Граничари откриха 44 нелегални имигранти във видинско село

Те са били в необитаема къща в Капитановци
9
Граничари откриха 44 нелегални имигранти във видинско село
Снимка: Булфото, архив

Граничари откриха 44 чужди граждани в необитаема сграда във видинското село Капитановци. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Чужденците са намерени след извършена по сигнал проверка от служители на Гранична полиция Видин. В себе си те не са имали документи за самоличност, а на полицаите са казали, че са от Сирия, Ирак, Афганистан и Пакистан.

Задържан е ползвателят на сградата - Д.Г. на 39 години.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
44 нелегални в село във Видинско?Как и с какво са прекосили цялата страна и колко още има самонастанили се из пустеещите ни села??????Нали има бодлива тел по границата ни ,ама камерите ни не работят та не могат да засекат кой и къде пътува?! Къде са си скрили документите, на полицаите били казали от къде са ?!!Чл.279 от НК -криминализира влизането и излизането през границата без разрешение!!!Ще има ли промяна на законодателството ни като в Гърция ?
5
0
 
8
 
! Отговори
дo: 6 преди 9 години
А кой пусна Дасикане Рома в България и кои са те всъшност
4
0
 
7
 
! Отговори
техните братовчеди преди 9 години
Те са отишли при техните братовчеди от България на точното място , тоест при така наречените Дасикане Рома-християни в Видин
3
0
 
1
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Тоя с бялата капа е от РБ, ако му дадат статут ще гласува за Кънев, пфу!
2
0
 
3
 
! Отговори
boko преди 9 години
za trqbva da se prilaga zakona, a toi postanovqva deportacia, globa, zatvor. Ne ni 4aka nishto dobro ako ne se vzemat merki, a nie vijdame 4e ne vzemat takiva. Boko pak e pri Merkel da potvardi angajimenta si v tazi nasoka. Ama taka e kato prez tezi 25g na vlast sa samo nacionalni predateli, prodali rod i darjava.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не трябва да се допуска тази ислямистка напаст в България. Незабавна депортация на тарамбуките, кой откъдето е , а не да им се раздават статути и да ни ислямизират. Гранична полиция трябва да пази българската граница , а не границата на Сърбия или Ромъния.