Сертов давал знаци, че е жив и здрав

Той обаче все още не се е явил в полицейско управление
30 дек 2014 07:00, Красимир Ангелов
55
Сертов давал знаци, че е жив и здрав
Снимка: Интерпол

Изчезналият бивш председател на ДАНС Петко Сертов умишлено дава ясни сигнали, че е жив и здрав, но не иска да се легитимира в полицейско управление, съобщава "24 часа“, като се позовава на гръцките власти.

Както Dnes.bg съобщи, в дните преди Коледа главният секретар на МВР Светлозар Лазаров изнесе информация, че Сертов се е регистрирал в гръцки хотел на 20 декември и го призова да отиде в някое полицейско управление в южната ни съседка, за да се прекрати процедурата по издирването му. И до днес обаче това не е станало.

Още по темата

Според полицейските власти в Гърция Сертов е наясно, че го издирват и не се крие от тях. За пример органите на реда дават регистрацията му в хотел “Нана” в атинския кв. “Лариса”, където Сертов се е регистрирал с личната си карта. Именно за това полицията смята, че с регистрацията си ексшефът на ДАНС е показал, че е жив и здрав.

Все повече се налагала тезата, че изчезването на Сертов е свързано с лични причини, твърди вестникът.

Гръцките власти няма да арестуват Сертов, когато го намерят. Причината за това е, че макар и да се издирва от Интерпол, той се търси не с червена бюлетина като извършител на престъпление, а с жълта, която се използва за безследно изчезнали лица. Ако бъде намерен Петко Сертов ще бъде отведен в някое районно управление, а след установяване на самоличността му ще бъде пуснат.

След това гръцките власти ще трябва уведомят българските, за да бъде преустановено издирването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Петер преди 9 години
да пропадаме главоломно извън всякакви класации за стандарт на живот. Един доносник е с толкова жалко самосъзнание и толкова заробен и раболепен ум че той не е в състояние да е самоинициативен да създава и развива, да прави нещо ново, да е самоуверен - не, той може само да щшпионира другите - колегите, семейството си, да слухти, да провокира, да доносничи и робски да се надява като куче на господаря си - началника. Това е наистина срамно и жалко и гнусно. Що за живот е живота на доносника?
36
0
 
1
 
! Отговори
Петер преди 9 години
Доносниците са едни жалки твари готови да те предадат за жълти стотинки, едни страхливи и угоднически, подмазвачески душички, едни мишоци опасни само за честните хора които биха им се доверили неосъзнавайки навреме коварството им. По комунизма доносничеството беше дотолкова поощрявано от милицията че се бе превърнало едва ли не в професия. Доносниченето е символ на предателство, малодушие и лицемерие. За съжаление то е останало твърде разпространено в това общество и това е една от причините
35
0
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
на сигурно място, добре закопан до някое дърво
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам някой дали вече не му е вдигнал мерника???
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мушенник от класа и кще трябва да се издири и доставен на сред площада за оплюване....Същото се отнася и за Бисеров...До кога държавата ще харчи средства за явни противници на демокрацията...??????????????
32
0
 
27
 
! Отговори
Muc преди 9 години
Абе, Лазаров звънни на гръцкия колега да попита бай Петко ще се връща или не)) и стига ни занимава с глупости
31
2
 
12
 
! Отговори
obiknoven 4ovek преди 9 години
Тоя е като Бай Тошо ( Тодор Живков) по царско време , крие сe ,но никой го не търси )))
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо още не се е изказал Плевналиев? Той има мнение по всички въпроси.Или поне някое вето да наложи, на издирването например.Докога ще търпи този Путин да си разиграва коня? Отвлече нашия Петко, а още не сме му наложили някоя санкция та свят да му се извие!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бай-Генчо 14Може па да го е заглавил човека!
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
партизански ***
27
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е театър. Чичака се е чупил, а нашите се правят, че не могат да го намерят, за да се оправдаят после, че няма ли пари за това и онова, и в крайна сметка да им се увеличи бюджета...Абсурдно е толкова време да не могат да го открият.А тезата, че не знаели дали е напуснал страната, просто ме разби.
26
1
 
21
 
! Отговори
st преди 9 години
Този бъзика Бг властите да ги види какви са некъдърници.ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕХ
25
1
 
23
 
! Отговори
Херлок Шолмс преди 9 години
"Все повече се налагала тезата, че изчезването на Сертов е свързано с лични причини, твърди вестникът." Личните причини са, че някой му е вдигнал мерника и най-вероятно е поръчан
24
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Класически пример на егоист и подлизурко без всякакъв морал и достойнство, издигнал се в кариерата с лакейщина и подлост. И като си представя, че е ръководил службата за контраразузнаване, майко мила!
23
3
 
30
 
! Отговори
Дими преди 9 години
Абе, къде е Бисеров?
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мърда, пезевенка му с пезевенк!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И защо с лична карта се е регистрирал в такъв международен квартал дето казаха,че само с международни паспорти се регистрират в тоз квартал,по престижно е с паспорт и то в хотел на името Нана като попгрупата,нещо не е гостувала напоследък на път по турнета,та дали паспорта му де не е на трубчета,дори от жена и не сме е да пита или сякаш не може да се регистрира с карта на *** супер престижно в суперпрестижен квартал в престижен град като Атина за престижен агент макар и бивш,помастоящем пенсионе
20
1
 
20
 
! Отговори
Сертов преди 9 години
.... знае нещо, което простосмъртните не знаят....и ако узнаят...
19
1
 
26
 
! Отговори
? преди 9 години
Това е някакъв театър за пред обществото ,за какво да се крие от семейството си ?
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При толкова много проблеми ЗАЩО ни занимавате с глупости!!!