Сертов давал знаци, че е жив и здрав

Той обаче все още не се е явил в полицейско управление
30 дек 2014 07:00, Красимир Ангелов
55
Сертов давал знаци, че е жив и здрав
Снимка: Интерпол

Изчезналият бивш председател на ДАНС Петко Сертов умишлено дава ясни сигнали, че е жив и здрав, но не иска да се легитимира в полицейско управление, съобщава "24 часа“, като се позовава на гръцките власти.

Както Dnes.bg съобщи, в дните преди Коледа главният секретар на МВР Светлозар Лазаров изнесе информация, че Сертов се е регистрирал в гръцки хотел на 20 декември и го призова да отиде в някое полицейско управление в южната ни съседка, за да се прекрати процедурата по издирването му. И до днес обаче това не е станало.

Още по темата

Според полицейските власти в Гърция Сертов е наясно, че го издирват и не се крие от тях. За пример органите на реда дават регистрацията му в хотел “Нана” в атинския кв. “Лариса”, където Сертов се е регистрирал с личната си карта. Именно за това полицията смята, че с регистрацията си ексшефът на ДАНС е показал, че е жив и здрав.

Все повече се налагала тезата, че изчезването на Сертов е свързано с лични причини, твърди вестникът.

Гръцките власти няма да арестуват Сертов, когато го намерят. Причината за това е, че макар и да се издирва от Интерпол, той се търси не с червена бюлетина като извършител на престъпление, а с жълта, която се използва за безследно изчезнали лица. Ако бъде намерен Петко Сертов ще бъде отведен в някое районно управление, а след установяване на самоличността му ще бъде пуснат.

След това гръцките власти ще трябва уведомят българските, за да бъде преустановено издирването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
"В Русия съм в Русия съм яд ли ви е"Сертов ако е в РУСИЯ,НЕ Е по НЕГОВО желание...Сертов е "много чак" на чайовете, които приготвят в Русь, полоний, живак.Дано не е там.Но е странно, че Първанов не се изказва за Сертов..Ех, ако беше "изчезнал" Костов и жена му го търсеше... чак Станишев щеше да направи изявление(ЕХИДНО)! Но сега всички мълчат; дали не пък не се опасяват нещо? Руската връзка?
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАве докога ще ни занимават с милиционери, в тая държава други не живеят ли?
15
8
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Държавата загива, но прогължават да ни занимават с тази шушумига. На физионамията му е изписано какъв "гигант на мисълта" е.
14
6
 
17
 
! Отговори
Hop преди 9 години
PISNA MI OT PETKO SERTOV!!!!!
13
7
 
30
 
! Отговори
бай-Генчо преди 9 години
Това показва само колко абсолютно безотговорни хора заемат /в случая заемал е/ важни постове в държавата.Цялата наша полиция го търси,интерпол също,а на него не му пука.Браво Сертов,браво скапан номенклатурчик !
12
6
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 9 години
Немога да спя от притеснения за Сертов.Да не работи някъде за да върне парите на работодателя си.Или любовницата му не го пуска да иде до полицията.
11
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата понеже е болен на тема ауди си купи 7 нови аудита А8-ци да си разкарва свинете Фидосова и Цачева с тях. Единична бройка 124 000 лева. 868 000 за комплеските на Тиквата от джоба на народа. Ашколсун Машаааала.
10
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хах, това дето се е регистрирал с името си в гръцки хотел ми напомни на агента Борн където използва един от фалшивите си паспорти си за да покаже на оная русата от ФБР че е жив в третата част.*хти агента ,баце.)))) Книга трябва да се напише с тоя.
9
2
 
23
 
! Отговори
браво, номер 8! преди 9 години
Няколко дни имам зъбобол( на 80 г.- неизраснал мъдрец- да знаете какво се случва!), но Вие ме разсмяхте ; смях се от сърце!;-))А за Сертов-браво и на него! Ами той не е случаен- 007!! Иска да покаже на съпругата си КОЛКО МНОГО е сгрешила с това махленско държание..За младите- съвет; по-добре САМ(А), отколкото с ГЛУПЦИ!
8
3
 
24
 
! Отговори
... преди 9 години
Това е то да си държавен човек в България. Не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и защо си пристигнал, но пътуването го плаща държавата.
7
5
 
17
 
! Отговори
kolovan преди 9 години
OT STATIATA IZLIZA 4E GO TARSIAT NO NE ISKAT DA GO NAMERIAT.NIAMALO SMISAL.
6
4
 
49
 
! Отговори
... преди 9 години
Списък със задачи за утре:1 - Да купя 4 бели прасенца.2 - Да напиша на гърба им, с маркер 1, 2, 3 и 5.3 - Да ги пусна в метрото.4 - Да гледам как се лута охраната за да търси 4.Ето на това ми напомня случая Сертов. Седи си човека в Гърция и гледа как всички го търсят.
5
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брех, брех, милиционерска му работа. Според мен го е застигнало проклятието на майка му,за дето я е зарязал в старчески дом, след като се е съдил с роднини за наследственият имот.
4
10
 
45
 
! Отговори
... преди 9 години
Стига сте ни занимавали с тоя бе, к'во ме интересува къде е. Той си вдигнал чукалата и отишъл на почивка в Гърция и вече цялата държава реве "Къде е Сертов, че къде е". МВР колко пари пръсна да го търси а тоя *** си седи в Гърция и го боли оная работа. Седи и гледа сеир как го търсят.... Колко деца изчезнаха а никой тях не ги търси. Тоя е по важен от 1000 деца ли? Аре да мре ако иска, все ми е тая къде е тоя. Ясно е че е жив и се скатава като мишка някъде.
3
5
 
32
 
! Отговори
rustam преди 9 години
*ах го и сертов по важен от папата го направихте МВР да побликува колко струва издирването
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човека му е писнало да седи за бюро и е решил да приложи наученото
1
1
 
24
 
! Отговори
:-D преди 9 години
Явно и от Интерпол правят грешки. Фамилията на баща му е Сергов :-D