Футболни фенове пребиха зверски момче в Пловдив

Нападателите са успели да избягат
Обновена: 4 яну 2015 19:36 | 4 яну 2015 19:09,
112
Футболни фенове пребиха зверски момче в Пловдив
Пребитият тийнейджър е в болница Снимка: Dnes.bg

Фенове на "Локомотив" - Пловдив са пребили 16-годишен младеж в пловдивско заведение. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт.

16-годишният Румен Койчев е пребит до безсъзнание пред заведението, без да е предизвикал агресията. Момчето си е глътнало езика. Спасил го е непознат мъж. Нападателите са успели да избягат. 

„Това е зверско, не мога да обясня тази агресия, да видиш човек в кръв и безсъзнание и да продължиш да го биеш, какви майки са ги раждали тези деца”, разказа пред Dnes.bg майката на Румен – Искра. 

Румен е с избит зъб, устната му е зашита. Направен му е скенер, в момента е в клиниката по очни болести. 

"Да спрем тази безумна фенска война. Искрено се надявам изродите, които пребиха детето ми, да си понесат заслуженото", пише Искра Койчева на Фейсбук страницата си.

От Фейсбук профила на сина пък става ясно, че той е заклет фен на ЦСКА. 

На този етап не е ясно дали момчето е случайна жертвана запалянковците, или боят е бил организиран. Инцидентът не е включен в бюлетина на полицията. Оттам все още няма реакция за нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Пловдивпобойфенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Така е, като няма вече казарма!Момчетата си хабят силите в простотии.
46
5
 
7
 
! Отговори
1chovek преди 9 години
До Анонимен 52Ти луд ли си?В лагерите не са лежали футболни фенове, а политически затворници, неудобни на властта - духовници, интелектуалци, хора свързани с предишната царска власт, хора с благородническо потекло и тн., т.е. елита на нацията.Провинени хулигани са затваряни в затворите с криминалните престъпници, а не с политическите.
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tipichni facebook potrebiteli
44
4
 
3
 
! Отговори
ewto преди 9 години
plovdivski selqci
43
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега разбрахте ли защо едно време е имало Белене,Скравена и Сл.бряг?
42
2
 
5
 
! Отговори
bros преди 9 години
Странно, защо все точно в Пловдив... Майните за мен са си такива спокойни типове и весели айляци... Това не го разбирам...
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ц'ганските потници много взеха да си позволяват в кичука,дори да бият хора нямащи нищо общо.Скоро Пловдив ще им се стори тесен и големите хулигани ще подават жалби по районите!***!
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обичам футбола, но не мога да разбера защо се бият за отбори от Българското първенсто...Тук всичко е черно тото и футбол няма. Съдбата на първенстово е предрешено, а невинни фенове се бият за нищо. Моля, спрете агресията по трибуните. Макар и предрешени победители, да гледаме мачовете всички фенове по братски!
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Футболът е най-*** забавление. Вчерашни келешчета не могат да научат таблицата за умножение, а знаят трансферите на сички европейски отбори.
38
8
 
5
 
! Отговори
Тракиец-майна преди 9 години
Майните са особено жалко племе. Единствено те на кореняци софиянци си позволяват да казват селяни. Казват и на всеки от България впрочем, че е селянин, щом не е от Пловдив. ДО ВАРННЕЕЦ- СЕЛЯНИН :) За всички останали от града Варна - респект и ЧНГ :)
37
2
 
5
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Да ли пък, да не забраним футбола? Или той просто е оправдание, за първичните ни страсти?
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако арни ми е баща,щях да живея при хю хефнер, а не да бримча тая грозотия, майлито. на живо е като мъж. ама знае ли човек, може да е shemale. хем бодеш, хем те бодат, бухаха
35
5
 
6
 
! Отговори
Дядо с кабелна преди 9 години
И бития е с явна майненска физиономия ,сигурно са тръгнали да правят фен клуб на ЦСКА нещоима далаверка с тия фен клубове ако не друго това си е съвсем легална организирана група.Печели се от платени протести главно и продажба на фен тениски и др.Та мисълта ми беше "конкуренцията да се мачка в зародиш"
34
3
 
18
 
! Отговори
Дядо с кабелна преди 9 години
Случайни боеве с 30 човека които да действат в екип няма
33
6
 
2
 
! Отговори
хитро а? преди 9 години
Аз съм софиянец и се преструвам на варненец за да настройвам пловдивчани против варненци
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Vmesto da si izuchat vkashti urocite, utivat da se drusat po fudbolnite traseta i sled tui se biqt zaradi na kocha drangocha! E tova e novoto pokolenie!
31
11
 
3
 
! Отговори
да преди 9 години
"...без да е предизвикал агресията" А какво е пишело на тениската му???
30
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като нападаха джамията и плашеха чистачките ромки всички бяхте зад тях нали ?
29
4
 
7
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Далновидни политици биха се старали да изкоренят това явление.Или поне да го ограничат до приемливи размери. Но, повтарям, далновидни.А не като тези, с които разполагаме сега.
28
10
 
13
 
! Отговори
Андрей преди 9 години
Щом си мъжага да носиш тениска "Сектор Б ***",трябва да си мъжага да си изядеш шамарите.Не оставайте с впечатление,че подкрепям биячите.Псевдо фенове от сорта когато сме 30 сме силни иначе сме мишки.