му вземат оръжието. Така той изпада в безсъзнание. За мелето тук говориха кървавите следи около газстанцията.

"Жалко, че заради толкова дребна сума е била в основата на целия проблем и случай. Със собственика на бензиностанцията се познаваме отлично – той не е избухлив и съвсем нормално му е държанието в обществото", заяви кметът на Розино Димитър Петров.

Полицаите са иззели автомат, с който собственикът на обекта произвел изстрели във въздуха без да рани някого. При последвало претърсване в газстанцията са намерени и иззети и други огнестрелни оръжия и боеприпаси.

58-годишният Рогачев се скарал с роми заради 20 лева на газстанция. В момента той лежи в Университетската болница в Пловдив с опасност за живота. Двама са в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
парапланерист преди 9 години
Дано Рогача прескочи трапа!Благодарни сме му като е спасявал в бензиностанцията си случайно кацнали край Розино парапланеристи от агресивните местни ***.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още преди мноого години в казармата *** ни учеше:"С оръжие не се плаши,с оръжие се стреля на смърт!"
102
1
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
До 104- Щирлиц: ТЪЪЪЪЪЪПАНАР.
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук вървят само Пеевски-угодните коментари май. Останалото се трие.И не се приемат коментари, навяващи мисли за това, че не щем да храним ***.Кофти...Отивам в друг сайт. Тоя не става.
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя, дето "редактира" тук да не е работил в Чистотата навремето... преди да научи азбуката?
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 246 публикувани мнения - вижте колко са останали
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАХАХАХАХАТоя сайт е на факултето май...
97
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
до *** какво е грешното писане та изтрихте 106 коментар и го сменихте.
96
1
 
0
 
! Отговори
Коко преди 9 години
А относно 105, даааа и такива като теб са друга причина да духна
95
0
 
6
 
! Отговори
Koko преди 9 години
Горките роми , с кирки тухли и лопати и "мафиото" се оказал в безсъзнание. Сега се сещам защо се махнахВсеки народ си заслужава съдбата
94
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този за да извади калашник... не е обикновен управител на бензиностанция, 100% мутрее в региона и плаща на кой ли не за да го покриват, а относно *** направо ситуацията в БГ е без коментар, затова хората напускат ... ***, корупция, далаверки изобщо европейска работа
93
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Във ЕС явно е така,и така ще бъде занапред,поне докато сме вътре....И да (не) ЗАБРАВИТЕ да гласувате,ей!?
92
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко,че е стрелял във въздуха
91
0
 
47
 
! Отговори
бивш студент преди 9 години
И от цялата работа разбирам, че дори да имаш автомат Калашников в домът си пак си беззащитен от племе ***. Ако човека е искал да убие някого е щял да го направи, а не сега да лежи в болница в опасност за живота. И ще видите как адвокатите ще изкарат *** жертви, че не са си платили сметката и са помляли от бой човека... А ние какво да правим? Да чакаме да ни добият от бой и нас ли? Докога ще търпим?
90
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е тъжно когато минаваш през едно българско село на прекрасно място и виждаш че гъмжи от ***! Страшно е! Точно така е в Розино!
89
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Самият Рогачев вади пушка и стреля във въздуха", "С калашник беше, има ли право да стреля така?", Изплашените роми се нахвърлят върху Рогачев с лопати и тухли, за да му вземат оръжието. Така той изпада в безсъзнание. Вие нормални ли сте?? Кой го е писал това? Човека гърмял във въздуха за което е пребит на всичкото отгоре не са му платили сметката? Защо някой не отиде да си вземе салам от магазина и да не си плати, ами да набие продавача/ката? Няма държава и правосъдие ФАКТ.
88
0
 
26
 
! Отговори
до Веско преди 9 години
Законът подсказва, че съединението прави силата.
87
0
 
45
 
! Отговори
БХК преди 9 години
Горките "изплашени" роми.
86
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като стреля във въздуха сега я оживее я не. Извади ли се оръжие се ползва - иначе лопата в главата.
85
1
 
64
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Интересна тенденция се заформя, и да не кажете, че съм расист, убийците на Балтов май още са ненаказани, но като че ли всяка банда от повече от трима може да убие безнаказано когото си поиска. Никога не се разбира кой е нанесъл фаталния удар и вкупом са осъждат за хулиганство или телесна повреда.Ако обаче, недай си боже някой ти влезе в къщата и му направиш нещо, веднага е самоуправство и превишаване на неизбежната отбрана и т.н. демек си осъден ефективно, щото си сам.